Jako ze prezes nie posiada danych z ksiegowosci, nie badzcie bierni i przypominajcie mu o tych obligacjach chociaz raz w tygodniu. Jesli oprocentowanie 4% jest w skali roku?( brak takowej informacji w komunikacie) To juz w czerwcu spolka moze sie spodziewac 1.160 k Pln samych odsetek. Mam nadzieje ze jesli ich nie dostaniemy ,prezes nie zawacha sie uzyc weksla.
Nie rozumiem słowa " przypominajcie "
Przecież on wie co ma a czego nie ma. Wie doskonale że to co zrobił z akcjonariuszami to był efekt zamierzonego działania mającego na celu pozyskania środków pieniężnych w sposób niezgodny z prawem.. Teraz to mu już służby wygarną.
Na Presto poczytajcie wczorajszy komunikat jak z podatkiem pociągnęli w 2013 roku.
Ta cala umowa 17/2018 kojarzy mnie sie z gosciem ktory sprzedal psa za milion..... , a w zamian dostal dwa koty po 500tys. Kto trzezwo myslacy przy takiej kwocie nie pisze jakiego okresu dotyczy oprocentowanie? ten pan zarzuca akcjonariuszom ,brak uczestnictwa w WZ, wiec sie pytam:skoro na WZ zwolane w listopadzie zglosilo sie cos ponad 950k glosow,gdzie byli glowni zainteresowani rzekoma emisja za 0.20? Zdaje sie ze posiadaja ponad 4 miliony akcji.Kapitalizacja spolki od maja 2017 kiedy ten pan objal stanowisko w 18 miesiecy zmiejszyla sie 20-sto krotnie. pan zrezygnuje sam, czy nalezy pana odwolac.Posiada pan moze 5 akcji spolki ktora rzekomo zarzadza?
Czy nie dociera do was ze to walne juz w trakcie wysyłania wiedzieli, ze to tylko lipa by pod info upchnac troche smiecie.
Zreszta podobny cel mialo walne o ...skupie akcji ogloszony przez wyskakujacego jak krolik z kapelusza Centurion.
Zorganizowana akcja majaca na cel wiadomo co :) trzeba bylo wawalac smiecia jak byla okazja! A nie wyzywać i smiac sie z nicka "mnx"
w wiadomosciach co chwile informuja jak cele zapelniaja takimi ludkami mam nadzieje ,ze niedlugo zapukaja do O i M tm ich miejsce ,a tluste duuup... nadadza sie na cwela