Proszę Państwa, wszystko wroci do normy tylko mój syn i mojo wnuki majo pod górkę i dałem im w prezencie kilka tysięcy kontraktów na S. Przepraszam, trzymajcio akcje i będzie w porządku. Modlę się za Was
Dlaczego nie sprzedałeś po wynikach? Bo jesteś niedouczony.przecztales chociaż jedną książkę o zasadach inwestowania? Nie ,więc sam jesteś sobie winien
Zdecydowanie winnym stanu polskiej energetyki i wyceny spółek energetycznych jest Tchórzewski. Jest winny marnotrawstwa pieniędzy - przesuwanych na przekupstwo wyborcze Górnego Śląska (kłamliwie nazywane ratowaniem górnictwa), na kościół i Rydzyka, na zatrudnianie tysięcy znajomków, ich rodzin i partyjnych spadów, a także karuzeli kadrowej z gigantycznym funduszem odpraw, na dofinansowanie pro pisowskich mediów i programów wyborczej korupcji. Jest winny systematycznego wygaszenia energetyki odnawialnej (teraz w panice odtwarzanej) i wzrostu opłat za emisję CO2. To człowiek, który nie ma innych zasług, niż wsparcie partyjnej polityki korupcji wyborczej. Tylko dzięki jednemu "szeregowemu posłowi" jest nienaruszalny, a powinien za całokształt już dawno być osądzony i skazany.
Ciekawe kiedy ten dziad będzie siedział? Za straty akcjonariuszy powinien oddać z własnej kieszeni, zostawić go golasa niech sobie po lesie hasa. Ten dziadek ma bardzo niskie IQ i na to stanowisko został specjalnie wybrany, żeby paplać trzy po trzy. Ta gatka robi swoje z kursami spółek,może morawiecki zarabia kasę grając na krótko na akcjach.
Głosuje na Liroya. Nie oglądam tvn. Tvo info też już nie. Sporadycznie oglądam obie stacje. Szczerze myślałem, że PiS zrobi jak mówił. Ze zmniejszy podatki itp. i będzie lepiej. Giełda tego nie widzi jak narazie. Kupiłem pod obietnice.
"Wyniki finansowe za 2018 r. są zgodne z naszymi planami i oczekiwaniami rynku. Zwiększyliśmy przychody ze sprzedaży, a wynik EBITDA osiągnął poziom 3,4 mld zł. Wynik netto był znacząco obciążony zdarzeniami jednorazowymi o charakterze niegotówkowym w postaci ujęcia odpisów z tytułu utraty wartości aktywów" – powiedział, cytowany w komunikacie prasowym, prezes Tauronu Filip Grzegorczyk.
Co porównujesz GetBack do spółki skarbu państwa. To jest anomalia, że spółka z WIG 20 leci jak kezus, getback czy kruk. Co wywaliłeś ze stratą i teraz bzdury piszesz. Latem będzie blackout, podłączysz sobie atari pod getback.
I jeszcze jedno, kto zapowiedział publicznie, że do końca marca rozporządzenie i rekompensaty Inwestorzy? Więc nie pisz bzdur i idź spać wyznawco krowy i tucznika.