• Sukces SII Autor: ~Paweł [37.248.160.*]
    http://www.sii.org.pl/11292/ochrona-praw/biezace-interwencje/sukces-drobnych-akcjonariuszy-polcolorit-jest-wezwanie-na-akcje-spolki.html#ak11292
  • Re: Sukces SII Autor: ~Hybrid [178.37.139.*]
    Super info. Budujące.... Może i u nas uda się zrobić wezwanie po cenie nominalnej.
  • Re: Sukces SII Autor: ~veloptymista [46.76.204.*]
    Na Krezusie podobnie. Dzieki SII powstalo porozumienie akcjonariuszy,zlozyli wniosek o zwolanie walnego. Chca wprowadzic dwie osoby do rady nadzorczej. Tutaj bedzie trudniej ze wzgledu na statut . Zobaczymy czy drobni sa "ubrani" na ponad 25%? Zglaszajcie sie z kazda iloscia akcji do SII ,nawet z malymi ilosciami,kazdy glos moze byc wazny.
  • Re: Sukces SII Autor: ~Paweł [31.0.69.*]
    25% to tylko 6.8mln szt. W rynek wrzucili około 18 mln bo ledwo im zostało 25%.
    Jest spora szansa.
    Można udzielić pełnomocnictwa SII.
  • Re: Sukces SII Autor: ~Hybrid [178.37.139.*]
    Jestem dobrej myśli. Popatrzcie jak jeden na forum znowu zaczyna szczekać. Myślę że jest jednym z nich. Cieszę się że SII zajmie się naszym problemem. Razem damy radę.
  • Re: Sukces SII Autor: ~veloptymista [46.76.204.*]
    Im dalej sie zaglebiam tym bardziej komicznie to wyglada. Wchodze na najmniejsza spolke na NC , czytam pierwszy z brzegu numerowany raport spolki na bankierze, wchodze na oficjalna strone tej spolki i nie wierze ten sam numer ,ta sama data i tresc. Wiec konkurs dla akcjonariuszy : Czego dotyczy raport 17/2018 spolki minox?
    I nowy walec.
  • Re: Sukces SII Autor: ~Hybrid [178.37.98.*]
    Cisza jakaś z SII. Czy odpuścili sobie? Mieli dać znać dzisiaj na stronie. Czy macie jakieś wieści?
  • Re: Sukces SII Autor: ~Kasa [83.20.191.*]
    Witam. Czy wiadomo coś już na temat akcji SII? Na stronie nic nie ma a mailem też nic jeszcze nie przyszło.
  • Re: Sukces SII Autor: ~poszkodowany [185.204.193.*]
    Czekamy
  • Re: Sukces SII Autor: ~Jurek [37.47.186.*]
    Wiadomo już coś ? Cisza że strony sii
    Dzwoniłem.
    Dziś mają dać info.
  • Re: Sukces SII Autor: ~Hybrid [178.37.116.*]
    Czy dostał ktoś informacje ze strony SII ? Cieszyłem się że w poniedziałek coś podadzą a tutaj nic nie ma. Patrzyłem na maila i też nic. Pozdrawiam
    Nie świadczy to dobrze o SII.
    Może się dogadali?
  • Re: Sukces SII Autor: ~Mariusz17104 [31.0.195.*]
    Drodzy Państwo czytajcie komunikaty że zrozumieniem. Do 10 marca czekali na maile od poszkodowanych przez Minox A ok. 20 marca mają podać komunikat jakie kroki podejmą a żeby nam pomóc. WIĘC PROSZĘ O CIERPLIWOŚĆ.
    Ty czytaj ze zrozumieniem.W poniedziałek mieli podać info a do 20 działania
  • Re: Sukces SII Autor: ~veloptymista [31.2.3.*]
    To chyba czytalismy rozne komunikaty? W tym co ja czytalem ,wyraznie jest napisane ze 11.03 przekaza zainteresowanym propozycje dzialan z prosba o potwierdzenie,a 20.03 mogliby podjac pierwsze kroki prawne. Napisalem maila , podalem ilosc posiadanych akcji,natomiast mialem mieszane uczucia. Sami oglosili pomoc . W czym rozni sie sytuacja akcjonariuszy Minox ,od kilku podobnych spolek? zostalismy wybrancami? Nawet jesli sie teraz odezwa, to im grzecznie podziekuje.Szpadelek ,drzewko akcje do piachu ,przezylem rok ,przezyje nastepne dwa. Dla mnie ktos kto sam podae terminy , a potem ich nie dotrzymuje jest malo wiarygodny, a w tym wypadku dodatkowo moze wystapic konflikt interesow.
  • Re: Sukces SII Autor: ~Hybrid [37.128.65.*]
    Rozmawiałem dziś z SII i pani powiedziała że jest jakiś poślizg ale podobno do piątku dostaniemy o ile dobrze zrozumiałem na maila informację. Tak więc mam nadzieję że to prawda i jestem dobrej myśli.
    Rozpatrując różne możliwości. Nie potrzebnie podali datę.
    Piszcie do kich ile posiadacie akcji
[x]
MINOX 16,67% 0,07 2019-02-15 09:41:53
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.