BOUER-189tys i STICHIS-259tys te akcje nie zostaly wymienione na konwersje GNV i teraz wiadomo skad te akcje pierwsze ujawnione 15tys szt prezesa czekamy na kolejne infa widocznie ta kasa im potrzebna
mogli juz sprzedac(a moze nie zamierzaja reszty sprzedac po obecnej cenie, tylko prezio potrzebowal na waciki) bo w ostatnich dniach byly takie obroty na wymienione przez Ciebie ilosci akcji, jak dzis spadnie to pewnie ludzie tylko uwala kurs nizej jak juz. Jak dzis ktos zechce zanizyc chetnie dobiore 39-40gr i zwieksze swoj pakiecik jeszcze bardziej :D niedlgo i tak umowy beda, Termo wie wiecej moze w kazdej chwili moze dzis nie znacie dnia ani godziny :D bede mial polewke z ludzi jak by oddali dzis nizej na ewentualnym spadku a po sesji lub w trakcie moze byc umowa nawet i bedziecie patrzec, dobrze wam tak bedzie golasom bez akcji hihi :D
Dnia 2019-03-19 o godz. 07:54 ~Paweł napisał(a): > Wiem ale też były na 49 50 i 51 duże pakiety mi to wygląda na celowe ktoś jakby przerzucał akcje ale mogę się mylić
mnie tez Pawle tak wyglada na wymiane moze GNV odbiera