dla zainteresowanych - w poniższym linku jest omówienie wyników za 2 Q 2018 (zob. dostępny wpis analityka fundamentalnego) jako porównawcze odniesienie do tego, co będzie można wkrótce ocenić
zapomniałeś chłopie, że spółka się sprzedaje.
Ot taki drobny news. Wyniki nie mają już znaczenia. Pytanie jest za ile oddadzą akcje.
Ja oddam moje po 1,50 w dobre ręce. Po ile kupiłem wiesz sam :) dzięki za dołowanie - sam jestem w szoku ile na tym zarobiłem.
Tylko na Getinie zarabiam więcej.
nie zapomniałem a co do wyników i sprzedawania spółki - jeszcze wiele zdarzyć się może, skoro ktoś dziś tak intensywnie ciagnie kurs za uszy...
już nie chwalisz się, jak przed laty, jak długo i od jakiej ceny siedziałeś w dacie?... a klawiatura wszystko przyjmie... - nawet to, jak mega zarabiasz (tylko kogo to obchodzi i po co to piszesz, skoro to nieweryfikowalne?)...
teraz naganiasz na getin?... ;)
nieważne - potraktuj moje pytania jako retoryczne...
:) jeszcze raz dzięki. Dużo zarobiłem. W sumie mi obojętne czy sprzedam dzisiaj czy po 1,50 ale i tak trzymam od sławetnego 0,7x.
A byłem tu i po 1,90 tylko jakbyś zerknął na stare posty to sprzedałem po 2,2x potem kupiłem po 1,x i sprzedałem po paru dniach a potem sławetne 0,7x. Faktem jest że przy 0,7x nie naganiałeś pod tym Nickiem na sprzedaż :)
Tylko ja i Mułek chyba zarabiamy aż tyle.
Co do Getina - nie kupujcie przy tej cenie - ja kupiłem po 0,19 przed splitem. Teraz bym nie dokupił. Trzymam bo będę miał za duży podatek w tym roku - ABC DATA tak czy inaczej w pierwszej połowie roku zniknie z giełdy.
Jeszcze raz dzięki za wszystko - kawał dobrej roboty w naganianiu w dół!
Wykres albo PZU albo spekuła, popatrz na ostatnie wezwania. Już kiedyś o tym pisałem i na pewno pamiętasz bo sam pytałeś dlaczego uważam, że będzie 1.5 .Każde kończyło się min 20-30% podniesieniem wartości ostatni rekordzista 100% :)
Popatrz na Groca bo tam siadłem a z Trakcją obydwoje trafiliśmy w punkt. Co do reszty Realista ma rację twoje opisy tutaj niewątpliwie złamały wielu więc na pewno w spadkach jakiś tam udział miałeś :)