Gordon nie ma co oświecać , zostałam tu wyśmiana mimo że na razie pod kreską, to wiem że zarobię b.duzo pozdrawiam starych inwestorów
Ps . Widzę że Bolek zmienił barwy a src chce zawrócić rzekę
A ja nie zarobie? Aniu brałam koło złotówki. Ja mogę brać pełnymi garściami po 0.5x. Zarobię 100% jak kurs trafi w miejsce gdzie naganialas z wer. Jak to było? Ostatnie sztuki poniżej? Tych ostatnich sztuk chyba z 5 mln bylo a i teraz stoi tego sporo
Nie odpisujcie im już więcej niech se piszą co chcą prawda jest taka że i tak kupią po 2zl i wyżej później od nas, bo jak sami piszą wola kupić po umowie drożej. Ja czekam na umowy w przyszłym tygodniu może już być u to na znaczną kwotę a wtedy do ok 2zl polecimy. Podobnie było niedawno na TERMOREX z 50gr na 2zl urosło po umowie na zaledwie 10mln zł a tam nie ma 20mln akcji jak na Termo a aż 100mln wszystkich akcji, balon patrząc, ac na kapitału, a Ch ę a jednak urósł to termo tym bardziej urosnie do tyły niebawem bo kapitalizacje ma kilka razy mniejsza :) Ciekaw jestem jak zareagujecie jak wyjdzie umowa na T2P na np. 50mln zł lub więcej chodzi o te WHR z Chińczykami tyle kosztują wystarczy czytać dokładnie wszystkie raporty T2P na bieżącą. A takie tu będą stawiam że się otworzy blisko 1zl i pójdzie na ok 2-3zl w kilka sesji :) Tak czy tak conajmniej do tej ceny kurs podskoczy, a to już się zdarzy niedługo podejrzewam że juz w marcu :)
Src napisz nam jeszcze z czego kupisz jak jesteś totalny golas :) wisisz na softblie i wisisz na plg, bo na plg nawet nie sprzedasz 20tys akcji :) jakbyś tyle wystawił to masz podwójne dolne :) a tak się tam pięknie produkujesz, że cały czas dobierasz. Napisz nam jeszcze w jakiej fabryce pracujesz w tym Raciborzu? :) czy mam wymieniać więcej..? Nie jestes taki cwany jak ci się wydaje, tak samo zniewolony :)
zniewolony, nie napisałes na tym forum nic, totalnie nic co ma jakąś wartość merytoryczną. Ciągle płaczesz i udajesz, że nie możesz wyjść z akcji. Na niższych poziomach tak płakałeś, że nie da się sprzedać, teraz się da i też nie sprzedajesz ( o ile w ogóle coś masz ), było po 0,7 x też nie sprzedawałeś. Nie potrafisz napisać nawet jednego zdania poprawnie, nie potrafisz nic napisać na temat, a najwięcej chcesz się obok src wymądrzać. Jeszcze jakbyście mieli jakieś " sukcesy " giełdowe... src sam wisi na dwóch spółkach ale tutaj gra eksperta, pisze jak to źle. To napisz drogi src ile w tamtym roku zarobiłeś ? :) taki ekspert to powinien przynajmniej 150 tys . zł wyciągać, a do tego przecież masz spółkę z wartością księgową, czy już przyswoiłeś, że sprzedaje się za cenę jaka jest na rynku ?? ale jak to piszesz, nie przegadasz hahaha src jak juz tak ładnie atakujesz, że ktoś ci nie odpisuje to zadam ci pytanie jedno z wielu, które jest bez odpowiedzi, wytłumacz mi w logiczny sposób, jaki jest sens siedzenia cały dzień na forum spółki, która się uznaje za taką, która nic nie robi, za taką, gdzie wynalazca sprzedaje akcje, gdzie prezes nie spełnia obietnic itp itd - Twoje słowa. Napisz jaki jest w tym sens ? Marnujesz swój cenny czas, żeby pisać jak to źle :) To tak jakbym chodził na mecze drużyny, której nie lubię o gra np. w 3 lidze i gadał cały mecz jacy są słabi i że ten klub trzeba zamknąć, ale jednocześnie dalej bym chodził na te mecze. Nie ma to absolutnie żadnego logicznego wytłumaczenia.
Teraz pytanie do lolo i zniewolonego. Skoro uważacie tak samo jak pan ww. że spółka est tak zła itp itd to dlaczego nie sprzedacie swoich akcji, kupicie udziały w innej spółce, która coś robi ( src pewnie wam poleci plg bo tam jest wartość księgowa i listy intencyjne ) tam zarobicie pewnie bardzo dużo, bo tam coś robię, a nie tak jak tutaj. Jak tam zarobicie to swoją stratę z T2P będziecie mogli w bardxzo prosty sposób sobie odliczyć od podatku. Nic wam to nie zaszkodzi, a same plusy z tego macie nie będziecie musieli się denerwować, nie będziecie marnowali swojego cennego czasu na pisaniu tutaj jak to jest źle :) A przecież i tak kurs nie może iść do góry bo jak to piszecie spółka nic nie robi :) No to chyba według waszej teorii kurs nie może iść do góry ? Tak więc do dzieła !
Widze ze Gordon zrobil sobie przerwe na toalete i szybko odpisuje.W nocy cos powklejal ze T2p ma to cos ,tylo to cos jest nie oplacalne,to samo co gaz lupkowy .Analityk opisal to bardzo prosze przeczytac i wyciagnac wnioski ,a nie ciagle klepanie ,dlaczego nikt tego jeszcze nie kupil panie Grdon..
Do termo gdyby miało być info o zamówieniach i realnej kasie to prezesik zaraz by je podał a nie skacze jak żaba po różnych wynalazkach i próbuje kłamać ze je wykona ściemniacz uszczelkowy
Zniewolony Nie wnosisz nic do tego forum i do społeczeństwa poza płaczem, bo analityk napisał, bo ten napisał, a co ty napisałeś? Odpisz dlaczego nie sprzedasz jak tak źle? Napisałem ci jak to możesz zrobić i że na tym nie stracisz, bo odpiszesz od podatku stratę, nie potrafisz tego skomentować? Po drugie masz do tego wyliczenia, że to nie opłacalne? Co napiszcie jak będą umowy, że to lipne umowy? Że nie są rentowne? Że za mało ich jest?
Jak było info o abb to było, że pewnie abb o tym nic nie wie, albo samo termo tam poszło, macie teraz pewne źródło o tym, że to ABB było /jest zainteresowane to piszecie co innego. Pisaliście, że nie ma żadnego produktu, jak macie podane na talerzu, że oferuje to x stron /spółek, to piszcie znowu co innego. Zero honoru macie, zero.
Zniewolony na govenie, openfinance czy hgames też cię zniewolili, bo tam masz ten sam nick? Skończ boaznowac bo to widac, że chcesz kolka porobić, tylko nieudolnie się do tego zabierasz. Jak piszesz to wiadomo, że sprzedałeś i chcesz odkupić niżej, ot cała prawda...
Gordon widze ze sie wybudziles,tak naprawde to ty tez nic nie wnosisz oprocz zajmowania sie mna.Co z tego ze maja produkt jak nik tego nie chce panie prokuratorze, ile mozna pisac ze za drogie i nie rentowne ,przeciez to juz dwa lata trwa.Jak wejda nowe akcje to bedzie jak na 4MA. Gordon przestan sie zajmowac mna ja jestem juz zajety przepraszam.
Zajmuje się twoja nieudolnościa i brakiem wiedzy o giełdzie, jak grasz tu eksperta. Jak nie masz nic sensownego do napisania to nie pisz, a czy ja coś napisałem? Zobacz pare moich wątków i wypowiedzi, to zobaczysz, bo na pewno nie zrozumiesz, nie te progi :) piszesz z portierni? Dobrze, że masz taką robote, gdzie możesz pisać dyrdymaly na bankierze :) totalny golas patrząc na giełde i kasę :) A zajmuje się wieloma rzeczami, na pewno nie czymś takim jak ty, a zamiast płakać jak ty i próbować nieudolnie kręcić kilka, to potrafię znaleźć wiele interesujących rzeczy, a nie tylko pisać, że ten czy tamten gadal z prezesem :) powtorze ci kolejny raz, gielda to dla ciebie za wysokie progi, może obligacje ogarniesz? Hahah
Gordon, nie ma sensu z nimi dyskutować, bo i tak nigdy nie zrozumieją. Pisząc negatywnie, próbują za wszelką cenę dokupić ile się da, choć nigdy nie przyznają się do tego. Niewiele jest akcji w obrocie giełdowym.
Gordon posluchaj kolegi Wolfa .Twoje wypowiedzi byly walka z Bolkiem ,src,Januszem nawet Lolo sie zalapal no nie wspamne o mojej skromnej osobie a chwyt z portiernia to byl moj tak jak twoje jest forum T2p .Zebys wiedzial gdzie mieszkam i co robie to by ci szczeka opadla i musialby ci chirurg ja podniesc.I do twojch kompanow nie wystarczy nakupowac akcji zeby roslo i Gordon tego nie zmieni kochani akcjonariusze .
Patrząc na twój stopień wyedukowania to stawiam, że max co możesz robić to praca w supermarkecie :) pisać przez neta to każdy dzieciak potrafi :) bolek chociaz coś pisal z sensem pod wzgledem at, którego do końca nie akceptuje :) a co do anonimowości to już paru było co myśleli, że są anonimowi, a jednak się mylilo :)