• Przejęcie Vision Autor: ~Belmondo [37.30.7.*]
    Słyszeli coś?
    Było na YT z Martha Kunicki o NC, ale coś więcej, ktoś coś????
    Z PISF się dogadał, to z innych źródeł. Coś dziwnie blokują kursa..
  • Re: Przejęcie Vision Autor: ~Przemek [5.173.225.*]
    Vision się sprzedaje innej spółce???? Jakiś komunikat od Emitenta???
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.35.198.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Belmondo [37.30.7.*]
    Mnie nie pytaj o komunikaty, ja nie Kunicki. Piszę, co dzieje się na YT i o czym gada córa tatusia, Martha. Pewnie z zaskoczenia znowu zapoda info o przejęciu, jak zawsze do tej pory.
  • Re: Przejęcie Vision Autor: ~Belmondo [37.30.7.*]
    Jak pójdzie komunikatem, to jednym strzałem rozbiorą wszystko do serii G, czyli 6 groszy, pamiętaj, że muszą bujnąć kursem, żeby upchnąć towar z tej serii powyżej 6 gr..
  • Re: Przejęcie Vision Autor: ~Gzyms [5.173.232.*]
    A czemu niby aż do 6 grochow? Po tylu latach padaki takie wybicie?
  • Re: Przejęcie Vision Autor: ~444 [185.35.198.*]
    jakie przejęcie? jedyne przejęcie to mają akcjonariusze.
    przejmują się, jakim cudem wyskoczyć z tego syfu.
  • Re: Przejęcie Vision Autor: ~Michał [83.30.150.*]
    Tu raczej nie ma żadnych lamentów, wystarczy prześledzić aktywność forum Visiona. Drobnica i machnęła lata temu ręką.
    A co do opcji przejęcia, faktycznie na youtube córunia tatusia Richarda o tym gada, dostala w DE grant dużą bańkę € i gada, coby jej theater im zimmer wszedł w buty vv i tu robił tez spektakle i pozyskiwał srodki. Także niedaleko pasa jabłko od jabłoni, tez wyciągać chce reke po kasę na bananowej :)
  • Re: Przejęcie Vision Autor: ~Trader [5.173.241.*]
    Coś musi być na rzeczy, sztucznie trzymają kurs, wszyscy zapomnieli o tej spółce, a tu przeskok o jeden grosz, to 100% zysku na dzień dobry.
  • Re: Przejęcie Vision Autor: ~Trader [37.30.5.*]
    Skubią delikatnie i bez pośpiechu, zbiorą co planują i urwie do przodu i ożenią towar dużo wyżej. Proste jak konstrukcja cepa i zawsze tak jest.
    gdzie ta córunia? też bym posłuchał. podrzućcie link
  • Re: Przejęcie Vision Autor: ~Campo [188.147.39.*]
    faktycznie coś podgryzają, czyżby news w drodze, hmm? brać to?
  • Re: Przejęcie Vision Autor: ~Campo [188.147.44.*]
    Przyglądam się, bo jakiegoś specjalnego brania to nie ma...fakt, przez te ostatnie 3 lata posuchy, kiedy handlowano, ktoś kupił/sprzedał pond 25 baniek po groszu..
    Brać?
    Jeśli myslisz poważnie o inwestycji a nie o uciułani szczęśliwym trafem 1 tysiąca złotych na lipnej podbitce to dam ci radę: Kup jedną akcję, jedź na najbliższe walne zgromadzenie akcjonariuszy, zobacz tych gości od interesów filmowych w Polsce jak siedzą we flanelowych koszulach u natariusza, wtedy podejmiesz decyzję. Ja miałem takie doświadczenie i wiem swoje :)
  • Re: Przejęcie Vision Autor: ~Campo [188.146.228.*]
    prześledziłem twoje wpisy, nic nie wnosiłem nigdy wcześniej, jedynie trollowanie. Dostałeś widocznie po tyłku, to przynajmniej nie skomlij latami, bądź jak facet, nie baba.
  • Re: Przejęcie Vision Autor: ~Robson [188.146.229.*]
    IV kwartał 2018 r. był okresem, w którym Emitent podjął negocjacje w celu nawiązania współpracy przy multimedialnej produkcji teatralnej.

To o tym piszecie? Tu się szykuje przejęcie i coś grubszego? Aż sam jestem ciekaw.
    Dnia 2019-04-23 o godz. 10:02 ~Robson napisał(a):
    > IV kwartał 2018 r. był okresem, w którym Emitent podjął negocjacje w celu nawiązania współpracy przy multimedialnej produkcji teatralnej.
    > >
    > > To o tym piszecie? Tu się szykuje przejęcie i coś grubszego? Aż sam jestem ciekaw.

Zanim zachłyśniesz się nadzieją zapoznaj się z historią różnorakich zapowiedzi Kunickiego o zamierzonej działalności od początku istnienia tej lipo-ściemy o nazwie ViV pod czujnym okiem warszawskich baranów z nadzoru nad tym grajdołem. W przeciwnym razie wyjdziesz na orżniętego z kasy polskiego barana.
  • Re: Przejęcie Vision Autor: ~Rybak [188.146.232.*]
    Zapoznałem się z twoimi wypocinami tu na wątku i chyba większego polskiego baranka nie ma od ciebie, niczym świstak zwijający swe sreberka puszujesz na forum jak rasowy troll :)
    Dnia 2019-04-24 o godz. 20:12 ~Rybak napisał(a):
    > Zapoznałem się z twoimi wypocinami tu na wątku i chyba większego polskiego baranka nie ma od ciebie, niczym świstak zwijający swe sreberka puszujesz na forum jak rasowy troll :)

A ty jesteś kwiatach visoina z jakiego powodu? Bo jeśli dla zysku to przypominam ci, że masz 0,01 PLN na sprzeda i żadnych widoków dla spółki.

Resztę komentarzy i spostrzeżeń możesz sobie darować :)))
  • Re: Przejęcie Vision Autor: ~Rudy [188.146.230.*]
    Zobaczysz niebawem, czuję w kościach ;)
    Dnia 2019-04-26 o godz. 21:48 ~Rudy napisał(a):
    > Zobaczysz niebawem, czuję w kościach ;)

Rudy, dopakowałeś pod korek po taniości?

Ps.
    No raczej wierzysz swoim kościom, to raczej nie reumatyzm.....?
  • Re: Przejęcie Vision Autor: ~Adam [5.173.248.*]
    Coś ktoś tu jednak dobrze wyczuł. Jednym strzałem zabrane.
  • Re: Przejęcie Vision Autor: ~Kondi [79.43.57.*]
    Bo i będzie wydmucha przejęta, trochę więcej lookać co się dzieje na NC, to będziecie wiedzieć. Kto był na debiucie CMI, ten słyszał.
  • Re: Przejęcie Vision Autor: ~Hierys [91.223.55.*]
    444 sprzedajesz ? to zlecenie 44 444 wygląda jak podpis
[x]
VISION 0,00% 0,02 2023-05-16 11:07:51
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.