Chuck Norris nie nauczył się jeszcze od Maklera73 następujących trików :
1. Makler73 ma dodatnie prowizje w biurze maklerskim
2. Makler73 wyłapuje niższe dołki i górki niż są na wykresie
3. Wykresy boją się Maklera73
4. Kruki ,wiedźmy, mloty ,widły i inne gady przylatują na żądanie Makler73 i sieją spostoszenie
5. Makler73 nawet jak się pomyli to i tak zarabia krocie
6. Makler73 zarabia krocie na giełdzie nawet nie otwierając pozycji
7. Tylko Makler73 może odwrócić wykres i powiedzieć że był spadek zamiast wzrostu
8. Tylko Makler73 może otwierać pozycje 3 dni w tył ( Chuck Norris tylko 2 )
9. Tylko Makler73 wie jak wyglada dokładnie wykres notowań do nieskończoności ( tego nauczył się akurat od Chucka Norrisa jak doliczyli dwa razy do nieskończoności )
10. Makler73 będąc w kołysce uczył już Warrena Buffetta inwestycji
11. Tylko Makler73 potrafi tak wyśmiać tych od których kupił akcje że sprzedający te akcje i ich rodziny mają wstyd do trzeciego pokolenia włącznie
12. Tak naprawdę to Makler73 wymyślił giełdę żeby mieć się z kogo nabijać i zarabiać krocie
.... to naprawdę dobry chłopak i wiedzę jakąś ma ale przekaz ?????
Silnie spadkowa formacja czasowo domyka się w tym tygodniu. Zgodnie z budową realizacja powinna znieść kurs nawet poniżej 1 zł. Obroty niemal zamarły,co jest typowym zjawiskiem zapowiadającym rychłe wybicie dołem zgodnie z trendem Autor: makler73 [83.26.224.*] 2019-03-11 20:23 Opublikowano przy kursie: 1,50 zł , zmiana od tamtej pory: 26,67%
Po dacie publikacji tego bełkotu wydalonego przez maklera 73 kurs następnego dnia ustalił minimum na poziomie 1,49 czyli 1 grosz niżej. Zamknięcie 12.03.2019 wyniosło 1,56. Od tamtej pory kurs nawet nie zbliżył się do poziomu 1,50 o "mocno czerwonych sesjach" nawet nie ma co wspominać. Od wydalenia bełkotu przez maklera73 minęło już 9 sesji a kurs wzrósł do max. 2,15
rafcyk !!! Ty też dajesz się wciągać w dyskusje z tym niewątpliwie ciężko i nieuleczalnie chorym.? Tych widzących świat inaczej jest wg. szacunków w Polsce całkiem sporo, bo ok.10% populacji. Przecież go nie wyleczysz, lekarz też tego nie zrobi bo osobnik jest nieuleczalny!!! Tylko zaniechanie z nim dyskusji może spowodować obniżenie jego maniakalnego pobudzenia ale i tak nie spowoduje jego zamilknięcia. Czy rzeczywiście odczuwasz satysfakcję gdy ciężko choremu wykażesz, że jest ciężko chory ???? Jeżeli ją odczuwasz to najwyższy czas zastanowić się nad sobą, czy nie zaczynasz wchodzić w tą 10% populację, choroby bywają zaraźliwe, wprawdzie psychiczne teoretycznie nie ale po długotrwałym przebywaniu z tą innością bywa, że zaczynasz też nieco się do niej upodabniać vide psychiatrzy.!!!
rafcyk,a niby jak mam przekazywać w innej formie jak tu prawie wszyscy nie słyszeli o rzeczach podstawowych i nawet nie wiedzą gdzie czego szukać a wzieli się za inwestowanie.Jacy akcjonariusze taki przekaz.
Maciuś,będziesz miał to na co tak czekasz.Chyba jako jedyny będziesz zadowolony kąpiąc się w morzu czerwonym które Was zaleje.Obecne miesiące to coroczna ucieczka od akcji.Dziwię się że taki niby specjalista nie wie o stałych cyklach giełdowego kalendarza.Oj chyba jednak za wysoko Cię oceniałem.No cóz,nie można być najlepszym we wszystkim.
Poniższy wątek makler73 wysmarował w poniedziałek 11.03.2019 po sesji
Silnie spadkowa formacja czasowo domyka się w tym tygodniu. Zgodnie z budową realizacja powinna znieść kurs nawet poniżej 1 zł. Obroty niemal zamarły,co jest typowym zjawiskiem zapowiadającym rychłe wybicie dołem zgodnie z trendem Autor: makler73 [83.26.224.*] 2019-03-11 20:23 Opublikowano przy kursie: 1,50 zł , zmiana od tamtej pory: 26,67%
Dwa dni później w środę 13.03.201 po sesji zapewniał, że kupował od kilku sesji chociaż jak wcześniej bełkotał, miały być ogromne spadki nawet poniżej 1,0PLN.
Od kiedy powstał Złoty Krzyż na SMA 100 i 200 zebrałem sporą ilość. Żadko kiedy po przecieciu tak ważnych średnich kurs strela natychmiast do góry. Tym razem także sie nie mylilem i spokojnie zebrałem ładna,okrągła sumke.Dzieki Autor: makler73 [83.26.224.*] 2019-03-13 17:04 Opublikowano przy kursie: 1,56 zł , zmiana od tamtej pory: 22,11%
:D przecież 50 sesyjna jeszcze nie przecięła 200 sesyjną a to jest długoterminowy trend wzrostowy (formacja złotego krzyża) jaki kłamczuch z tego maklera :D
Tylko Makler73 może zmienić swobodnie pozycje długą na krótką bez wykonywania transakcji , wystarczy e-mail do biura maklerskiego
Tak zrobił dziś na Tauron i jest już do przodu