Na Krezusie podobnie. Dzieki SII powstalo porozumienie akcjonariuszy,zlozyli wniosek o zwolanie walnego. Chca wprowadzic dwie osoby do rady nadzorczej. Tutaj bedzie trudniej ze wzgledu na statut . Zobaczymy czy drobni sa "ubrani" na ponad 25%? Zglaszajcie sie z kazda iloscia akcji do SII ,nawet z malymi ilosciami,kazdy glos moze byc wazny.
Jestem dobrej myśli. Popatrzcie jak jeden na forum znowu zaczyna szczekać. Myślę że jest jednym z nich. Cieszę się że SII zajmie się naszym problemem. Razem damy radę.
Im dalej sie zaglebiam tym bardziej komicznie to wyglada. Wchodze na najmniejsza spolke na NC , czytam pierwszy z brzegu numerowany raport spolki na bankierze, wchodze na oficjalna strone tej spolki i nie wierze ten sam numer ,ta sama data i tresc. Wiec konkurs dla akcjonariuszy : Czego dotyczy raport 17/2018 spolki minox?
Drodzy Państwo czytajcie komunikaty że zrozumieniem. Do 10 marca czekali na maile od poszkodowanych przez Minox A ok. 20 marca mają podać komunikat jakie kroki podejmą a żeby nam pomóc. WIĘC PROSZĘ O CIERPLIWOŚĆ.
To chyba czytalismy rozne komunikaty? W tym co ja czytalem ,wyraznie jest napisane ze 11.03 przekaza zainteresowanym propozycje dzialan z prosba o potwierdzenie,a 20.03 mogliby podjac pierwsze kroki prawne. Napisalem maila , podalem ilosc posiadanych akcji,natomiast mialem mieszane uczucia. Sami oglosili pomoc . W czym rozni sie sytuacja akcjonariuszy Minox ,od kilku podobnych spolek? zostalismy wybrancami? Nawet jesli sie teraz odezwa, to im grzecznie podziekuje.Szpadelek ,drzewko akcje do piachu ,przezylem rok ,przezyje nastepne dwa. Dla mnie ktos kto sam podae terminy , a potem ich nie dotrzymuje jest malo wiarygodny, a w tym wypadku dodatkowo moze wystapic konflikt interesow.
Rozmawiałem dziś z SII i pani powiedziała że jest jakiś poślizg ale podobno do piątku dostaniemy o ile dobrze zrozumiałem na maila informację. Tak więc mam nadzieję że to prawda i jestem dobrej myśli.