• niedługo wyniki za 2018 Autor: ~wykres [78.28.34.*]
    dla zainteresowanych - w poniższym linku jest omówienie wyników za 2 Q 2018 (zob. dostępny wpis analityka fundamentalnego) jako porównawcze odniesienie do tego, co będzie można wkrótce ocenić

https://www.stockwatch.pl/forum/wpisy-1548p26_ABCDATA.aspx

wkrótce okaże się, czy być może obecne pompowanie kursu nie jest czyjąś ucieczką do przodu z intensywną dystrybucją przed raportem rocznym?
  • Re: niedługo wyniki za 2018 Autor: ~Realista7201 [94.75.95.*]
    zapomniałeś chłopie, że spółka się sprzedaje.
    Ot taki drobny news. Wyniki nie mają już znaczenia. Pytanie jest za ile oddadzą akcje.
    Ja oddam moje po 1,50 w dobre ręce. Po ile kupiłem wiesz sam :) dzięki za dołowanie - sam jestem w szoku ile na tym zarobiłem.
    Tylko na Getinie zarabiam więcej.

• Re: niedługo wyniki za 2018 Autor: ~wykres [78.28.33.*]
    nie zapomniałem
    a co do wyników i sprzedawania spółki - jeszcze wiele zdarzyć się może, skoro ktoś dziś tak intensywnie ciagnie kurs za uszy...

już nie chwalisz się, jak przed laty, jak długo i od jakiej ceny siedziałeś w dacie?...
    a klawiatura wszystko przyjmie... - nawet to, jak mega zarabiasz (tylko kogo to obchodzi i po co to piszesz, skoro to nieweryfikowalne?)...

teraz naganiasz na getin?... ;)

nieważne - potraktuj moje pytania jako retoryczne...

• Re: niedługo wyniki za 2018 Autor: ~Realista7201 [94.75.95.*]
    :) jeszcze raz dzięki. Dużo zarobiłem. W sumie mi obojętne czy sprzedam dzisiaj czy po 1,50 ale i tak trzymam od sławetnego 0,7x.
    A byłem tu i po 1,90 tylko jakbyś zerknął na stare posty to sprzedałem po 2,2x potem kupiłem po 1,x i sprzedałem po paru dniach a potem sławetne 0,7x. Faktem jest że przy 0,7x nie naganiałeś pod tym Nickiem na sprzedaż :)
    Tylko ja i Mułek chyba zarabiamy aż tyle.

Co do Getina - nie kupujcie przy tej cenie - ja kupiłem po 0,19 przed splitem. Teraz bym nie dokupił. Trzymam bo będę miał za duży podatek w tym roku - ABC DATA tak czy inaczej w pierwszej połowie roku zniknie z giełdy.

Jeszcze raz dzięki za wszystko - kawał dobrej roboty w naganianiu w dół!

• Re: niedługo wyniki za 2018 Autor: ~wykres [78.28.33.*]
    Dnia 2019-02-26 o godz. 15:22 ~Realista7201 napisał(a):
    > :) ... Dużo zarobiłem.

tiaa... - tyle twojego, co napiszesz o rzekomym wielkim zarabianiu...

tu wielu takich było, co kupowało na dołkach i sprzedawało na górkach...

no i od kiedy na dacie trzeba było naganiać na spadki?... ;)

grawitacja sama działała od dawna...

a piszę pod swoim nickiem, więc nie myl mnie z innymi dla poprawiania sobie samopoczucia...

ale też podejrzewam, iż obecnie PZU zabawia się na parkiecie i zobaczymy, co z tego wyjdzie...

• Re: niedługo wyniki za 2018 Autor: mul_roboczy [159.205.23.*]
    Wykres albo PZU albo spekuła, popatrz na ostatnie wezwania. Już kiedyś o tym pisałem i na pewno pamiętasz bo sam pytałeś dlaczego uważam, że będzie 1.5 .Każde kończyło się min 20-30% podniesieniem wartości ostatni rekordzista 100% :)
    Popatrz na Groca bo tam siadłem a z Trakcją obydwoje trafiliśmy w punkt. Co do reszty Realista ma rację twoje opisy tutaj niewątpliwie złamały wielu więc na pewno w spadkach jakiś tam udział miałeś :)
[x]
ABCDATA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.