• Gordon Autor: ~Adam [78.10.236.*]
    Ten osobnik, to opłacony naganiacz.
    Ciekawe, że teraz milczy :)
    Pojawi się znowu, jak będzie kolejne odbicie
  • Re: Gordon Autor: ~Inwestor-spekulant [109.173.148.*]
    ..lub po umowie i ja tak zrobie, bo nie ma sensu z wami dyskutowac chcecie to sypcie dzis, chetnie dobierze sie znow taniej i tyle w temmacie, a jak beda umowy to szybko kurs na kilka zl sie znajdzie i dobrze o tym wiecie, ale sie nie przyznacie nigdy, bo chcecie kupic termo skad ja to znam. Tez kiedys naganialem na 10gr pod innym nickiem zanim kupilem T2P, najwazniejsze jest by kupic tanio wiadomo, a teraz jest juz tanio choc malo kto wie o tym bo sobie sprawy nie zdaje z tego jak wysoko bedzie w przyszlosci Termo po umowach i wielomilionowych zyskach i dywidende spora bedzie placil tez :)
  • Re: Gordon Autor: ~mm [31.1.189.*]
    Dnia 2019-03-19 o godz. 08:18 ~Inwestor-spekulant napisał(a):
    > ..lub po umowie i ja tak zrobie, bo nie ma sensu z wami dyskutowac chcecie to sypcie dzis, chetnie dobierze sie znow taniej i tyle w temmacie, a jak beda umowy to szybko kurs na kilka zl sie znajdzie i dobrze o tym wiecie, ale sie nie przyznacie nigdy, bo chcecie kupic termo skad ja to znam. Tez kiedys naganialem na 10gr pod innym nickiem zanim kupilem T2P, najwazniejsze jest by kupic tanio wiadomo, a teraz jest juz tanio choc malo kto wie o tym bo sobie sprawy nie zdaje z tego jak wysoko bedzie w przyszlosci Termo po umowach i wielomilionowych zyskach i dywidende spora bedzie placil tez :)

..a teraz naganiasz na kupno bo chcesz sprzedac hehe
  • Re: Gordon Autor: ~Inwestor-spekulant [109.173.148.*]
    Mylisz sie to syp najlepiej do 39gr no dawaj tam czekam na Ciebie i reszte sypaccccccccc!!!!!! :DDDDDDDD robcie co chceciewali mnie to o przyszlosci sie nie martwie, wiem wiecej od was i o kurs jestem spokojny a kazdy spadek wykorzystam by tanio dobrac akcje, bo wiem ze i tak po x zl w tym roku jeszcze wam spowrotem sprzedam te same akcje fajnie co? ;)
  • Re: Gordon Autor: ~src [88.156.133.*]
    Wielomilionowe zyski? Ile? 3 mln w 2019? To ile da kapitalizacji ? 30-40 mln. 5 mln w 2020? To ile kapitalizacji? 70? To max 2 zeta. W mega optymistycznym porywie
  • Re: Gordon Autor: ~Gordon [80.49.153.*]
    Tak biorę 5 gr za każdy post hahaha czego to nie wymyślicie jeszcze hahhah piszę o wiele mniej niż wy, tak więc jak ja piszę mniej niż wy posiadając akcje, to kim wy jesteście ? bardziej do was pasuje naganianie za kasę, bo jaki macie inny interes, dalej jestem bez odpowiedzi na to pytanie.... :) słabe teksty, jestem i dalej mam...
[x]
COREY 13,17% 0,42 2026-05-08 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.