• fajna okazja żeby tanio dokupić Autor: ~krak40 [78.11.226.*]
    super!
  • Re: fajna okazja żeby tanio dokupić Autor: ~Sebastian_Successful [85.210.135.*]
    tak, albo umoczyc wiecej....notowania tej niby ciekawej, stabilnej, rodzinnej spolki leca od lat....ktos cos wie, czy poprostu etap rezygnacji?

Ja mam sporo i narazie trzymam, bo dywidendy z lat poprzednich pokrywaja straty.

Bylbym wdzieczny jestli jest tutaj ktos, kto ma jakies konkretne info / ciekawe spostrzezenia.....
  • Re: fajna okazja żeby tanio dokupić Autor: ~Artq [77.45.93.*]
    C/Z w okolicach 13. Dla mnie to nie jest jakaś super-promocja. Ale gorszy jest ten wałek z emisją akcji dla "swoich" po 10 gr.
  • Re: fajna okazja żeby tanio dokupić Autor: ~jw [89.77.175.*]
    1) Przychody z roku na rok spadają od kilku już lat,
    2) Pomimo rozwoju gospodarczego w PL - wysokie PKB 4-5% w tym i zeszłym roku, firma w ostatnich dwóch kwartałach na stracie. Jeżeli w czasie koniunktury gospodarczej firma wykręca stratę to jak będzie to wyglądało w obliczu cyklicznej recesji co kilka lat?
    3) Dziwne ruchy ze strony insidersów o dodruku akcji dla kadry zarządzającej i menagerskiej po 10 groszy - jak tak dalej pójdzie to niedługo po 10 groszy będą mogli sobie zbierać z otwartego rynku,

Moim zdaniem firma na równi pochyłej. Uważam, że nie powinni wypłacać dywidendy w tym roku po ujemnych kwartałach. Lepiej jakby zachowali większą płynność patrząc na trend spadkowy w jakim firma się znajduje.
[x]
AITON 5,43% 0,37 2025-10-24 14:30:45
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.