Racja. Śmieciuszek organizuje przetarg,a mogliby puścić jakiś komunikat ze spółki,że w tym projekcie budują już prototyp dla innowacyjnego systemu spalania biomasy,no nie?
Racja,Śmieciuszek odrabia straty,co nie? Co do projektu z Biostrateg,to pamiętam,że gdzieś spóła napisała,że w tym roku planowane jest jego wdrożenie i w związku z tym jego zamknięcie i rozliczenie.
Biostrateg "x.0",Twój wpis zainspirował mnie,żeby sprawdzić co i jak,jeśli prognoza wyniku netto śmieciuszka za 2018 rok okaże się prawdą,to zysk netto będzie będzie znacznie lepszy,niż wynik za rok 2014, a w tamtym roku price było lepsze około dziesięciokrotnie niż dziś,to niesamowite,ale trudno Ci odmówić racji,co nie?
Dla poparcia tezy kilkukrotnego niedowartościowania ,price smieciuszka’ proponuje zastawić nerkę aby zdmuchnąć te bezcenne akcje od oszusta który blokuje kurs garstka akcji o wartości szafki pod telewizor:)
słyszałem o promocji na nerki w Kosowie ale żeby aż tak ceny spadły że zarobiony na śmieciuchu może sobie nań pozwolić ? zaraz się okaże że zarobionych na śmiieciuchu cała masa i wszystkie nerki wykupią ...
Też o tym słyszałem,ale to stara historia,i miała miejsce w albańskiej części Kosowa,pomyśl o tych Serbach,którzy wrócili do domu bez dwóch nerek,czy to nie były oby na pewno morderstwa? Co do smieciuszka,to masz rację,ciągle jeszcze jest bardzo tanio. Pamiętacie jeszcze gdy w 1 kw 2017 roku śmieciuszek wzrósł o jakieś 70 - 90 procetage,potencjał wzrostu smieciuszka jest nadal bardzo wysoki,co nie?