• Po raz kolejny! Autor: ~Coś_wiem [72.35.247.*]
    Ktoś już kiedyś to pisał. Ale forum ma swoją teorię.
    Od miesięcy co niektórzy chwalą się tu ile to mają akcji. Gruby też nie jest głupi, zapewne czyta i liczyć umie.
    Aby wypompować kurs na poziomy jakie go interesują ma dwie opcje.
    Wyłożyć dużą kasę aby zebrać akcje od tych posiadaczy którzy zapewne będą go zasypywać na kolejnych poziomach, albo po kilku latach stagnacji wymęczyć, zniechęcić towarzystwo i pozbawić ich akcji na groszach.
    Ja też bym tak zrobił. A wy?
  • Re: Po raz kolejny! Autor: ~Arsen [5.173.9.*]
    A to już brak chętnych na wywalanie. Chętnie kupię.
  • Re: Po raz kolejny! Autor: ~robin [37.47.37.*]
    Dnia 2019-03-14 o godz. 13:13 ~Arsen napisał(a):
    > A to już brak chętnych na wywalanie. Chętnie kupię.

kupuj nastepny poziom 6-5-4-3-2gr
  • Re: Po raz kolejny! Autor: ~Ktoś [188.189.168.*]
    Bo jeszcze posiadacze liczą na wzrosty. Poczekaj zaczną sypać z stratą.
  • Re: Po raz kolejny! Autor: ~Ktos [195.212.29.*]
    Tak czekamy na moment az ktos z grubszym pakietem popusci tak z 400-500kilo wtedy moze popyt spekulacyjny sie ujawni na razie spokojne wykrwawianie
  • Re: Po raz kolejny! Autor: ~Wolf [37.30.25.*]
    Przy 0.4 lub 0.5 mozna sie zastaniwic nad kupnem a poki co kijem tego nie tykac..tu pisza niektorzy z kilku ip..czekaja ze oddamy wszystko..niech sami z soba kiwaja..czekac i obserwowac...ja moge ze swojej strony obiecac ze knf i skarbowka bedzie powiadomiona..napisalo do nnie kilkanscie osob i sa chetni zeby wyslac wspolnie pisma..wiec trzeba bedzie sie tym zająć..urzad skarbowy sprawdzi zrodlo pochodzenia pieniedzy pani oli z gorzowa..a pana bartka knf przeswietli odnosnie ostatniej akwizycji..nawet pojde dalej i poprosze swojego prawnika zeby takie pisma wyslal..wszyscy wiemy ze new conect to ...ale trzeba pietnowac takie wymysly...tomalkiewicz sam spolke polozyl..z 5 czy 6 zlotych na grosze..klasyk..a moich akcji i tak nie dostaną..moge je spisac na strate..i tyle...
  • Re: Po raz kolejny! Autor: ~cdn [83.5.222.*]
    a ty wolf znowu ujadasz
    wszystkich bys przeswietlil, zmien nicka na rentgena

wypuść co masz na wątrobie, sprzedaj i przestan grac na giełdzie skoro zamiast zysk jest w pysk

bo tego skomlenia to już nawet zal sluchac

dobrze ze jeszcze masz na papuge

• Re: Po raz kolejny! Autor: rf- [86.63.116.*]
    O tym, że być możę kasy od Oli to spółka nie widziała, pisałem zaraz po ujawnieniu kto "kupił". Wszystko tutaj wygląda bardzo podejrzanie. Zwróćcie uwagę, że wszystkie transakcje pozostają "w rodzinie". Nie dziwi Was to? Naprawdę jestem ciekaw czy opublikowana kwota za "pakiet Oli" rzeczywiście pojawiła się kasie, dlatego kibicuję Wolfowi. Co prawda akcji już nie mam i nie zgadzam się z teorią, jakoby warto było zainteresować się tym na poziomie 5-6gr, bo wg mnie wtedy to już trup będzie i prędzej to z giełdy zabiorą niż wybije choćby na 0,2x. Tak czy inaczej, każdemu kto pokaże środkowy palec kombinatorom z NC, rękę podam. Pozdrawiam!
  • Re: Po raz kolejny! Autor: ~redmunt [213.189.49.*]
    Tu bedzie wystrzal w gore i to mocny
  • Re: Po raz kolejny! Autor: ~Plocki [37.47.227.*]
    Tak mnie korci .....
  • Re: Po raz kolejny! Autor: ~Xawery [5.173.25.*]
    A jak ma się plan współpracy z Javro i Pani Gajo . Co oni z tego będą mieli.
  • Re: Po raz kolejny! Autor: pajda757 [5.184.55.*]
    Dnia 2019-03-14 o godz. 12:18 ~Coś_wiem napisał(a):
    > Ktoś już kiedyś to pisał. Ale forum ma swoją teorię.
    > > Od miesięcy co niektórzy chwalą się tu ile to mają akcji. Gruby też nie jest głupi, zapewne czyta i liczyć umie.
    > > Aby wypompować kurs na poziomy jakie go interesują ma dwie opcje.
    > > Wyłożyć dużą kasę aby zebrać akcje od tych posiadaczy którzy zapewne będą go zasypywać na kolejnych poziomach, albo po kilku latach stagnacji wymęczyć, zniechęcić towarzystwo i pozbawić ich akcji na groszach.
    > > Ja też bym tak zrobił. A wy?

Skoro twierdzisz że gruby nie jest głupi i czyta i liczy ilość podawanych pakietów to wg Ciebie nie wie ile ma ulica a ile on? Przecież skoro liczyć potrafi i wystarczy że odejmie swoją pulę od całości i wyjdzie mu ile ma ulica. Proste
  • Re: Po raz kolejny! Autor: ~Wolf [188.147.46.*]
    Pajda moze liczyc nie umie..bo przeciez nawet daty w raportach nie potrafili wpisac poprawnie..czekamy,ja im nie oddam swoich akcji..wyjada wyzej to ich zasypie..mam jeszcze paru znajomych co maja wieksze pakiety odemnie ..takze pomecza sie jeszcze, trafili na takich zawodnikow jak Ty czy ja i paru innych..i nic nie zrobia..moga siw najwyzej okopac i to tez musza miec do tego ostra saperke..
  • Re: Po raz kolejny! Autor: pajda757 [5.184.55.*]
    Dnia 2019-03-15 o godz. 17:40 ~Wolf napisał(a):
    > Pajda moze liczyc nie umie..bo przeciez nawet daty w raportach nie potrafili wpisac poprawnie..czekamy,ja im nie oddam swoich akcji..wyjada wyzej to ich zasypie..mam jeszcze paru znajomych co maja wieksze pakiety odemnie ..takze pomecza sie jeszcze, trafili na takich zawodnikow jak Ty czy ja i paru innych..i nic nie zrobia..moga siw najwyzej okopac i to tez musza miec do tego ostra saperke..

Ta cena za akcje to śmiech na sali, męczą kurs bo liczą że co niektórzy oddadzą swoje pakiety w tej cenie. Na mnie nie liczcie bo ja swojego nie małego pakietu nie oddam, czekam już trzeci rok na konkretne wybicie, poczekam i pęić lat jak będzie trzeba, jeść nie woła, choćby nawet z notowań wywalili to płakał też nie będę bo akcje w całości kupione za zysk. Pozdrawiam cierpliwych którzy kiedyś napewno zostaną nagrodzeni
  • Re: Po raz kolejny! Autor: ~Wolf [188.146.55.*]
    Przetrzymamy ich Pajda..spokojnie..mamy czas..a pozniej ich zarzucimy
  • Re: Po raz kolejny! Autor: ~Wolf [188.147.34.*]
    J\w
[x]
PRESENT24 0,00% 0,12 2026-05-08 16:17:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.