• TTproenergy Autor: ~new [91.216.213.*]
    Gdyby 01Cyberaton robił tyle co Oni to już bylibyśmy powyżej nominału. Panowie i Panie z 01C wstydźcie się i bierzcie ze swojego współpracownika z konsorcjum przykład !

link 
  • Re: TTproenergy Autor: ~Cybek [37.47.1.*]
    Dopiero teraz to "wieszczu" odkryłeś.
    Piszę o tym od trzech tygodni, czyli od infa naszej Spółki o konsorcjum, którym T&T nie pochwaliło się pomimo, że informują, co by się wydawało, o wszystkim.
    Spóźniony zapłon masz "wieszczu" ale nie dziwi mnie to bo wcześniej było cię pełno na forum gdyż byłeś zajęty naganianiem na nominał.
    Co paliwo do naganiania skończyło się to uruchomiło się myślenie???
  • Re: TTproenergy Autor: ~new [91.216.213.*]
    Cybek nie błaznuj, bo jak pojawiło się info, że mają budować to cię dopiero zamurowało.
    ty piszesz na forum 365 dni w roku, 7 dni w tygodniu, 24 h na dobę. Święta nie są dla ciebie świętością i czasem odpoczynku od pisania tutaj.
    A ja luzowałem i po powrocie miałem znowu niezłą bekę z twojego naganiania i chodzenia po forum jak paw ze słowami na ustach "miałem rację". Jaki byłes śmieszny :-))). Nie mogę doczekać się kolejnego "pozytywnego" infa, bo jak jarasz się po takim infie, to dajesz z siebie wszystko na forum i wtedy polewa z ciebie jest na maxa.
    A nawiązując do zatykania, to owszem zatykało mnie w tym czasie "guru" tego forum ale z innego powodu, którego ty nigdy nie zaznasz.
    Właśnie widzę jak luzujesz...
  • Re: TTproenergy Autor: ~mee [80.55.44.*]
    new innym każesz się wstydzić a SAM SIĘ NIE WSTYDZISZ....

Co powiesz tym wszystkim których nagoniłeś na odpał ? Kupili i są w plecy i tak licząc od 4 zł po aktualnej cenie ;)

Niech żyje obłuda
    Niech żyje ! Ja tylko uwierzyłem w to co obiecywała spółka ! Na szczęście jeszcze wszystko co dobre przed nami tylko spółka musi intensywniej pracować tak jak chociażby TTProenergy.
    Wierzy się w kościele, a na giełdzie się myśli.
    Zachowujesz sie jak dziecko we mgle.
    Nie ośmieszaj się.
    Cybek już ci pisałem, że dla mnie jesteś niewiarygodny. O czym świadczą spółki które ja nazywałem "celowymi" dla których 01C w konsorcjum z TTProenergy będzie budował farmy a ty twierdziłeś, że nie ma z nimi nic wspólnego. Trwaj przy swoim i zobaczymy kto ostatecznie zwycięży. Cierpliwości a jak nie możesz już wytrzymać to sprzedaj akcje. Stary kto cię tu trzyma ?
    Ten znowu z tymi spółkami celowymi.
    Nie dołuczy się a wali. Wiem, że kłamstwo wypowiedziane 1000 razy staje się faktem, ale to nie w moim przypadku. Może ktoś wreszcie przyzna tobie rację w to co piszesz.
    Ile jeszcze razy napiszesz w tym temacie???
    Dziecko szybciej rozumie od ciebie.
    Wiem ty tylko uwierzyłeś w te spółki i dlatego cały czas nawiązujesz do nich :-))).
    Wiara czyni cuda !!!
    Biedny chłopczyk :-(
    Tylko uwierzył.
    Rozczuliłeś mnie.
    Za to masz dzisiaj zielone światło do naganiania dzisiaj bez ograniczeń. A ja nie będę tego dzisiaj komentował.
    Stary ubrałeś się i nawet godnie tego nie możesz przetrawić. Chyba, że to ty jesteś na usługach pana i straszysz, żeby zachęcić jak najwięcej osób do oddania akcji. Ja ci swoich i tak nie oddam. Pokaż na co cię stać, wywal akcje zobaczymy gdzie się kurs zatrzyma ? Będziesz dalej górą co do obecnych notowań.
    Nie wkładaj mi w usta coś czego nie powiedziałem
    Czy ja kogoś zachęcam teraz do sprzedaży??? Kolejne twoje kłamstwo!!!
    Nie to ty naganiasz i starasz się jak możesz swoimi tekstami na tym forum żeby jak najwiecej forumowiczów uwierzyło w twoje bezpodstawne teorie. A dlaczego bezpodstawne? Cztery lata to udowodniły i wykres kursu.
    A wykazywanie twojego naganiania nazywasz zachęcaniem do sprzedaży???
    Czytanie ze zrozumieniem jest dla ciebie nieosiągalną umiejetnością i chyba już wszyscy na tym forum o tym wiedzą.
    Jak wszyscy wiedzą to po co tracisz czas i się tu produkujesz ? Nie masz lepszego zajęcia ?
    A ty po co tu naganiasz.
    Napisałem tobie niedawno. Gdyby nie twoje bezczelne naganianie, to nawet słow bym nie napisał.
    Nienawidzę kłamstwa. Przestaniesz ty i inni z twojej paki nominałów bezzasadnie naganiać???
    A o godności ty nic nie pisz, bo nie wiesz co oznacza.
    Zachowujesz się jak choragiewka. Rozchwiany emocjonalnie jesteś, co udowodniłeś swoimi wpisami w ostatnim miesiącu. I kilku forumowiczów wytknęło to tobie. Najpierw Pan, potem wróg. Najpierw super firma, potem oszukuje nas. Taki jesteś.
    Dlatego nie używaj słow, których znaczenia nie znasz.
    Będę pisał co będę chciał i kiedy będę chciał na tym forum i na innych należących do tej spółdzielni i ty mi tego nie zabronisz. Także nie marnuj swojego cennego czasu. Dobrze wiesz, że ostatecznie zwyciężę !!!!
    Od czterech lat piszesz o tym zwycięstwie :-)))
    Kolejna beka
    To czemu nie kupujesz w tak atrakcyjnej cenie???
    Świadomie pozbywasz się co najmniej 700% zarobku i to w bardzo niedługim czasie???
    Przecież piszę, że cały czas kupuję pomału.
    Ta wszyscy nominały kupują. Widać po obrotach.

Co znowu przymurowało ?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [91.216.213.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Tu masz dowód niedowiarku.

link
    Także spokojnie się nie martw. Nabywcę na swoje akcje znajdziesz.
    Beke to ja mam z ciebie i innych niecierpliwych którzy oddają za darmo.
    Żeby 01Cyberaton tak pracowało jak TTProenergy hmmm...

Za nami pracowity dzień, uczestnictwo w Kongresie Czyste Powietrze oraz udział w Konsultacjach do Ustawy OZE w Ministerstwie Przedsiębiorczości i Technologii link:)

https://www.facebook.com/TTProenergy/photos/pcb.2078375428866562/2078373508866754/?type=3&theater
  • Re: TTproenergy Autor: ~Cybek [37.47.42.*]
    ty skup się na naszej Spółce, a nie firmie, która nawet nie poinformowała, że robi coś w konsorcjum z naszą Spółka.
    Tak aktywna jest na tym portalu społecznościowym, informuje o największej "bzdurze", a nie poinformowała o tak "istotnej" sprawie dla naszej Spółki.
    Nie dziwi???
    Dziwi. Mogliby wykupić naszą spółkę. Nie miał bym nic przeciwko.
  • Re: TTproenergy Autor: ~Darek [37.47.92.*]
    Może trzeba ich zapytać jak z tym konsorcjum z 01C ?

biuro@ttproenergy.pl

Może też pod postem na Facebooku na którym informują o tych trzech farmach.
    Pewnie pojawią się niedługo zdjęcia z budowy na Facebooku jak tylko zaczną budować. Na realizację mają czas do 30.04.2019r.
  • Re: TTproenergy Autor: ~Ciekawy [37.47.92.*]
    Co z tymi zdjęciami ? Dlaczego jeszcze ich nie ma ?
  • Re: TTproenergy Autor: ~inwestor [93.213.195.*]
    zepsuł im sie aparat
  • Re: TTproenergy Autor: ~magnat [195.47.201.*]
    Do końca miecha jeszcze dużo czasu.
  • Re: TTproenergy Autor: ~Ciekawy [37.47.114.*]
    No nie wiem czy to już tak dużo ? W dwa dni takiej elektrowni przecież nie postawią.
  • Re: TTproenergy Autor: ~Cybek [37.47.37.*]
     Re: TTproenergy Autor: ~new [91.216.213.*] 2019-03-03 22:51
    Pewnie pojawią się niedługo zdjęcia z budowy na Facebooku jak tylko zaczną budować. Na realizację mają czas do 30.04.2019r.

A dlaczego "wieszczu" na fejsie nie dali infa o wejściu w konsorcjum ze Spółką notowaną na NC?
    T&T informuje o najmniejszych inwestycjach, a o tej jakoś nie napisali.
    Czemu mnie to dziwi?
    Jeżeli już jest konsorcjum, to jaki udział będzie naszej Spółłki 1%, czy 99%?
  • Re: TTproenergy Autor: ~joe [176.221.122.*]
    Skoro TT się nie chwali, to możę właśnie TT ma 1%, a 01C 99%. Pomyślałeś o tym :)?

PS: do TT napisałem maila ok. 2-3 tyg. temu i żadnej odpowiedzi nie otrzymałem.
    Szkoda, że tu zawsze wszystko do ostatka trzymane jest w tajemnicy. Celowa robota.
  • Re: TTproenergy & 01Cyberaton Autor: ~new [91.216.213.*]
    Na Facebooku napisali 31.01.2019 r.

Miło nam poinformować, iż wygraliśmy kolejne postępowania na budowę 3 elektrowni o mocy 990kW z dofinansowaniem UE RPO Podlaskie link:) 

i od tamtego czasu nic więcej na ten temat.
  • Re: TTproenergy & 01Cyberaton Autor: ~Cybek [37.47.37.*]
     Re: TTproenergy Autor: ~new [91.216.213.*] 2019-04-07 10:44
    Szkoda, że tu zawsze wszystko do ostatka trzymane jest w tajemnicy. Celowa robota.

A wszystko, to niby co jeszcze trzymali w tajemnicy?
[x]
TNTPROENR -2,58% 0,68 2026-04-01 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.