• Rodzinka w TERMO2PWR Autor: ~Karolek [178.37.104.*]
    Nic nie ginie,bo w rodzinie. Najlepsza to rodzinka, haha
  • Re: Rodzinka w TERMO2PWR Autor: ~Gordon [5.184.218.*]
    Są gwaranramj kontroli nad spółka, to chyba nie tak źle???
  • Re: Rodzinka w TERMO2PWR Autor: ~Widmo [46.43.176.*]
    Akcje zarejestrowane można sypać? I co z 6mln do kogo poszły? Do kosa2?
  • Re: Rodzinka w TERMO2PWR Autor: ~Paweł [188.146.229.*]
    2mil do Bartoszewskiego poszły reszta nadal nie wiadoma
  • Re: Rodzinka w TERMO2PWR Autor: ~Masa [195.191.162.*]
    Warto brać
  • Re: Rodzinka w TERMO2PWR Autor: ~frank [31.2.7.*]
    Dnia 2019-03-12 o godz. 11:00 ~Widmo napisał(a):
    > Akcje zarejestrowane można sypać? I co z 6mln do kogo poszły? Do kosa2?

tak moszna od 2018:)
    ludzie k myslec!
    kosy juz niem,rodzinka ,,pl,, trzyma pakiet wiekszosciowy..jeszcze malo??
  • Re: Rodzinka w TERMO2PWR Autor: ~src [37.47.124.*]
    Buahahhaha kontrolę. To o co wchodzili na giełdę? Kosiński sprzedał w rynek 7 mln akcji ktore mial po 10gr a teraz drukują kolejne 12 mln po 10 gr by mieć kontrolę. Buahaha
  • Re: Rodzinka w TERMO2PWR Autor: ~beton [194.114.104.*]
    Znow Pan zebrzesz. Gadanie tych samych rzeczy, i rzeczy ocyzwistych o ktorych wszyscy zainteresowani wiedza nie zmieni kursu na taki jaki by Pan chcial. Ludzie wiedza ze sa dodrukowane akcje i widza za ile. Kazdy ma swoja strategi i swoje oczekiwania. Proponuje Panu spredaz skacji jesli Pan ma i sie nie podoba. A jesli Pan nie ma i tu jest to znaczy ze pan chce kupic taniej. Aby udaolo sie Panu nagonic na niski kurs musi Pan cos nowego i merytorycynego napisac. Nie zebrac o tansze akcje tymi samymi komentarzami.
    Dnia 2019-03-12 o godz. 12:06 ~src napisał(a):
    > Buahahhaha kontrolę. To o co wchodzili na giełdę? Kosiński sprzedał w rynek 7 mln akcji ktore mial po 10gr a teraz drukują kolejne 12 mln po 10 gr by mieć kontrolę. Buahaha

SRC nie wiem.to czysta spekulacja ,zobacz na plg ,tam marazm z tendencja spadkowa i brak obrotów-tutaj przynajmniej cos sie dzieje...a to ze rodzinka ma kontrole nie ulega wątpliwosci...a akcje nie sa dopuszczone..jestem na kilku poziomach..czas pokaże
    pozdr
    I NAJWAZNIEJSZE-KOSY JUZ NIE MA!
  • Re: Rodzinka w TERMO2PWR Autor: ~Babolas [37.47.63.*]
    Strasznie ulica rozchwytuje te akcje, a grubi pchają sie by mieć tylko powyżej 5% spółki. Niby fajnie, ale Te pakiety uprawniające do własności powyżej 1/20 akcji spółki powinny brać jakieś fundusze inwestycyjne, bank lub znana firma, a nie jakaś pani Agnieszka i pan Radosław.. Jedno z nich miało raptem 32akcje wcześniej (!) Jaką ci ludzie maja wiedzę o energetyce czy chociaż przedsiębiorczości..? Wniosą cokolwiek od siebie czy tylko zwalą kiedyś kurs jak zarobią?
  • Re: Rodzinka w TERMO2PWR Autor: ~Invest90 [31.0.41.*]
    Mają kasę to kupuja pakiety powyżej 5 %. Też możesz jak masz kasę
  • Re: Rodzinka w TERMO2PWR Autor: ~Invest90 [31.0.41.*]
    Tu może być pompa jak na Cloud kiedyś. Akcje w wąskim gronie trzymane. Spodziewam się jakiegoś Inga pozytywnego w tym tygodniu
  • Re: Rodzinka w TERMO2PWR Autor: ~Karolek [178.37.104.*]
    Kupują ale po cenie dla nas nieosiągalnej.
  • Re: Rodzinka w TERMO2PWR Autor: ~beton [91.186.59.*]
    Też bym sibie kupił po 10groni... No niestety, jeśli to ruszy to oni zarobią więcej niż ja. Nie jest to według mnie sprawiedliwe, ale takie życie. Czekam na dalszy rozwój spraw z moim pakietem i tyle.
  • Re: Rodzinka w TERMO2PWR Autor: ~bolek [37.47.226.*]
    Dnia 2019-03-12 o godz. 16:23 ~beton napisał(a):
    > Też bym sibie kupił po 10groni... No niestety, jeśli to ruszy to oni zarobią więcej niż ja. Nie jest to według mnie sprawiedliwe, ale takie życie. Czekam na dalszy rozwój spraw z moim pakietem i tyle.

przeciez byly po nowym roku 14gr nawet13gr i nikt nie chcial brac:))
  • Re: Rodzinka w TERMO2PWR Autor: ~Inwestor-spekulant [109.173.148.*]
    My braliśmy po kilkanaście gr bolek :) Ciekawe to info dziś o walnym dali, rysuje się scenariusz jak kiedys na Cloud czyli emisja akcji po nominale, a pozniej szybkie WZA i odlot z 1 na 120zl radzę odszukać komunikaty i porownac. Na T2P może nie bedzie aż tyle, bo ciut więcej akcji na początek 10zl do końca roku czekamu na umowy..
  • Re: Rodzinka w TERMO2PWR Autor: ~beton [194.114.104.*]
    Fakt byly. Ale akcje za 10 groni dostali insajderzy, ktorzy wiedza co bedzie i maja wplyw na kurs. Oni nie ryzykuja...
[x]
COREY 13,17% 0,42 2026-05-08 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.