• Orlen złożył oferte na Ruch Autor: ~BEN_BEN [78.8.112.*]
    Daniel Obajtek‏ @DanielObajtek

Złożyliśmy dziś ofertę finansowania #RUCH, z zamiarem przejęcia 100% akcji spółki. Badanie due dilligence wskazało synergie pomiędzy modelem biznesowym Ruchu, bazującym na kolportażu prasy, a segmentem detalicznym @PKN_ORLEN. Finalizacja oferty zależy od decyzji wierzycieli

12:05 AM - 11 Apr 2019

moze cos odzyskają z tych należnosci
  • Re: Orlen złożył oferte na Ruch Autor: ~Car [31.0.44.*]
    Pewnie odzyska ale nie spółka tylko prezes...
  • Re: Orlen złożył oferte na Ruch Autor: ~Dedalus [94.254.169.*]
    No jak prezes. Przecież to są należności spółki. Już przesadzacie z tym prezesem. Zrobił co zrobił z Orlim i w kółko ten sam tekst. Przecież przegrana z BZWBK to nie jego wina. Tak samo jak bankructwo Ruchu.
    Mam nadzieje, ze wyniki będą dobre i wróci do nas optymizm.
  • Re: Orlen złożył oferte na Ruch Autor: ~Znany [176.122.240.*]
    To że preza zamknęli nie ma żadnego znaczenia dla spółki tak pisali w komunikatach i oświadczali , tylko kurs spadł 30%
    jak prezes wyszedł już oświadczeń nie ma tylko podzięki dla rodziny i przyjaciół jak na wyborach do Mis Polonia
    a kurs dalej spada i jest w czarnej .......... gdyby był ok to by wystosował list do rynku i akcjonariuszy
    .... oj czuję że cos szyje w ukryciu jakoś dziwnie nie mam zaufania do tego gościa
  • Re: Orlen złożył oferte na Ruch Autor: ~evewe [5.184.193.*]
    Drukarnie też wyprowadził do Parish Media, oczywiście za darmo, za jakieś weksle a o parish media, które tylko na tej spółce figuruje od 10-ciu lat nie ma pojęcia co to za podmiot i dlaczego akurat im oddał drukarnie. I jak mb napisała, prezes ma tyle wrogów i ciągle walczy abyśmy przetrwali i osiągnęli sukces. A jak w pierdlu siedział, ile to ja się naczytałem, jaki to kryształowo czysty typ i jak przejrzyście prowadzi biznes ! Jaka prasa taki naczelny.
  • Re: Orlen złożył oferte na Ruch Autor: ~stud [89.64.37.*]
    jasne
[x]
PMPG 0,00% 1,91 2025-10-20 10:12:29
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.