Zapowiada się ciekawie od Poniedziałku jak myślicie dla czego w piątek to ogłosili żeby w poniedziałek PKC z oddali tylko wszyscy nie kupią . Sami zobaczycie że nowy udziałowiec zbiera firmy z potencjałem wzrostu a tu granica 4 zł do korekty .
Akurat Pana Marka znamy jak gdzieś się pojawią to znaczy że coś się szykuje . Do Pana o nicku Wolf jak masz coś pisać to pisz coś mądrego . Poczekaj to przekonasz się co Pan Marek miał na myśli .
Oj dyzie...marki..pinokia i inni...bierzcie garsciami ten papier, tylko komu wrzucicie jak popytu nie ma,..gdzie byliscie jak my tu jestesmy 2 lata i znamy na wylot ta spolke i to co prezes wyrabia...poczytaj jeden z drugim na internecie o zadluzeniach tomalkiewicza i zajeciach komorniczych ..czasem warto ruszyc glowa panowie...bo pisac dla samego pisania to szkoda czasu...
Panowie. To może gdy mają zadłużenia to zrobią niezła wirówkę, np. na. Złotówki aby je spłacić.
Pamiętam Fachowcy, stagnacja, dodruk na ponad 100 mln szt. i kilka m-cy później widzieliśmy 1.30 zł
Może być..do 0.13 stoi prawie milion akcji do kupienia..nie bralbys ich jak papier ma a chodzic na złotówkach? Moze jeszcze chca wymeczyc ...ciezko powiedziec...przekonamy sie ..moich 500 tys ktore mi zostaly nie dostaną, ..czekamy spokojnie..to juz ponad 2 lata..a znam wiecej twardych zawodnikow z ich akcjami..miejmy nadzieje ze ich nie wyrzuca z gieldy do tego czasu..bo tomlkiewicza f24 tez zdjeli z dnia na dzien a on nawet nie jeknal..badzmy dobrej mysli ..na ta chwile nie wyglada to dobrze ..nie ma popytu...
Dlugo by gadac..ja kupowalem po 0.6 i 0.7 takze na poczatku wchodzilem spekulacyjnie..a z czasem poznalem i spolke..tomalkiewicza i ole..duzo sie dowiedzialem przez 2 lata na papierze..troche zenilem jak na getina przechodzilem ale to pisalem o tym na forum..myslalem osobiscie ze to javro kupi te akcje a nie tomalkiewicz od tomalkiewicza..cienko to wymyslil..
To jest taki lancuszek..a co autor ma na mysli..nie ma pomysłów.
..nawet stron internetowych nie potrafi porzadbych zrobic, bestpeny tez powstaly przed akwizycja, cienko to wyglada, to tak jakbys stworzyl kilka stron internetowych z baza klientow i zaplacil za nie olbrzymie pieniadze..ale na to juz bral dofinansowanie z tego co pamietam w 2014 r..to jest ten sam patent..f24 tez pogrzebal...tam misji spolka nie spelniala swojej na gieldzie...i sie nie dziwie bo po co trzymac spolke na gieldzie..ktorej notowania sie nie otwieraja albo handel przypomina zabawe dwojga dzieci w piaskownicy..sam bartek zadluzony po uszy..zajecia komornicze i konca nie widac, zobacz tych majstrow co pisza ze dobry raport..ludzie nawet raportow nie potrafia ze zrozumieniem czytac...smiech na sali..
Wolf ja tutaj jestem od grudnia 2016 i doskonale wiemy że tu nigdy kurs a tym bardziej wybicie nie było zależne od popytu, raportu ani dobrego komunikatu. Nie wiem co zamiaru ją ci tam na górze ale jedno jest pewne że jeśli będą chcieli wywalać to na pewno nie na takich niskich poziomach, już wcześniej próbowali manewru zebrania akcji pod panikę i wyszło na to że ulica najwięcej zebrała po 5-7 gr. Myślę że przy StopLossach na tyle milionów akcji, podbić kurs na kilka zł to bułka z masłem. Ale utrzymać kurs przy takiej cenie do odblokowania było by bardzo ciężko.
Wiem kolego bo sam wtedy bralem , zoabaczymy jak to sie rozwinie..mnie te poziomy za bardzo nie interesują a to co mi zostalo..moge ich zarzucic ale poczekamy gdzie wyjada i kiedy, moze jeszcze pomecza, zobaczymy ..narazie do 0.13 duza podaz ..niech najpierw to rozbiora i jak wyjda powyzej 0.20 to moze juz bedzie szlo nowe..narazie lipa..trzeba czasu..moze kolejnego roku albo dwóch..nie mam pojecia..
Czekaj tatka latka a drobne sobie na drozdzowki zostaw. ..podjedz na 0.40 to i ja moze sypne a tak szkoda pradu..bierz jak leci ...do 0.12 milion papiera stoi w blokach..
Nikt sie podemnie nie podszywa, zobacz info i gdzie tomalkiewicz kase wyprowadza..my tu gadu gadu a on mieszkanie kupuje w gorzowie, kpina z akcjonariuszy..a ta kasa miala isc na rozwoj spolki..szkoda gadac...
dobre info jutro w gore dodatkowy zysk z wynajmu sie przyda, niech rozszerzaja skale dzialalnosci jak nie maja co z kasa robic :) tu zysk tam zysk i sie uzbiera, dywidende moze zaczna placic od przszlego roku :)
widac kogos wyleszczyli z akcji na ostatniej zwale dobrze Ci tak :D trzeba bylo brac jak ja to robilem a nie sypac w panice ze strata :D na spadkach sie kupuje a na wzrostach sprzedaje zapamietaj :)
O czym piszesz? Sam do siebie? Zostalo mi jeszcze 500 tys akcji..mi arkusza nie starczy jak zaczne sypac,nie ma popytu..a mnie to poziomy nie interesuja, a jezeli o branie chodzi..2 lata temu trzeba bylo brac jak wielu z nas po 0.6 i 0.7,wszystko w temacie, mozesz napisac zawsze wywody o wyleszczeniu, napisz list do prezesa dlaczego zamiast rozwijac spolke kupil dwupoziomowe mieszkanie, zobaczysz odpis przed raportem ..to sie przypomne na forum...
Ale tomalkiewicza z tym mieszkaniem dwu poziomowym pobili na govenie..tam dostarczyli jedno auto elektryczne i chca je promowac,, jaki pic..tu te bestpeny tam samochod...walek goni walek..new conect schodzi na psy..kiedys byly bursztyny..ropa i tak dalej i tak dalej ...coraz lepsze sciemy wymyslaja niemoty
Wolf. Jak tak czytam twoje wpisy to rzuca mi się w oczy twój skrajny pesymizm w odniesieniu do present24. Wolf nadal nie wiem co cie skłania aby w tym siedzieć. O co tu chodzi?
ma cos z glowa bo ma 500tys akcji niby a pisze wciaz zle o spolce i ze sprzedaje, jakbys chcial wywalic to bys tak nie pisal majac tyle akcji bo nie ma obrotow, wiadomo ze zbierasz i wywalisz wyzej na odbiciu pozniej . Nie wiem kogo chcesz oszukac :)
Zasiedzenie..czysta spekulacja..ale jak tylko bede mial możliwość i beda wyzsze poziomy powiedzmy powyzej 0.30 to bede staral sie wrzucic akcje..wielu ludzi tu czeka z duzymi pakietami na sprzedaż, ale..musi byc popyt, rzucisz 200 kilo i na 0.4 albo 0.5 jestesmy, bez sensu, trzeba czekac, ale z tym mieszkaniem to sie tomalkiewicz nie popisal, takie info dla nas bez znaczenia a raczej negatywne, bo nie rozwija spółki..chyba ze na drugim pietrze tego mieszkania chce zrobic biuro?:)tak jak tu kolega napisal wyzej-- rosnie nam developer, tylkonzeby sie na walnym mlotkami nie pobili tak jak to bylo na Gancie..
Kolego tak sie sklada , ze zapoczatkowal ta falę moj znajomy na 0.11 puscil czesc akcji cos kolo 200 tys..potrzebowal na getina i ja pozniej na 0.10 tez cos kolo tego i patrzylismy ze ten popyt sie nie odbudowal,, Ramzes nie jest sztuka zebym ten papier ja ciagal, niech tomalkiewicz sie w koncu wezmie za robote, sam widzisz jak to położy l,popyt wyparowal i nie ma kupujacych ..lekkie podbitki i zenia powoli i tak w miesiacu olka ozeni ulicy resztke tej podprogowki co jej zostawili za slupa, zobacz jaka jest podaż? Akcje stoja i nikt ich nie chce, to jest dla nas slabe, ktos w koncu nie wytrzyma i pusci pkc..pomysl gdzie kurs bedzie, nie podniosa go juz, nie ma prądu, ale moze sytuacja sie zmieni po walnym..to juz jest ruletka, nie podoba mi sie to co robi tomalkiewicz, czyli bestpeny- wiadomo ze to lipa, pisalismy o tym wczesniej, kupno akcji na szwajacarie i doszlo do tego mieszkanko, nie powiem bo nawet niezle, ale co to za info dla nas??
Mnie ten poziom nie interesuje..czekalem dwa lata jak poczekam kolejne 2 nie zrobią roznicy...z takimi pakietami jak ja jest wiecej osób..nic to nie da..bo bysmy teraz sie potratowali..trzeba czekac na wyzszy kurs i na obroty,, a teraz niech sobie walczą....