Buahahhaha kontrolę. To o co wchodzili na giełdę? Kosiński sprzedał w rynek 7 mln akcji ktore mial po 10gr a teraz drukują kolejne 12 mln po 10 gr by mieć kontrolę. Buahaha
Znow Pan zebrzesz. Gadanie tych samych rzeczy, i rzeczy ocyzwistych o ktorych wszyscy zainteresowani wiedza nie zmieni kursu na taki jaki by Pan chcial. Ludzie wiedza ze sa dodrukowane akcje i widza za ile. Kazdy ma swoja strategi i swoje oczekiwania. Proponuje Panu spredaz skacji jesli Pan ma i sie nie podoba. A jesli Pan nie ma i tu jest to znaczy ze pan chce kupic taniej. Aby udaolo sie Panu nagonic na niski kurs musi Pan cos nowego i merytorycynego napisac. Nie zebrac o tansze akcje tymi samymi komentarzami.
Dnia 2019-03-12 o godz. 12:06 ~src napisał(a): > Buahahhaha kontrolę. To o co wchodzili na giełdę? Kosiński sprzedał w rynek 7 mln akcji ktore mial po 10gr a teraz drukują kolejne 12 mln po 10 gr by mieć kontrolę. Buahaha
SRC nie wiem.to czysta spekulacja ,zobacz na plg ,tam marazm z tendencja spadkowa i brak obrotów-tutaj przynajmniej cos sie dzieje...a to ze rodzinka ma kontrole nie ulega wątpliwosci...a akcje nie sa dopuszczone..jestem na kilku poziomach..czas pokaże pozdr
Strasznie ulica rozchwytuje te akcje, a grubi pchają sie by mieć tylko powyżej 5% spółki. Niby fajnie, ale Te pakiety uprawniające do własności powyżej 1/20 akcji spółki powinny brać jakieś fundusze inwestycyjne, bank lub znana firma, a nie jakaś pani Agnieszka i pan Radosław.. Jedno z nich miało raptem 32akcje wcześniej (!) Jaką ci ludzie maja wiedzę o energetyce czy chociaż przedsiębiorczości..? Wniosą cokolwiek od siebie czy tylko zwalą kiedyś kurs jak zarobią?
Też bym sibie kupił po 10groni... No niestety, jeśli to ruszy to oni zarobią więcej niż ja. Nie jest to według mnie sprawiedliwe, ale takie życie. Czekam na dalszy rozwój spraw z moim pakietem i tyle.
Dnia 2019-03-12 o godz. 16:23 ~beton napisał(a): > Też bym sibie kupił po 10groni... No niestety, jeśli to ruszy to oni zarobią więcej niż ja. Nie jest to według mnie sprawiedliwe, ale takie życie. Czekam na dalszy rozwój spraw z moim pakietem i tyle.
przeciez byly po nowym roku 14gr nawet13gr i nikt nie chcial brac:))
My braliśmy po kilkanaście gr bolek :) Ciekawe to info dziś o walnym dali, rysuje się scenariusz jak kiedys na Cloud czyli emisja akcji po nominale, a pozniej szybkie WZA i odlot z 1 na 120zl radzę odszukać komunikaty i porownac. Na T2P może nie bedzie aż tyle, bo ciut więcej akcji na początek 10zl do końca roku czekamu na umowy..