• oczekiwanie Autor: ~kln [95.40.152.*]
    Ciekawe kiedy zacznie coś tu się dziać ciekawego, kiedy akcje United skoczą do 1 zł, a później wyżej były nawet po 10 zł, tak więc potencjał do wzrostu jest ogromny, każda spółka ma lepsze i gorsze okresy, zarząd przecież pracuje i ma obiecujące perspektywy na wzrost wartości spółki, chyba nikt normalny nie chce upadku własnego biznesu?
  • Re: oczekiwanie Autor: ~Orlen [188.147.107.*]
    Muhahahahaaaa jakiego biznesu on nie jest biznesmenem to leszcz z pieniędzmi od ciotki 10 zł będzie jak scalą akcje 1:50 hahaha
  • Re: oczekiwanie Autor: ~kln [95.40.152.*]
    Pieniądze Ciotki to też są pieniądze ważne że je ma i to chyba sporo, na razie jest tu cicho ale w każdej chwili możliwe jest info i wyskok na 1 zł może więcej, Prezes jeszcze pokaże na co go stać a z tego co piszą o Ciotce to naprawdę jest bardzo bogata.
  • Re: oczekiwanie Autor: ~Orlen [79.251.32.*]
    Skąd ty się urwałeś? 40-50 groszy to jest mega cena za ten badziew, jakie chcesz info ? Diamenty? Może następny albatros? Nie ma kasy bo wpakował w kiepskie interesy bioerg i inne przekręty biedak może jeszcze nie jest ale jak tak dalej będzie inwestował to kto wie. Stać go na Mercedesa w leasingu hehe
  • Re: oczekiwanie Autor: ~kln [95.40.152.*]
    Ale z ciebie pesymista, historycznie rzecz biorąc jak spojrzeć na wykres parę lat temu nagle kurs skoczył x 10 nie wiem co tam wtedy miało się dziać na pewno nie kupno fabryk Mercedesa rynek zareagował jeśli jutro walnie info że np: " CIOTKA Jednak INWESTUJE W POLSCE " to zobaczysz co spekulanci zrobią z kursem, tak więc nigdy nic nie wiadomo.
  • Re: oczekiwanie Autor: ~Orlen [84.184.177.*]
    Aaa ok to ty nie wiesz, jesteś tu nowy. Powiem ci co to było że tak kurs skoczył to było scalenie akcji xd jeśli nie wierzysz to zobacz na datę kiedy to tak skoczyło i znajdź w komunikatach datę wznowienia notowań po scaleniu
  • Re: oczekiwanie Autor: ~kln [46.215.1.*]
    Tak to prawda jestem tu nowy, faktycznie było scalenie, nie wiem tylko co było w 2014 bo chyba nie scalenie?
  • Re: oczekiwanie -na UPADŁOŚC :-) Autor: ~xxx [188.147.101.*]
    coraz bliżej? :-)
  • Re: oczekiwanie -na UPADŁOŚC :-) Autor: ~kln [46.215.1.*]
    Skąd ta upadłość? Jak coś wiesz to napisz.
  • Re: oczekiwanie -na UPADŁOŚC :-) Autor: ~Orlen [188.147.44.*]
    Akcje united były kiedyś po około 10 zł wtedy była tu jeszcze spółka partnerska z dużym pakietem , nazwy nie pamiętam ale szanowny pan Karaszewski wysypał akcje w rynek bo nie było płynności spółki i kurs wylądował na 30 groszach później ta druga spółka upadła dzięki niemu ,więc same upadki nie ma na koncie sukcesów, a xxx na każdej spółce pisze w ten sposób
  • Re: oczekiwanie -na UPADŁOŚC :-) Autor: ~fanelus [31.182.230.*]
    A wy co ??
    Nowych napędzacie do kupna???
  • Re: oczekiwanie -na UPADŁOŚC :-) Autor: ~Orlen [84.184.177.*]
    Oczywiście niech kupują, tu nawet spekulanci nie zaglądają taki Karaszewski ma wizerunek na giełdzie jego spółkę mają na końcu listy, prędzej wyciągną z dołka max niż dotkną tego badziewia
  • Re: oczekiwanie -na UPADŁOŚC :-) Autor: ~kln [46.215.1.*]
    Trochę pokopałem w internecie z znalazłem takiego mega newsa: na Pana Jana ciotki balu w USA bywał i Pan Jan i Pan Prezydent USA oooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: oczekiwanie -na UPADŁOŚC :-) Autor: ~Orlen [89.72.16.*]
    No to jak będą go chcieli zamknąć dostanie azyl w USA haha
[x]
NTVSA 0,00% 0,17 2026-04-30 14:20:00
2026-04-07
Inne informacje
Inne informacje
2026-04-01
Inne informacje
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe