To nikt nie zdąży nawet kichnąć. A ten dzień zbliża się wielkimi krokami. Może to nawet dziś.Po 1zl było drogo. Po 2 też ... Jest ponad 3 -a to i tak tanio - będziecie brać po 7 i wyżej. To dopiero początek rajdu. Na tych poziomach nie ma żadnego handlu - chcą sprzedawac tylko leszcze którzy zadowolą się 10 gr zysku. Mądrzy wciąż zbierają małymi porcjami wiedząc że tu będzie dużo, dużo wyżej. Nie namawiam - to giełda -pewne tu nic nie jest ale tak to widzę. Sam posiadam spory pakiecik na szczęście z taką średnia że już dziś jestem dobrze zarobiony . Ale w miarę możliwości dobieram i będę dobieral o ile będzie co. Czekam do 31 marca na dalsze info o Kirgistanie ... A później na raport kwietniowy. Skarbówkę traktuje jako czynnik sprzyjający w tej sytuacji -dzieki niej dziś można mieć tanie akcje..... A i tak nic z tego nie będzie. ...Każdy swój rozum ma - ale wśród wszelkiej maści idiotów przewijających się przez to forum wygląda na to że nawet nie ma z kim sensownie zamienić słowa.
...to nie wykluczone, że trzeba będzie zwrócić pieniądze z układu BRIJU-ALIOR-NATIONALE N., także piorą co mogą w rekordowych przychodach i w Kirgistanie...
Z 36zl.....Ile chłopaku umoczyles ? Nie mówili Ci że to gra? Że nigdy niczego nie można być pewnym? Na co liczyłeś jak spadało?. Powiedz mi swoją historię bo jej nie znam. Rozumiem ze swoją flustracje próbujesz trochę ostudzić wypisując na forum... Szczerze -po ludzku współczuję....sam w swoim życiu zaliczyłem dobra wpadkę -wprawdzie nie tu ale na pxm.... Cóż czasu się nie cofnie ale pamiętaj że po nocy.... Także samych zysków życzę i trafnych inwestycji.
HoooHoo jakby to powiedział Św.Mikołaj. Ktoś tu się zagotował. W fabryczce złota w Gnieźnie , dobrze zgadujecie że przy największym w mieście zakładzie WULKANIZACYJNYM komuś puszczają nerwy. Ktoś sypnął info a wiadomo firemka renomy dobrej podobno nie mają. Ciągła rotacja kadry, braki w kulturze, kilka spraw o mobbing itp itd. Prawdę jak du...ę każdy ma swoją.. Poczekajcie do 05 na raport bo po tym terminie już się nie da nic odkręcić. Jak w 2013 było minus 43 banieczki to ile jest teraz?
Tu wejdzie wyłącznie prokuratura z urzędem skarbowym. Byli chciwi i chcieli być cwani to łapy pourywa konfisata rozszerzona. Skończy ten twór zawieszeniem na groszówkach jak krezus.
No. Panowie z UKS pewnie się już boją. Dwóch wulkanizatorów kupiło pięć wielbłądów i pojechała w Kirgiskie stepy szukać złota. Może jeszcze indiańskie wigwamy zrzucono z samolotów DHLem prosto z USA. No jakoś teraz terminy na 30 kwietnia? Co to jest? Myślę że bracia ciągle kopią złoto i następny termin będzie na 30 maj. Aneksy, aneksy,aneksy. To nic nie kosztuje chłopców z ręcznikami na głowie z Cypru. Sorry z Gniezna. Pewnie wkrótce poproszą o zrzuty cebuli i paprykarza szczecińskiego. Inwestycja PEWNA 700% zysku sorry może też 5 mln % zysku też tyle że trzeba skreślić losy z plusem. Trzymam kciuki.