cześć, a powtórze posta na "nowym"; podyskutować można...
dawno nie zaglądałem od kiedy opuściłem "szczęśliwie" (przynajmniej wtedy dla mnie po 3 latach) Wasze szeregi; przewertowałem historię co tu się działo przez ostatnie m-ce; lol ! Chopin; no i ładnie butle wyszły...ale SORRY ! 400 PLN ?!? na głowę upadli ? jak chcą te tęgie głowy przekonać konsumenta na pachnidło (choćby zapach "WSZECHCZASÓW") za tyle złociszy ? może zeus skoro zawsze tu czuwałeś (odkąd pamiętam) wytłumaczysz "z czym do ludzi" oni wyszli ? są już może jakieś wyniki sprzedaży czy ilość "miejscówek dystrybutorskich" ? btw Pandora czuwasz nadal ?
bardzo żałuje, ale to bardzo, swojej inwestycji w Miraculum,
czytanie o kolejnych listach podpisanych i niezrealizowanych, kolejnych emisjach zaplanowanych i odwołanych przestało mnie bawić, więc rzadko tu zaglądam
jeśli możesz trzymaj się z daleka, tu nawet seria pozytywnych informacji nie zmieni kursu, bo za dużo osób chce pozbyć się akcji, a wielkość obrotów oznacza ud....nie tu na długo jeśli nie chcesz realizować straty
na zmianę zarządzania też nie ma co liczyć, dysonans poznawczy i kółko różańcowe wokoło głównego rozgrywającego uniemożliwiają mu racjonalną ocenę sytuacji
Dzisiaj, na lotnisku Chopina kupilem trzy flakony perfum. Jak dla mnie najlepszy jest zielony.. ostry. peski... dostrzegam fajną nutę pieprzu i zloty jest ok. Czarny tez, ake trochę za slodki, jak dla mnie:) Rzecz gustu. Generalnie, flakony, opakowanie bardzo profesjonalne.
Ja mam Bociana z Lidla, jak skończy Ci się Chopin wpadaj do mnie Hans :) lubię zapach prawdziwego mężczyzny, Chopin na skórze wymieszany z zapachem Chopina w oddechu .... Cudo, znaczy Miraculum .... :)
No i fajnie na takich spółkach przynajmniej pośmiać sie można:) poki co to tez wole tego płynu z %, moze szybciej się rozchodzi, ale umysł jest luźniejszy i tego samego Chopina moze używać kilka osób :), a co do Mir to znowu moze im kasa przybędzie, wiec nadal dobrze piszą o przyszlosci:) Mir = Spółka z wizją...moze kiedys zawitam ponownie:) jak znacie kogos z Zarzadu to darmowa !!! sugestia jak w Chinach Chopina rozsławić: MŚ w koszykowce kolejne w...Chinach, a my gramy z gospodarzami w grupie dodatkowo...eh nie mam pytań ile ja bym z tego spolki wycisnął za prosty j skuteczny marketing...za mniejszą kasę, niż to co ludzie tam utopili zarządzając