• Dziękuję tym, którzy we mnie wierzyli Autor: ~mb [89.64.18.*]
    "Dziękuję tym, którzy we mnie nie zwątpili. Dziękuję tym, którzy mieli odwagę w tych trudnych chwilach wesprzeć mnie i moją Rodzinę. Tym, którzy mieli cywilną odwagę wystawić mi listy poręczające i moim dzielnym pracownikom, redaktorom, którzy udowodnili po raz kolejny, że media to nie tylko biznes, ale odpowiedzialna społeczna misja i przetrwać trzeba każdą burzę. Dziękuję tym, którzy mieli czas śledzić sprawę i zająć w niej stanowisko."
    https://www.wprost.pl/blogi/michal-lisiecki/10205893/dziekuje-tym-ktorzy-we-mnie-wierzyli.html?fbclid=IwAR0bUwNhNNibfF3LOdrQD9Z0s91Mjr6LGeT12Bf_0aNkwdNJFZC4q3iNeAs

• Re: Dziękuję tym, którzy we mnie wierzyli Autor: ~jarooo [46.134.106.*]
    Nóz w kieszeni otwiera mi się na widok tego człowieka. Tutaj nikt nie zwątpił w niego, taki z niego byznesmen.
  • Re: Dziękuję tym, którzy we mnie wierzyli Autor: ~jarooo [46.134.106.*]
    Michał Lisiecki po wyjściu z aresztu: jestem ofiarą prawnego gwałtu
    wczoraj 19:32
    Ten tekst przeczytasz w 1 minutę
    Michał Lisiecki - Maciej Kulczyński / PAP
    - Dziś, jak wielu pomówionych, aresztowanych i, śmiało mogę powiedzieć, zgwałconych przez prawo, wiem, że w naszej ukochanej Polsce nie szanuje się prawa obywateli, jakim jest domniemanie niewinności (...). Cisną mi się na usta mocne słowa, ale groźby i ostrzeżenia, jakie słyszałem, a także obawa o życie moje i mojej rodziny mrożą moje usta skutecznie - napisał na swoim blogu Michał Lisiecki. Wydawca "Wprost" i "Do Rzeczy" opuścił tymczasowy areszt, w którym przebywał od 15 marca. 
    Sytuacją Lisieckiego zainteresował się Rzecznik Praw Obywatelskich. Adam Bodnar deklarował sprawdzenie, czy aresztowanie prezesa PMPG Polskie Media nie jest nieuzasadnione. - Tych zatrzymań jest coraz więcej, w dodatku w wielu sytuacjach okazuje się, że są one bezzasadne, co później potwierdzają sądy. To bardzo niepokojąca tendencja - ocenił.

A to nie prezes chciał takich zmian ?
  • Re: Dziękuję tym, którzy we mnie wierzyli Autor: ~student [89.64.37.*]
    Gwałty ?!!!
    Pan Prezes zapomniał jak nas inwestorów gwałci od lat ???
  • Re: Dziękuję tym, którzy we mnie wierzyli Autor: ~karo [89.64.37.*]
    a są tacy ?
[x]
PMPG 0,00% 1,83 2025-11-28 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.