Niebawem trzeba napisać pismo o przymusowy wykup akcji złożony przez akcjonariuszy posiadajacych mniej niż 5 procent akcji po cenie nominalnej prawdopodobnie 30-40 zł
Znalzłem coś takiego: link Nie wiem jaie to niesie za sobą konsekwencje dla akcjonariuszy. Nie wiem czy doszło do skutku. Czy ktoś może ma więcej informacji na temat rozwiązania bez likwidacji?
Nie doszło i będą płacić za to jacy są ,decyzje o rolowaniu akcjonariuszy l,wiedzieli jak to robić ,to teraz powinni ,wobec tego i nie uczciwych ,nie rzetelnych działań mających na celu jedynie wyłudzenie pieniędzy od akcjonariuszy ,kapitał akcjonariuszy potraktowali jak darmowy kapitał na dowolny cel,to świadczy ze biznes wykonaniu tych ludzi to farsa a to ze chcą uniknąć konsekwencji ,nie uczciwych działań ,schować pod kołnierz to tylko pokazuje ze mieli i maja za nic ludzi którzy inwestowali w Ich rzekome biznesy ,których nikt nie widział
Uważam ze akcjonariusze mniejszościowi powinni pisać petycje do Sądu o działaniu na nie korzyść i próbie zatuszowania sprawy to przykre i smutne lecz firna nie jest wiarygodna pod żadnym względem a działania to jedynie ucieczka od poczynionych kroków które powinny być rozliczone i zwrot pieniędzy dla inwestorów indywidualnych wtedy mogą znikac
Prosze składać do Sądu petycje o działanie na nie korzyść akcjonariuszy XIII Sądu w Warszawie sygnatura sprawy 37262/19/476 nie pozwólmy aby firma nie rozliczyła się z akcjonariuszami www.imsg.pl
To bardzo ważne ,nie pozwólmy aby firma czyli jednostki Osobowe były bez karne wobec takich nie prawdziwych informacji ,które doprowadziły zarazem wyprowadziły ogromny kapitał ,ta sprawa powinna być wyjaśniona poniewaz było tutaj ogrom błędnych informacji które rujnowały portfele akcjonariuszy mniejszościowych
Jeśli wejdziesz w link od Damian Z to zobaczysz info o próbie likwidacji bez kosztów sprawa została przegrana lecz ponownie próbują uniknąć zobowiązań i całkowicie pozbawić akcjonariuszy możliwości jakichkolwiek roszczeń ,firma i zarządzający są ludźmi którzy nie chcą ponosić jakichkolwiek strat i aby tego uniknąć trzeba pisać pisną do sadu XIII wydział w Warszawie
Trzeba to koniecznie zablokować ponieważ jest szansa ze uda się odzyskać chociaż cześć poniesionych strat ,dlatego tez proszę wszystkich poszkodowanych o pisma w tej sprawie następnie proszę wszystkich o wspólny pozew o stawienie czoła