Albo prowokują do sprzedaży albo ktoś to odbiera i zbiera aby może znowu przekroczyć próg 5% jak było wcześniej trzeba czekać narazie to nic nie wróży złego a może poprostu potrzebował szybko chajsu
Jeśli ma być jakieś info to ja bym je puścił przed walnym aby ludzie na nim nie zadawali dziwnych pytań i każdy to tam będzie był zadawolony zobaczmy co przyniesie dzień lub dni do walnego już tylko kilka dni ktoś tu z obecnych się wybiera??
Ania dla jakiej grupy kogo czego chyba tylko grupy tych co jeszcze tego nie mają albo tych co usredniaja bo holender coraz taniej to sprzedaje to co ma. Też to mam i zaczyna mnie to denerwować ale jak na tym nie zarobię do grudnia to zrobię z tego stratę aby w przyszłym roku odpisać to od podatku na spółce na której już mam 80% i to z 3 razy większym kapitałem niż w to g....o wszedłem. Specjalnie nie zrealizuję zysku do początku przyszłego roku a to pogodnie w grudniu (być może holenderski mafiozo zaskoczy nas umowa które od dwóch lat obiecuję mam czas i pieniądze) w piz... .inaczej z tym nic