• Milestone - po telewizyjnym wywiadzie Autor: ~dr_wezol [83.168.117.*]

Zed - sorry, zostawiłem tamten wątek, bo już dwustronicowy był.
    Ja rozumiem doskonale, że ludzie nie mogą siedzieć cały dzień przy kompie, też tego nie robię, ale link z wywiadem Hochmana wrzuciłem wczoraj po 16. I do dziś nikt -poza Rickym - się nie odezwał.
    Gdyby jakiś przedstawiciel którejkolwiek spółki z New Connect pojawił się w studiu w Nowym Jorku w telewizji dla inwestorów docierającej do całego świata i mówił o urządzeniu, które weszło w fazę komercjalizacji, do tego ma ogromną przewagę nad konkurencją i wielomiliardowy rynek w samych tylko USA, to jestem pewny, że na forum Bankiera byłaby lawina komentarzy.

A co do kursu i perspektyw - ja też - jak i Ty -posiedzę z tymi akcjami. I ludzie, którzy kupowali po 4, 6, 8 czy nawet 10 - pewnie też. W Stanach nawet duże spółki potrafią rosnąc szybciej niż nasz Milestone Medical. A takie mikrusy jak Milestone Medical to czesto rosną nie 100 proc. w tydzień tylko kilkaset albo i tysiąc. Zwłaszcza, że tam widełek nie ma. A przecież mamy amerykańska spółkę, nieprawdaż ?:-)
    Wszystko zależy od tego, czy spółka "coś trafi", czy nie. Nasza trafiła. Przy takich perspektywach i przy takim FF - każda cena za akcję jest możliwa.
    Ten wywiad z Hochmanem -poza tym, że pokazuje mozliwości samego urządzenia - pokazuje też , że szefom Milestone zależy na przekonaniu inwestorów, że mamy wyjątkowe urządzenie i w przyszłości zarobimy naprawdę duże pieniądze.
    Teraz czeka nas cały zalew pozytywnych informacji dotyczących już stricte rozwoju biznesu - sprzedaż ma objąć cały świat, trzeba będzie o wchodzeniu na kolejne rynki poinformować. Paliwa do wzrostów- nie zabraknie.

Może niektórym zabrakło cierpliwości, ale to prawo każdego inwestora. Przyjdą kolejni. Ktoś te akcje wczoraj i dzis kupił, a ja , ani Ty, ani Ricky - nie :-)

• Re: Milestone - po telewizyjnym wywiadzie Autor: ~zed [109.241.33.*]
    z całym szacunkiem do Twojej pracy na tym forum ,to po części Twoja wina że mało kto się odzywa po Twoich wpisach ,są one tak wyczerpujące że trudno coś do nich dodać od siebie ,
  • Re: Milestone - po telewizyjnym wywiadzie Autor: ~dr_wezol [83.168.117.*]
    Dnia 2019-02-28 o godz. 13:32 ~zed napisał(a):
    > z całym szacunkiem do Twojej pracy na tym forum ,to po części Twoja wina że mało kto się odzywa po Twoich wpisach ,są one tak wyczerpujące że trudno coś do nich dodać od siebie ,

Zed, ja bardzo cenię sobie Twoje poczucie humoru...., ale mnie nie denerwuj! :-)

Dobra, przestaję jęczeć, że cisza. Może jakies kolejne komunikaty z Milestone nadejdą. Oczywiście - poprzez spółkę matkę, bo na nasz Milestone Medical - jeśli idzie o politykę informacyjną - liczyć nie możemy.
[x]
MILESTONE 0,00% 1,58 2023-12-18 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.