jak ktos dzis obserwowal sesje to zapewne zauważył ze na podaży 33 gr pojawiło sie 100 kilo papiera ja to ewidentnie odczytuje jako straszonko ktore sugeruje ze grubasek czuwa i pakuja akcje do wora a swoim pakietam chcial nastraszyc panikarzy niesety nikt nie oddał na lewo a w zamian zaczeły sie pojawiac po lewej zlecenia popytowe a wiec zakleszcenie papiera w celu odebrania gdyby miał wolne srodki to bym grubaska zdmuchnał jednak zapkaowany w cdr i ccc narazie spokojnie obserwuje mysle ze jutro zlecenie juz nie bedzie bo nie beda ryzykowac zeby im papier odebrac ja sam sie szykuje na kilka kilo z tego pakietu mysle ze to dobra cena i ladny wolumen aby wejsc i spokojnie czekac na poziom 1 zł
ja dzis sie czaiłam na ten pakiecik ale jak to ze mna wciaz jestem niezdecydowana kolega mnie zachecił zeby jutro grubaska zaatkowac mysle ze jak zaczniemy go skubac to szybko ucieknie z podaża chyba ze szybciej go oskubiemy dobra cena i wkoncu wolumen ktoeym mozna sie ladnie zapakowac
jutro go juz nie bedzie dzis była szansa sie zapakowac a jak wiadomo kto sie wacha zostaje bez towaru chlop chcial dzis wystraszyc kilku ladnie zapakowanych ale nie przewidzial ze to nie leszczyna tylko silne rece i papier zostanie podany w odpowiednim momencie a teraz nie jest czas na sprzedaz tylko na kupno jesli sie myle to jutro bedzie mozna kupic taniej ja czekam na papier po 25 gr tam bede grubo łykac tak jak ostatnio ps. podałem troszke papierka po 40 groni a jak widac konsolidacja trwa wiec jeszcze kilka kółek da sie zrobic
ja spokojnie czkeam na wyniki i mega zyski wtedy bedzieice załowac ze nie kupiliscie po taniosci mnie takie straszaki nie ruszaja jak bym dził był przy kompie to bym z 10 kilo łyknał szkoda ze przegapiłem jutro sie zaczaje na tego grubaska
Obawiam się, że dopuki nie będzie pewnych kilku sygnałów od spółki i dookoła niej... to notowania się nie zmienią.... a jeśli ktoś musi/chce się teraz pozbyć większego pakietu... to powinien się liczyć chyba raczej z ceną rzedu 20-30 groszy... Też mam sporo akcji, bo wierzę w dobre wyniki fundamentalne spółki, ale na to trzeba dość cierpliwie poczekać, na mocne fundamenty wzrostu.
mamy czas przeciez nie samym eskimosem czlowiek zyje a wybicia przychodza wtedy gdy nikt sie ich nie spodziewa tak wiec cierpliwosc! a kto che zarobic niech dokupuje poki tanio bo potem sie kilka sesji nie otworzy wogole