@ ja coz z tego ,ze sprzedasz po 6.00 jak na reke dostaniesz 4.86 i to bez wzgledu na cene zakupu ,chyba ze kupowales przed 2004 r. https://www.money.pl/gielda/wiadomosci/artykul/fiskus;nieslusznie;bral;podatek;od;akcji,93,0,202845.html Nie lepiej poczekac na roczny raport i wza
Nie wierzę w sprzedaż. Chociaż jak chcą sprzedać to kiedy jak nie teraz. Perspektywy przed spółką bardzo dobre. Teraz pytanie, kto kupi, jak jakiś podmiot z tzw. globalnych to dla kursu będzie dobra wiadomość. Ja mimo wszystko jednak obstawiam wyjście z giełdy.
Samo to że skokowo wzrosło po infie pozwala myslec, że szykuje się transakcja korzystna dla akcjonariuszy. Dla mnie choćby dali 6 PLN to średnia wiadomość, bo liczyłem, że zostanę z echo na bardzo długie lata a tak trzeba będzie poszukać innej stabilnej dobrze płacącej spółki. Jest taka na gpw, ja nie kojarzę ale dawno pod tym kątem nie szukałem. A czesc portfela po prostu chce mieć w zdrowych spokojnych i dywidentowych spółkach jako zabezpieczenie przyszłości.