• zostawili sobie akcje Autor: ~bolek [37.47.8.*]
    BOUER-189tys i STICHIS-259tys te akcje nie zostaly wymienione na konwersje GNV i teraz wiadomo skad te akcje pierwsze ujawnione 15tys szt prezesa czekamy na kolejne infa widocznie ta kasa im potrzebna
  • Re: zostawili sobie akcje Autor: ~Paweł [37.30.25.*]
    My o tym wiemy możliwe że te akcje kurs trzymają
  • Re: zostawili sobie akcje Autor: ~bolek [37.47.8.*]
    Dnia 2019-03-19 o godz. 07:27 ~Paweł napisał(a):
    > My o tym wiemy możliwe że te akcje kurs trzymają

tak czekamy na kolejne infa bo w piatek i wczoraj byl popyt zasypywany 48-50
    Ale za każdym za sypem ktoś te akcje podnosił i kurs wracał na 52
    Dnia 2019-03-19 o godz. 07:34 ~Paweł napisał(a):
    > Ale za każdym za sypem ktoś te akcje podnosił i kurs wracał na 52

to prawda Pawle tylko zobacz jaka iloscia wczoraj 1szt dwa razy:)52gr
  • Re: zostawili sobie akcje Autor: ~Inwestor-spekulant [109.173.148.*]
    mogli juz sprzedac(a moze nie zamierzaja reszty sprzedac po obecnej cenie, tylko prezio potrzebowal na waciki) bo w ostatnich dniach byly takie obroty na wymienione przez Ciebie ilosci akcji, jak dzis spadnie to pewnie ludzie tylko uwala kurs nizej jak juz. Jak dzis ktos zechce zanizyc chetnie dobiore 39-40gr i zwieksze swoj pakiecik jeszcze bardziej :D niedlgo i tak umowy beda, Termo wie wiecej moze w kazdej chwili moze dzis nie znacie dnia ani godziny :D bede mial polewke z ludzi jak by oddali dzis nizej na ewentualnym spadku a po sesji lub w trakcie moze byc umowa nawet i bedziecie patrzec, dobrze wam tak bedzie golasom bez akcji hihi :D
    Wiem ale też były na 49 50 i 51 duże pakiety mi to wygląda na celowe ktoś jakby przerzucał akcje ale mogę się mylić
    Dnia 2019-03-19 o godz. 07:54 ~Paweł napisał(a):
    > Wiem ale też były na 49 50 i 51 duże pakiety mi to wygląda na celowe ktoś jakby przerzucał akcje ale mogę się mylić

mnie tez Pawle tak wyglada na wymiane moze GNV odbiera
  • Re: zostawili sobie akcje Autor: ~mm [31.1.189.*]
    albo ktos z kim sie dogadali..-im jest potrzebny ktos kto im sfinansuje budowe..czas pokaze
[x]
COREY -5,85% 0,39 2026-05-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.