• Pytanie Autor: ~pingwin [5.173.161.*]
    Całkiem niedawno textilmarket był za*****ie dochodowym interesem. A dzisiaj ten sam textilmerket przynosi gigantyczne straty. I ja nie pytam o to dlaczego dzisiaj textilmarket przynosi gigantyczne straty. Ja pytam: 
    Dlaczego całkiem niedawno textilmarket był za*****ie dochodowym interesem?
  • Re: Pytanie Autor: ~xxx [37.47.33.*]
    To ja dodam jeszcze dwa pytania.
    Czy TXM był tak upudrowany przed sprzedażą, przez co ludzie się skusili na jak się okazało kiepską inwestycję?
    Czy TXM jednak jest dobrą inwestycją, ale jest zdołowanie kursu Redana?
    W jednym i w drugim przypadku sprawie mogłaby się przyjrzeć KNF...
    No to jeszcze trzecie pytanie.
    Po co właściwie istnieje KNF?
  • Re: Pytanie Autor: ~jas [77.253.29.*]
    Segment rynku w ktorym działa txm nie odnotował załamania , z tego można wysunąc wniosek że posłużono się kreatywną księgowością aby opchnąć gniota.Zresztą to samo zrobiono z redanem gdy wchodził na giełde

• Re: Pytanie Autor: ~Luk40 [87.207.0.*]
    Panowie zauważcie że strata powstała na odpisach poza granicami naszego kraju. Myślę że bardziej tu chodzić może o chęć zebrania akcji z rynku. Więc ja bym doczekał na pierwsze wyniki tego roku po świętacj
  • Re: Pytanie Autor: ~jas [77.253.29.*]
    Po wynikach za pierwszy kwartał będzie tu armagedon . Jak mają być dobre jak sprzedaż leci na ryj a kosztr rosną .
  • Re: Pytanie Autor: pawel8516 [213.233.85.*]
    30 kwietnia będzie raport.. sprzedaż w porównaniu z zeszłym rokiem spadła może nawet 10 procent ale co jest powodem tego że aukcje tej spółki są najtańsze od lat..czy waszym zdaniem warto ich trochę kupić i poczekać na raport? nie są drogie a chyba bardziej nie poleca w dół. ciężko z tym rynkiem a jestem tutaj nowy
  • Re: Pytanie Autor: ~PANTIKTAK [159.205.95.*]
    Jak chcesz utopić kasę i zakotwiczyć na jakiś czas to tak . Ale nie polecam tych cwaniaków z wąsami.
[x]
REDAN 0,00% 0,05 2025-05-02 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.