Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  20,60 zł , zmiana od tamtej pory: 531,07%

Re: 14.03 Dzień inwestora w DataWalk

W moim przypadku czara goryczy się przelała . Cały czas wierzyłem jaka to cudna spółka wierząc we wszystko co mówili że będzie tu kraina mlekiem i miodem płynąca . Sam sobie zadałem pytanie czy chcę zarabiać czy czekać na cud albo stracić całą kasę.
Po ostatniej emisji, totalnej amatorszczyźnie wybrałem to pierwsze . Sprzedałem, pewnie jak większość ze stratą i zapakowałem w spółki gemingowe i to był strzał w dziesiątkę . Dobrze że jeszcze ktoś wierzy w tą spółkę bo moja cierpliwość się wypaliła doszczętnie. Nawet jak coś zacznie się dziać ciekawego tutaj to jak zwykle więcej będzie chętnych do wywalenia jak do kupna. Można zacząć odliczać miesiące kiedy skończy się kasa w , następnej emisji sobie nie wyobrażam . Życzę wam żeby rosło jak na drożdżach i zarabiajcie jak najwięcej Pzdr.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DATAWALK 2,52% 130,00 2026-05-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.