Pozbyłem się połowę swojego małego pakietu, pierwsze IPO na GPW i takie rozczarowanie... To obroty w warzywniaku na rogu wyższe niż na tej ultra-nowoczesnej Big Datowej spółce...
W tej spółce chodzi tylko o to by gonić króliczka a nie złapać go. Po to są te wszystkie rundy finansowania, etapy, lejki itd. Jest jakaś ułuda, że zmierzamy w jakimś kierunku i kiedyś ten cel osiągniemy. Tylko, że ten cel nawet nie jest nakreślony. Np nie wiadomo jakie musiały by być parametry sprzedaży aby uzyskać rentowność. Brak, planów, terminów, harmonogramów - czegoś z czego można by firmę rozliczać.
obawiam się że nic ciekawego nie powiedzą, ale moim zdaniem do końca roku będzie sprzedaż licencji dla FBI za dobre pieniadze, myślę, że się wyrobia z wykonaniem zawartego memorandum of understanding i chyba nie tylko ja mam takie wrażenie po dzisiejszych wzrostach
przeciez kiedyś pisaleś że masz kupiony Datwalk ponizej 14 PLN, to po co ta agresja na spólkę na ktorej możesz zarobic sprzedajac dzisiaj 7PLN na akcji
W moim przypadku czara goryczy się przelała . Cały czas wierzyłem jaka to cudna spółka wierząc we wszystko co mówili że będzie tu kraina mlekiem i miodem płynąca . Sam sobie zadałem pytanie czy chcę zarabiać czy czekać na cud albo stracić całą kasę. Po ostatniej emisji, totalnej amatorszczyźnie wybrałem to pierwsze . Sprzedałem, pewnie jak większość ze stratą i zapakowałem w spółki gemingowe i to był strzał w dziesiątkę . Dobrze że jeszcze ktoś wierzy w tą spółkę bo moja cierpliwość się wypaliła doszczętnie. Nawet jak coś zacznie się dziać ciekawego tutaj to jak zwykle więcej będzie chętnych do wywalenia jak do kupna. Można zacząć odliczać miesiące kiedy skończy się kasa w , następnej emisji sobie nie wyobrażam . Życzę wam żeby rosło jak na drożdżach i zarabiajcie jak najwięcej Pzdr.
Mają taki sztab ludzi że mogliby na podstawie własnej działalności napisać grę i może z tego byłyby pieniądze . Niestety zegar tyka a pieniążki szybko uciekają z konta . Nie życzę im źle ale naprawdę mogliby się wziąść do roboty dostali ostatnią szansę . Ciekawe jak ją wykorzystają jak na razie cisza .