Jego strata:D stoję na 41gr ml liczę że jutro jeszcze znów wyrzuci ponad 50k akcji jak dziś to zrobił to chociaż za cześć kasy uda się dobrać jeszcze tanio, chyba że info wyjdzie prędzej niż się zdecyduje na kolejny zrzut akcji to już mogę zapomnieć o tanich zakupach:D myślisz że info do piątku puszcza? Myślę że jutro lub pojutrze, bo oni lubią w czwartki lub piątki dawać. Liczę tym razem na konkret a nie jakieś ogólne info po którym będzie chwilowa podbita 20% a później cały wzrost odda. Niech ruszy na 2zl tym razem i pasuje, każdy będzie zadowolony poza src oczywiscie:D pozdro
Dnia 2019-02-20 o godz. 17:49 ~Inwestor-spekulant napisał(a): > Jego strata:D stoję na 41gr ml liczę że jutro jeszcze znów wyrzuci ponad 50k akcji jak dziś to zrobił to chociaż za cześć kasy uda się dobrać jeszcze tanio, chyba że info wyjdzie prędzej niż się zdecyduje na kolejny zrzut akcji to już mogę zapomnieć o tanich zakupach:D myślisz że info do piątku puszcza? Myślę że jutro lub pojutrze, bo oni lubią w czwartki lub piątki dawać. Liczę tym razem na konkret a nie jakieś ogólne info po którym będzie chwilowa podbita 20% a później cały wzrost odda. Niech ruszy na 2zl tym razem i pasuje, każdy będzie zadowolony poza src oczywiscie:D pozdro
ruch powrotny zrobiony choc teoretycznie powinno 39 byc ale widocznie braklo mu akcji to taki zart ale 40 zrobione 50-51 opor czekamy na konkretne infa pozdr
teraz nie sypcie bo nie stoje chwilowo na kupno :p hehe kupilem pod pare % zysku vistal po infie o ukladzie udalo sie juz gorne widly jeszcze dzis wywale z zyskiem jutro znow po ok 40gr bede stal na kupno termo niech ktos sypnie mi wtedy zgoda? :P :D
I znow mam na wiecej akcyjek mojej ulubionej perelki T2P tym razem dzieki Vistal :P ciekaw jestem tylko infa na Termo co na dniach wyjdzie i do ilou urosnie, trzeba sie wstrzelic w gorke mysle ze moze tym razem do ok 1,5 - 2,00zl podejdzie o ile info konkret bedzie a nie tylko ogolne jak poprzzednie, pozdro :)
to nie moje kupno bylo ja stoje po 41gr jutro tez tak bede stal chyba ze znajde okazje znow na innej perle lub jak wyjdzie info z Termo to wezme wam z prawej akcje ;)
ucieklo mi Infoscan, myslalem ze wiecej spadnie w zyciu bym w tej cenie infoscan nie kupil na chwile obecna to duzy balon nawet nie ma zyskow ale podobnie jak tam jak i na termo chodzi o przyszlosc, po 1zl bym wzial grubo infoscan ale pewnie juz nie spadnie do tylu trudno, i tak T2P o niebo lepszy, mam nadzieje ze jutro uda sie dobrac jeszczez tanio Termo 41-44gr na to licze zobaczymy jutro ;)
Termo ostatnia ogólna umowa została podpisana na ok 2tyg. przed podaniem infa. Jeśli piszesz ze info w drodze, mozliwe że podpisali już, ale podadzą za ok 1tydzien dopiero. Nie wiem czemu prezes podaję raporty 2tygodnie po podpisaniu umowy jak ostatnio to zrobił, powinien odrazu w ten sam dzień lub następnego dnia. Mnie to nie przeszkadza, ważne że robi swoje co przełoży się na kurs T2P w przyszłości.
Dnia 2019-02-21 o godz. 16:23 ~Inwestor-spekulant napisał(a): > widze bolek tez masz na wiecej akcji T2P dzieki 4mass dzisiaj ladnie rosnie.. ;)
zgadza sie inwestor ja swoje mam termo tam gram za zysk z kolek 14-28 i 19-20k s 72,a 4mass trzymam mam po 20gr dzis oporek pekl 25 zasieg ok 37-9 tam bede oddawal 4mass pozdr inwestor
Ktoś ze spółki tu pisze i zachęca na kupno. Kolejne info bez pokrycia. Skąd to urządzenie? Zbudują czy będą nimi handlować? Fotowoltaika, atom, gaz. Co jeszcze? Silniki wodorowe?
Jaka kicha jak tam 1.5 mln zysku za 2018 ? A na t2p za cały rok 100k przychodów hahahah. Wolę już listy intencyjne które są realne niż takie komunikaty które nic nie wnoszą. Mogą Wam podać info że na Bałtyku będą farmę turbin stawiać to też uwierzcie. Hahah
A jaki to ma wpływ kurs? Jakie listy zrealizowali? Bo przesuwaja jak narazie wszytko hahaha a sprzedaje się po wycenie rynkowej, a nie bo tak ci z ich przychodu wychodzi, jaką miałeś reakcje na ten przepiękny dla Ciebie raport? Dlaczego nie braliscie garściami skoro tak tanio i tak pięknie? Obudź się ze snu dzieciaku...
Mi to plg dawno dziwnie wyglądało a do tego ta spółka z w usa już to gdzieś widziałem przypomina ki to mgs które też miało spółkę w USA a później kicha
Tez sprzedaje, myslalem ze uda sie pi 0.58,pozniej mialem nadzieje ze pusze po 0.54,pozniej 0.52,ale nikt tego nie rusza, wiadomo dlaczego, tak wiec wywalam po cenie kupna
Od 20 lutego piszecie ze coś jest na rzeczy i ze info w drodze:) hehe
To z której galaktyki to info leci ze to tyle trwa?:)
Kolejny kit i znowu będzie można brac parcha po 20 groni:)