Kupiliście akcje, bo wmówiono wam, że sukces jest tuż tuż. Mamiono was zapowiedziami umów, pilotażami, nagrodami. A tymczasem zarząd nie nauczył się sprzedawać, bo niby skąd miałby się nauczyć. Zapomniano wam powiedzieć, że to jest eksperyment pod tytułem: dajmy kilkanaście milionów złotych ludziom bez jakiegokolwiek doświadczenia i zobaczmy co się stanie.
Taki giełdowy Big Brother.
Poczekajmy razem na to, co będzie dalej. Pieniędzy chyba nie odzyskamy, ale przynajmniej będzie ciekawie.
Od samego początku było wiadomo że to jest startup. Problem pojawił się gdzieś w kilka miesięcy po IPO. Mieli pieniądze od inwestorów mogli wszystko. Ale nic z tego nie wychodzi i zdecydowali się na mamienie inwestorów bajkami o ekspansji zagranicznej i kontraktach ze szpitalami. I tu jest problem. Nikt nie wyjdzie do nas i nie powie sorry nie wyszło. Będą brnąć tak długo jak będzie gotówka pożyczona lub zainwestowana. Kiedy gotówka się skończy po prostu zamkną teatrzyk.
Oj moje baranki boże wy naprawdę tacy jesteście d.....ten twój inwestor jest od samego początku pewno nawet nie wiesz kto to co?
Nie dziwie się,że was tak roluja
Cóż zaścianek zaściankiem zostanie!
Tu już chyba sobie nie popiszesz.
Każde forum ma swojego pajacyka
To jest bardzo smutne. Ja zainwestowałam trochę pieniędzy i to są pieniądze stracone. Patrzę na to co się dzieje, czytam te komunikaty, śledzę kurs akcji i jest mi po prostu smutno. Ci ludzie mieli pomagać kobietom w ciąży i ratować życie matek i dzieci? Ci sami ludzie, którzy mamią inwestorów wyssanymi z palca historiami? Gdzie tu etyka? Gdzie tu przyzwoitość? O uczciwości nawet nie wspomnę. Nie wstyd wam?
To było w kwietniu. Dziś jest grudzień. Zjazd był jak widać do przewidzenia. W lipcu będzie nominał...albo nie będzie już nic. Nie zdziwiłabym się gdyby zdjęli tą spółeczkę z MC.