• Nie sprzedawać ponizej 10zł!!!! Autor: ~Jolka [217.114.161.*]
    W zwiazku z piatkowym komunikatem jest prosba do tych co maja powystawiane zlecenia sprzedazy do 10zl o anulowanie zlecen. Pokazmy razem sile. Spółka samej wartosci księgowej ma prawie 8zł. Chce odkupic niech zaplaca godziwą cene za walor!!!!
  • Re: Nie sprzedawać ponizej 10zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~Businesman [91.233.18.*]
    Za tyle lat bujania się z tym syfem to cenę bym nawet podwoił.
  • Re: Nie sprzedawać ponizej 10zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~Wsparcie [79.186.232.*]
    Dokładnie tak, dymali nas przez lata, nie odpuścimy lekko!
  • vel jack / przy 6 wywalę WSZYSTKO ! Autor: iluminat [77.254.250.*]
    Nie liczcie na więcej niż 5,60 -5,80 joSSek się troszeczkę podniesie przy " 2 skupie " to dziadostwo od 2007 i teraz na nic lepszego nie możemy liczyć. Dzisiaj to powinno rosnąć o 150 % do min. 5,20 a tu co jest ? .
  • Re: vel jack / przy 6 wywalę WSZYSTKO ! Autor: ~Jandzban [5.173.136.*]
    Joszua nie dał zarobić? Jak mi przykro
  • Re: vel jack / przy 6 wywalę WSZYSTKO ! Autor: ~jola [109.255.65.*]
    Józek po raz drugi będzie chciał zarobić na akcjach, nie bez powodu kupił je tanio po 5,20 i tanio ich nie sprzeda
    nie zdziwię się że w dwa trzy tyg zobaczymy tu cene WK czyli ok. 8zł za akcje
    a za kilka miesięcy dwucyfrówka
  • Re: vel jack / przy 6 wywalę WSZYSTKO ! Autor: ~123 [89.64.9.*]
    też tak uważam że józek kupił tanio akcje jwc po 5,2 zł. uważam i uważałem - gdy było wezwanie oddałem józkowi jedynie połowę posiadanych akcji a z drugą połową zostałem do dziś. i uważam że kurs akcji jwc w końcu kiedyś powinien przebić 5.2 zł.
  • bzdury Autor: ~Sterw [195.47.201.*]
    Przypominam ze skup akcji na spolce juz byl .Kto pamieta czym sie skonczyl??Ja pamietam.
  • Re: bzdury Autor: ~Nabo_Gato [94.254.249.*]
    czym się skończył ? bo ja tu nowy jestem
  • pewnie ,że są warte te 10 zł. Autor: ~jack [77.254.250.*]
    Ale wątpię a może raczej - KIEDY ???. JA nie sprzedałem ani 1 akcji po 5,20 i jeszcze cały czas dobierałem od 3,28 do 2,50 aż kasa mi się skończyła. Skąd ten skup ? a no pewnie joSSek ma już 95 -96 % i jakoś trzeba zadziałać. Zdania nie zmieniam 5,80 to max co zapłaci.Dla mnie niech będą i po 12 wtedy będę bogatym gościem. Moja średnia jest dużo poniżej 3 zł. i czasami żałuję ,że nie oddałem po 5,20 nie myślałem o cenie poniżej 3. ZOBACZYMY co dalej ??? pozdrawiam. Niby kto dzisiaj sprzedaje ??????????? CYRK.
  • Re: pewnie ,że są warte te 10 zł. Autor: ~Koń [213.238.117.*]
    Dziwie się tym co dzisiaj sprzedają

kazdy z nas spora cierpliwością się wykazał

widać powoli światło w tunelu a tutaj goście sprzedają

pewnie dla podpuchy uchwala cenę 6-8 i będą łykać wszystko co wpadnie

chyba ze joozek się szarpnie i rzuci 10
  • Re: pewnie ,że są warte te 10 zł. Autor: ~jack [77.254.250.*]
    To lekko napisane ,jak po 5,20 nie oddali to teraz ? myślę ,że to te szmatławce fundy się wymieniają akcjami. Zagrywki te same co zawsze -znam je od 10 lat. Nikt normalny przecież teraz NIE sprzeda ! tu nic nie działa normalnie. Pozostawiali sobie po 0,5 % to co mogą ? NIC KOMPLETNIE. Tacy jak MY mają jeszcze kilka % i to tyle w temacie. A ,że tu jest wszystko możliwe + 200 / - 200 %% to inna sprawa. Przy tak małym F.F. można małymi kwotami robić wszystko. 1 " akcjonariusz - właściciel " i to on rozdaje karty.
  • bzdury ps. Autor: ~Sterw [195.47.201.*]
    O ile pamietam skup zaczal sie w 2009 przy cenie 50 -60 zl po czym cena spadla do zl 3.Jesli wojciechowski zacznya skup akcji to nie po to zeby dac zarobic akcjonariatowi. nie po to
    W tej chwli jest tylko info a kurs rosnie o 30% ,nie ma skupu nikt go nie prowadzi a kurs rosnie i to sa wlasnie bzdury.i to jest spekulacja a ci ktorzy spekuluja w ogromnej wiekszosci wyjdą z poparzonymi rękami.
  • Re: bzdury ps. Autor: ~Sterw [195.47.201.*]
    wzrosty jak widze trwaly zbyt krotko zeby sie poparzyć
[x]
JWCONSTR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.