Dziś rano pisałem do src min.
W jednym się z Tobą zgadzam że Kosa sypał ,ale się wysypał i już go nie ma. To bardzo dobra wiadomość. Przemyśl sobie czy np.PGNiG podpisywało by umowę z inną spółką bez dokładnego rozeznania? A umowa z Amerykanami na rynek holenderski , Prezes Holender ma napewno tam dobre rozeznanie . Także kolego naprawdę nie martw się o Nasze pieniądze, są dobrze zainwestowane. Byłem tego praktycznie pewny , jedyną nie wiadomą było czy coś sobie zostawił .Ano zostało mu 1000 szt........A więc przewidziałem dokładnie. Moja kula mówi mi że teraz że 1.niema już wypacza - to już każdy wie, 2. kolejne dobre infa będą prędzej niż później, 3. tym razem na konkretne kwoty, a to przełoży się na skokowy wzrost kursu.4 kosy już nie ma , więc Prezesowi też będzie zależało na wysokim kursie ,bo jest jeszcze KONWERSJA a tam nasze akcje są wyceniane na 1.5zł . Jeszcze słowo do kolegi src . Chcesz zarobić to przejdź na jasną stronę mocy.
Nie kumasz że termika na swojej stronie zaprasza do współpracy? Zgłaszasz się jako firma, rozmawiacie o potencjalnym biznesie i już puszczają komunikat a współpracy. Bez szczegółów, bez realnego działania. Wiem że pgnig to gigant ale to jednak nie spółka matka tylko "malutka" termika :) dziwne że do teraz mi nie odpisali na maila, w którym prosiłem tylko o potwierdzenie zawarcia takiej umowy. O szczególy nie pytałem bo i tak by nie napisali.
O konwersji nie wspominaj bo to śmiech na sali. Na co takie cudowanie z wymianą akcji? Wycenili sobie sami na 1.5 a na forum już ludzie kasę liczą hahah t2p nic póki co nie osiągnęła i wymienia się akcjami z gnv które też nic nie osiągnęło bo to wehikuł posiadający w portfelu spółki takie jak t2p. Policzcie ile razem są warte. I z czego ta wycena wynika? Póki co z ilości akcji które sobie nadrukowali i ich ceny która sobie ustalili. A może jakieś fundamenty? Raczej brak.
Będzie umowa na konkretne urządzenie to kupię. Akcji nie zabraknie bo dziki Kosińskiemu FF jest spory
Kolego src, wszyscy którzy tu są czekają na info o umowie na urządzenie, o nic innego tu nie chodzi, spółka wysokiego ryzyka, jedni kupują przed infem inni gdy sie pojawi, kazdy określa sam ryzyko, ale kolega cały czas dyskutuje z wieloma osobami mówiac ze nie podejmie wysokiego ryzyka, ale kogo to obchodzi jak kazdy sam decyduje, cierpliwości co niektórym brakuje, a później kłócicie sie a kazdy po części ma racje, szacun za ostrożność
Dnia 2019-02-15 o godz. 17:49 ~student napisał(a): > Kolego src, wszyscy którzy tu są czekają na info o umowie na urządzenie, o nic innego tu nie chodzi, spółka wysokiego ryzyka, jedni kupują przed infem inni gdy sie pojawi, kazdy określa sam ryzyko, ale kolega cały czas dyskutuje z wieloma osobami mówiac ze nie podejmie wysokiego ryzyka, ale kogo to obchodzi jak kazdy sam decyduje, cierpliwości co niektórym brakuje, a później kłócicie sie a kazdy po części ma racje, szacun za ostrożność
...kolego src...wszyscy czytamy z uwagą co piszesz...mamy wielki szacunek dla 'ciebie' i twoich analiz..twoje analizy są bezcenne...i pamiętaj pieniądze to nie wszystko...zdrowie jest najważniejsze......trzymaj się słodko bracie