• Coś Wam powiem Autor: ~Termo [83.4.104.*]
    Prędzej niż się spodzewacie pojawią się informacje na konkretne kwoty , które wyniosą kurs na stałe powyżej złotówki. O akcje z emisji nie ma się co martwić ,bo nie są nawet zarejestrowane i mogą zostać dopuszczone do obrotu może za pół roku. Wiem że osoby które objęły akcje nie zamierzają Ich od razu sprzedawać, może pojawić się komunikat w tej sprawie. Kosa się już wysypał i bardzo dobrze. Przypomnę raz jeszcze że w tym roku czeka na debiut GNV i żeby się odbył kurs Termo musi wynosić co najmniej 1.5zł Oczywiście nikogo nie namawiam do kupna ,bo nie wszyscy muszą zarobić. Pozdrawiam

• Re: Coś Wam powiem Autor: ~Solfernus [217.99.254.*]
    Jasne! I dlatego Kosiński wywalił pakiet nie wysyłając wcześniej zawiadomienia. Skoro jest tak dobrze to dlaczego wyrzucił cały pakiet?
  • Re: Coś Wam powiem Autor: ~Termo [83.4.104.*]
    Kosa to chory człowiek , potrzebował kasy na leczenie .A syn kosy wziął udział w konwersji z sporym pakietem akcji . No i nikt poza oczywiście kosą akcji nie sprzedaje
  • Re: Coś Wam powiem Autor: ~Termo [83.4.104.*]
    Nikt z zarządu. Oczywiście
  • Re: Coś Wam powiem Autor: ~bolek [37.47.193.*]
    Dnia 2019-02-17 o godz. 14:53 ~Termo napisał(a):
    > Nikt z zarządu. Oczywiście

czekamy na konkrety Termo w zeszla niedziele napisales i bylo info w poniedzialek czyzby powtorka:))
  • Re: Coś Wam powiem Autor: ~koko [79.184.252.*]
    Dnia 2019-02-17 o godz. 14:35 ~Termo napisał(a):
    > Prędzej niż się spodzewacie pojawią się informacje na konkretne kwoty , które wyniosą kurs na stałe powyżej złotówki. O akcje z emisji nie ma się co martwić ,bo nie są nawet zarejestrowane i mogą zostać dopuszczone do obrotu może za pół roku. Wiem że osoby które objęły akcje nie zamierzają Ich od razu sprzedawać, może pojawić się komunikat w tej sprawie. Kosa się już wysypał i bardzo dobrze. Przypomnę raz jeszcze że w tym roku czeka na debiut GNV i żeby się odbył kurs Termo musi wynosić co najmniej 1.5zł Oczywiście nikogo nie namawiam do kupna ,bo nie wszyscy muszą zarobić. Pozdrawiam
    >

Termo bardzo trzymam kciuki żebyś kolejny raz miał rację
  • Re: Coś Wam powiem Autor: ~Paweł [188.146.175.*]
    Dla mnie w tym tygodniu coś się pojawi at tak mówi prawda boluś?? :))
  • Re: Coś Wam powiem Autor: ~adi [5.173.233.*]
    J.bnie wsparcie :-)?
  • Re: Coś Wam powiem Autor: ~bolek [37.47.12.*]
    Dnia 2019-02-17 o godz. 19:40 ~adi napisał(a):
    > J.bnie wsparcie :-)?

pojdzie to trudno 47 mamy wsp pojdzie nastepne 44 gdyby to poszlo to powrot 39 opor teraz 50-51 to tak z AT pozdr
  • Re: Coś Wam powiem Autor: ~src [88.156.133.*]
    Kolejny z tym gnv i 1.5 za akcję. Musi być bo debiut... Wtf?!
  • Re: Coś Wam powiem Autor: ~Paweł [188.147.107.*]
    To co do końca tygodnia nowe szczyty czy raczej konsola i zbieranko do wora ja czuje info już po kościach :)
[x]
COREY 13,17% 0,42 2026-05-08 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.