• Ale cisz ;) Autor: mic82 [91.231.248.*]
    Wygląda na to że leszczy już nie ma ;)
    Czyli teraz UP ??? ;)

• Re: Ale cisz ;) Autor: ~janciekawski [79.190.152.*]
    i właśnie dlatego nie wchodzę w takie wynalazki gdzie rządzi spekuła...w obecnej chwili ścierka....nie macie absolutnie żadnego wpływu na kurs...
  • Re: Ale cisz ;) Autor: mic82 [91.231.248.*]
    Spokojna głowa ;) mam czas, a skoro wig idzie do góry to altus zarabia ;)
  • Re: Ale cisz ;) Autor: ~janciekawski [79.190.152.*]
    prawidłowo Dawać ścierkę na 2 zł
    Też chętnie bym dokupił spory pakiet i do grudnia można potrzymać ;)
  • Re: Ale cisz ;) Autor: ~js [95.175.3.*]
    A trzymaj sobie trzymaj do grudnia,najlepiej w beczce po kiszonej kapuście Ta spolka w grudniu będzie groszowa,niestety bo sam stracilem ogromne pieniądze To byla swietna spolka do moment kiedy zrobila INTERES z GETBACKIEM Od tej pory tylko zjazd i tak będzie do końca spolki Nikt i nic już tego nie zatrzyma bo spolka stracila cos co w tej braznzy jest bezcenne a mianowicie WIARYGODNOSC I nie ważne czy słusznie czy nie,byc może ze niesłusznie ale fakt jest faktem Tej spolki już nie ma Moment w którym zaczna umarzać jednostki będzie rozpoczęciem pisania epitafium
    spokojna głowa ;) jeszcze miesiąc będę powoli zbierać, z resztą jak inni. A później sam zobaczysz co się będzie działo ;)
  • Re: Ale cisz ;) Autor: ~js [95.175.3.*]
    No coz,nie mam powodow żeby Ci zle zyczyc,wiec niech Ci się ziści Wszystkiego dobrego
    Dzięki ;)
  • Re: Ale cisz Autor: ~Zwyklyleszcz [37.248.215.*]
    Co sie bedzie dzialo? Masz wiedze czy tylko spekulujesz?
  • Re: Ale cisz Autor: mic82 [91.231.248.*]
    1. Osiecki - powinien wyjść
    2, mBank - możliwe że kupi altusa
    3. ppk - zaniedługo wejdą na giełde
    4. dywidenda lub skup akcji
    jest pod co grać ;) a nikt nie chce po taniości puścić papiera ;)
    no i spróbuj wejść za 500 000zł to zaraz masz górne widły ;)
    To są takie moje przemyślenia i proszę się nimi nie sugerować ;)
  • Re: Ale cisz Autor: ~Zwyklyleszcz [37.248.215.*]
    Ok, a jezeli, mbank nie kupi? Knf cofnie licencje , a Osieckiemu cos udowodnia? Oczywiscie to tylko moje przemyslenia....ale trzymam kciuki za Twoja wersje....
  • Re: Ale cisz Autor: ~Ferowiec [46.134.102.*]
    Mic82 ale ścienne walisz. Jaka dywidenda? Skoro było już że nie będzie a tym bardziej jaki skup akcji heh. Mam coś tam tego papiera ale piszmy realia zamiast bujać w niebie.
  • Re: Ale cisz Autor: ~js [95.175.3.*]
    Ani dywidwndy ani skupu nie będzie,byl komunikat Pieniadze zostają w spolce na ewentualny zwrot za szkody wyrządzone GB a to może być ok 160 mln wiec gdyby taki był wyrok sadu w spolce kasy zero Nastepnie masowe umorzenia,wiec zarobki groszowe Dlaczego mbank mialby kupować cos co jest warte 0 ? To takie moje przemyślenia,bardzo chciałbym się mylic
  • Re: Ale cisz Autor: mic82 [91.231.248.*]
    Spokojna Twoja rozczochrana ;)
    Twoja kasa rób z nią co chcesz ;)
    Jak pisałem ja mam czas, do zobaczenia za miesiąc, ewentualnie w grudniu nawet 2020.
    Czas nas zweryfikuje ;) Ale myślę że mnie pozytywnie ;)
  • Re: Ale cisz Autor: ~Zwyklyleszcz [31.2.119.*]
    na jakiej podstawie twierdzisz ze beda musieli oddac 160 mln za getback? to byla legalna transakcja , ktora zaaprobowaly rady nadzorcze obu spolek, przeciez biznes altusa na tym polega by kupowac tanio i sprzedawac drozej, a to ze getback byl oszustem to juz inna sprawa , tylko co do tego ma altus ? i za co ma niby placic 160 mln?
    I dlatego ze wszystko było ok Osiecki siedzi mimo gigantycznej kaucji? Nie widzisz ze cos musiało być nie tak?Ale obys miał racje a Altus niech dostanie odszkodowanie tego Ci zycze
  • Re: Ale cisz Autor: ~very [89.70.255.*]
    Coś jest nie tak, ale z tym państwem.

Albo kaucja albo siedzisz. Tak jest wg przepisów. Tymczasem państwo wzięło kaucję i dalej trzyma faceta w pudle. Nikt mi nie powie, że to jest normalne. Jak chcieli go trzymać w pudle, to trzeba było nie wyciągać łapy po sto baniek.

Widać, że jest to działanie nieskoordynowane o motywacji politycznej. Nie mamy nic na niego, ale niech gnije dla zasady. Poza tym suweren się cieszy, że aferzysta za kratami.

Jest to mega granda, za które będzie potężne odszkodowanie - niestety z pieniędzy podatnika.

• Re: Ale cisz Autor: ~janciekawski [79.190.152.*]
    wisicie na hakach jak balerony w mięsnym...i kwiczycie jak tuczniki przed ubojem...eh inwestory ...omijać geszefty z daleka...miałem trochę inne zdanie o tym szrocie ale jednak szrot na maksa...
  • Re: Ale cisz Autor: ~retman [37.47.137.*]
    panowie wiele rzeczy jest możliwe nawet wzrost kursu o 100 procent ale to że osiecki dostanie jakieś odszkodowanie to jest nieprawdopodobne znacie chyba sprawę falenty
  • Re: Ale cisz Autor: ~janciekawski [79.190.152.*]
    a pisałem- zgłaszać do KNF machloje na kursie...cały czas ten sam scenariusz...kiedyś obserwowałem kurs ale teraz to szkoda czasu...smród z daleka...
    Zgadzam się z jest cos nie tak z państwem które bierze gigantyczna kaucje i nie zwalnia człowieka Ale wlasnie to mnie niepokoi To albo znaczy ze jednak wyplywaja nowe fakty niekorzystne dla siedzacgo albo ,co jeszcze gorzej jest zlecenie wykończenia Osieckiego i Altusa Tak czy tak pozbyłem się akcji z b duza strata i nie zamierzam wracac dopóki cos się nie wyjasni Obawiam się jednak ze dobrze dla Altusa i akcjonariuszy to się nie skończy Ten upor żeby nie zwolnic Osieckiego kaze mi się trzymać roli kibica tej spolki A była to spolka znakomita Może to kogos mocnego razilo Nie wiem POzyjemy zobaczymy Ale wszystkim akcjonariuszom wszystkiego dobrego
  • Re: Ale cisz Autor: ~Ferowiec [89.64.49.*]
    https://m.wirtualnemedia.pl/m/artykul/talentmedia-kupil-lifetube-lt-group-od-altusa-jaka-cena-9-2-mln-zl-79-proc-udzialow
  • Re: Ale cisz Autor: ~bert [89.70.255.*]
    Ile zarobili na tej transakcji?
[x]
ALTUS 4,44% 2,82 2025-11-07 15:43:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.