pkt 6 i 7 walnego :) do zobaczenia na wyzszym poziomie cenowym niedlugo.. wciaz czekamy na umowy panie prezesie :)
6. Przedstawienie przez Zarząd Spółki Termo2Power S.A. informacji o aktywnościach Spółki o których Zarząd informował w opublikowanych komunikatach bieżących. 7. Dyskusja nad przedstawionymi przez Zarząd Spółki aktywnościami Spółki
Gdzieś pisałem że dziwi mnie wza?
Działalność znamy z komunikatów i raportów okresowych. Ledwo się wyrabiają z robotą. A te punkty porządku obrad to śmiech. Wstydzą się dokonaniami czy to wiedzą tajemna by przestawiać to na wza? Jeszcze ma być dyskusja. Gordon nie może Cię zabraknąć. Nie zapomnij podziękować że Kosiński oddał Ci akcje po taniości, które są warte kilka zł i, że prezio wycenil wartość spółki na 10gr za akcję w nowej objętej przez niego emsiji. Podziękuj że mogłeś w niej brać udział
Zanecaja leszcza , licza na podbitke kursu? czy maja jakas bombowa informacje? Poki co to pierwsze malo kto wierzy w obiecanki , ktore wiemy jak wygladaja od 2 juz lat. BEZ POKRYCIA.
Src dalszy ciąg bełkotu czyli to na co cię stać hahahaha nic więcej nie potrafisz, nic! Nawet odpowiedzieć na moje proste pytania, bardzo proste, ale ciebie przerast. I cały czas to samo klepiesz jakby nikt nie wiedział tzn przychod, kosa, emisja. Może napisz czemu Brouwera nie sprzedał ani jednej akcji, moze napisz czemu dawał spółce pożyczki i nie chce tego brać, może napisz czemu wkładają inni w to kasę jak to nie ma sensu, może napisz, że zarząd nie pobiera pensji, może napisz czemu dwie czołowe uczulenie firmuja spółke, która według ciebie nic nie robi swoimi szyldami, może napisz dlaczego pgnig podpisało z nimi umowę, może napisz dlaczego chcą mieć wiekszosc jak to takie złe... Tego nie poruszasz no nie wygodne? Jakbyś mial chociaż iluzoryczne pojęcie o giełdzie to nie pisał byś takich głupot, nie po to ladowli teraz w spółke ponad 1mln zł żeby sprzedać trochę drożej, jak ktoś pisał już to nie gra warta świeczki... Nie po to cały czas ładują kasę w spółkę, żeby nic nie robiła. A kosa? Kosa sprzedała i ma kasę, może jej potrzebował, a może uznał, że tyle mu starczy i teraz będzie korzystał z życia?
Jak ty inwestor się czymś takim podniecasz to znaczy ze jest padaka tutaj
Z reszta wczoraj tez się podnieciłeś i co wyszło widać, nic
Tu bez konkretnych kwot nikt tego nie ruszy, wszyscy pamiętają ostatnia jazdę w dół i komunikaty z których nic nie wyniknęło dalej na plus
Macie okazję teraz wszyscy dowiedzieć się wiecej o aktualnych projektach i przyszłych umowach T2P wystarczy pojechać na walne w kwietniu. Src i inni najbardziej by na tym skorzystali, bo by przestali głupoty o spółce wypisywać. To walne sprawi, że będzie bardziej wiarygodna w oczach inwestorów, dlatego spodziewam się wzrostów. Chciałem dobrać jeszcze po 50gr ale mi się już chyba nie uda niestety :)
Wiarygodna? Główny akcjonariusz i były przewodniczący RN się wysypal, były fixy, masę umów, ktore nic póki co nie wyniosły a Ty mówisz że dyskusja na wza podniesie wiarygodność?
Stawiam że to Ty się tak wysypujesz a tu budujesz krystaliczny obraz spółki i wizje 10zl za akcje
Wygląda na to, że do NWZA nie doczekamy się żadnych konkretnych informacji. Od podpisania umowy z PGNiG minęło już ponad 2 m-ce, z Amerykanami - ponad miesiąc, nie mówiąc już o Chińczykach. I co, cisza. Piersi opadają...
Zniewolony pisałem 1555568883 razy sprzedaj i masz spokój. Tylko problem taki, że zniewolony to jesteś, ale.... Robisz tylko kółko jak chcesz odkupić to nadajesz, jak masz kupione to jesteś cicho, człowieku daj sobie już spokój, bo nawet logicznie pisać nie umiesz. To samo src, dziwnie 20watkow i jedno i to samo kosinski, emisja, kosinski, emsija. Myslisz, że ludzie nie potrafią czytać? Że tak jak ty kupują coś takiego jak plg i sbe i nie wiedzą nic? Kto kupuje to o tym wie, a ty dlaje swoje, twój bełkot robi się już nudny.