Mam nadzieje ze tego łachudrę ostro przetrzepią, współczuję tym co siedzą w akcjach, widzę tu znajome nicki, a trochę czasu już minęło odkąd zeszedłem z pokładu tej dziurawej łajby.
łajzę zamkną spółkę ktoś normalny się zajmie np. Axel go kupi w prezencie da michnikowi i wszyscy będą szczęśliwi to tak w ramach repolonizacji mediów a swoja droga to kiedyś czytałem że ta PMPG powstawała na bazie firmy Arkstil gdzie roiło się od agentury sowieckiej to wcale mnie nie dziwi że jakieś lewe faktury widma się pojawiły , "jak w szambie się kąpiesz to nie licz że będziesz pachniał"
Mi się lampka zaświeciła jak wyprowadzili ta drukarnie do Parish Media dokładnie wyprowadzili, bo to co zapłacił Parish to drukarnia to drukarnia miała jakieś naleznosci za weksle czy cos już nie pamiętam ale wychodziło ze za darmo wyszło aktywo ze spółki, a Lisiecki jeszcze ściemniał ze nie wie co to ten Parish a od dziesięciu lat wachlują się akcjami PMPG. Później Orle Pióro, wałek na walku i wałek popychał, miałem tych akcji ponad 70tys, na końcu to już rzygałem ta spółką ile mi to zajęło wyjść z tego g.....
Typ to ma niezły tupet. Okradać akcjonariuszy i na boku jeszcze wałki robic. Tytuł do sprzedazy i koniec janusza biznesu.Nikt z takim się juz nie pokoże w tej branzy