Piszę tego majla do poważnych akcjonariuszy Celon Pharmy, a nie do osób, które postponują spółkę i snują teorie dziwne.
Pozyskałem informację ze spółki, że otwarcie nowego centrum, które jest budowane będzie powiązane ze spotkaniem dla inwestorów. Spółka najprawdopodobniej ogłosi to w odpowiednim czasie, zapewne za parę miesięcy. W związku z tym, że ja jadę na 100% to już wstępnie zapraszam paru z tych kolegów z forum, którzy tą inwestycję traktują jako najważniejszą w portfelu i znajdą dzień wolnego czasu:) Nie wiem oczywiście o której będzie event ale ja przyjadę z Bydgoszczy specjalnie na to wydarzenie, więc będę miał ze 300km.
Jeśli ktoś będzie jechał to jakoś się dogadamy, żeby się przy okazji w tym nieznajomym tłumie rozpoznać i pogadać chwilę. Okazja wydaje się świetna, żeby zobaczyć i pochodzić po nowym obiekcie, będzie to na pewno wyjątkowe spotkanie dla inwestorów.
Mam taki chytry plan, żeby całość nakręcić kamerką HD i zrobić film na youtubie, ale dopiero jak dostanę na to zgodę ze strony spółki.
To się wszyscy jadący jakoś zgadamy i spotkamy. Termin zapewne spotkania zostanie ogłoszony jak będą kończyć budowę. Jeśli to będzie pół roku to wydaje mi się, że coś przełom sierpnia/września. Ja i tak jadę choćby się waliło.
Tobik,nie daj się zaszczuć "wsiowym Buffetom"w typie xdd.Psy szczekają karawana jedzie dalej,już zarobiliśmy a zarobimy jeszcze więcej.Do zobaczenia w Kiełpinie.
Udało mi się uzyskać informację ze spółki, że prace związane z budową przebiegają zgodnie z harmonogramem. Ale otwarcie połączone ze spotkaniem dla inwestorów to przybliżony termin: koniec roku 2019.
Ale myślę, że będzie bardzo dużo ludzi, wystarczy pomyśleć ile ludzi pracuje w CLN, plus notable, plus dziennikarze, plus jacyś ludzie z firm powiązanaych z Mabionem czy Pure, plus inwestorzy nie z forum, plus my. Bedzie się działo.
Krótko przed założę nowy post i podam mojego firmowego majla na który będziecie mogli się do mnie odezwać i wszyscy jadący z tego forum i chcący przybić piątkę i pogadać jakoś się tam umówimy:))))
Dziękuję , za podtrzymanie wątku . Będzie dla mnie przyjemnością poznać Głównego Moderatora tego forum . Dasz mi przyjemność przedstawienia M.W. , którego znam 20 lat.
Tobik właśnie minęłam Kazuń budowa prawie ukończona przynajmniej na zewnątrz. Porządeczek jak już pisałam utrzymany. Wszystko zgodnie z planem. Widać że jest tam gospodarz. Duży szacunek dla pracowników również.