Czy ktoś kontaktował się z tymi bananami czy mają zamiar opublikowac raporty, cokolwiek dla akcjonariuszy????? Czy wy ludzie pogodziliscie się że strata i macie w kiju własną kasę???
czlowieku mni hyperion tysiace akcjonariuszy stracilo wszystko i sadziszze bedzie ich obchodzic to co jest z larkiem! widziales ich biuro na placu trzech krzyzy a teraz to nora!
Zwrócę się do KNF z wnioskiem, aby powiadomiono prokuraturę o możliwości popełnienia przez zarząd LARK przestępstwa. Nie jest wytłumaczalnym w cywilizowanym świecie, że przez taki okres nie publikuje się raportu finansowego. Ziuk.
Ja nie tak dawno pisałem do KNF w sprawie innej.Już przeszło 3 m-ce i nie odpowiedzieli.Sukinsyny z tej instytucji olewają petentów.Premier ich głaska i sądy też.Oni głaskają Przekrętasów giełdowych.Ręka,rękę myje.
Masz jakiś pomysł? Według mnie po firmie została tylko wydmuszka, co miało jakokolwiek wartość zostało sprzedane plus na koniec wyprowadzenie kasiory przez zakup larka.... A KNF nawet nie kiwnie palcem aby zmusić ich do czegokolwiek, bo ja kiedyś próbowałem sie do nich dodzwonić, ale bez skutku. Także ten tego na dzień dzisiejszy to nawet straty nie rozliczysz...