KING = Wer ? :) Astir też się przebudził, Panowie coś jest na rzeczy ? zima minęła ?:) Witamy również wiele osób, które przybyły z gorących spółek ( granych w ostatnich miesiącach ), co was tutaj przyciąga, jak wg. src tutaj nic nie ma, a sam siedzi całe dnie? :)
Już wiem pod co wzrost
Na miesięcznym jest sygnał kupna od stycznia. Teraz wzrost pod koniec miesiąca, dzisiaj żeby zamknąć miesiac biała bez cienia wątpliwości Potrzeba? A jak będzie zobaczymy.
Pierwszy raz arkusz zlecen kupna jest sporo wyzszy od zlecen podazy, dojdzie umowa to na kilka zl wyciagna T2P zoabczycie nie oddawac za te grosze bo bedziecie pozniej zalowac nie patrzcie z tydzien na notowania ustawcie sie np po 2zl na S i sie pozytywnie zaskoczycie niedlugo :) pozdro
rosnie pod umowe, im wyzsza cena przed umowa tym lepiej tym wieksza cena moze byc po umowie moze na 2zl sie nie skonczy a wyzej zobaczymy najblizsze dni pokaza do ilu pompa bedzie po infie :D
Ile zł? Człowieku naganiasz. Wiem że rośnie i widać że kapitał wchodzi ale pisanie o kilku PLN bez kwoty umowy to żenujący zagrywka. Przy 3 zł mamy prawie 100mln. Za co? Warsztat? Technologie? Know how? Czy umowę np na 5mln za przy 30% marży
Dnia 2019-02-28 o godz. 10:35 ~MUNIO napisał(a): > A ta podbitka bez infa po co była leszczyku ???
jaka podbitka o czym ty piszesz a leszczyka znajdz sobie na innej spolce naucz sie AT ale ty niemasz pojecia.jak piszesz u nas na forum termo to wylacz caps locka to piszesz niechlujnie
ZNAFCA BOLEK - się znalazł , bo przeczytał parę książek o inwestowaniu. Jak kiedyś słuchałem takich znawców i maklerów od giełdy , to byłem zawsze w plecy
Dnia 2019-02-28 o godz. 10:49 ~MUNIO napisał(a): > ZNAFCA BOLEK - się znalazł , bo przeczytał parę książek o inwestowaniu. Jak kiedyś słuchałem takich znawców i maklerów od giełdy , to byłem zawsze w plecy
kolego nikt nie kaze ci tu siedziec zmien spolke i nie zawracaj glowy.wylegles sie jak filip z konopii jedyna twoja wiedza to obrazanie mnie na forum ,jeszcze raz napisze zmien spolke tu nikt cie nie potrzebuje