Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,47 zł , zmiana od tamtej pory: -20,85%

Re: Term coś Twoja kula Ci mówi nowego?

Nie kumasz że termika na swojej stronie zaprasza do współpracy? Zgłaszasz się jako firma, rozmawiacie o potencjalnym biznesie i już puszczają komunikat a współpracy. Bez szczegółów, bez realnego działania. Wiem że pgnig to gigant ale to jednak nie spółka matka tylko "malutka" termika :) dziwne że do teraz mi nie odpisali na maila, w którym prosiłem tylko o potwierdzenie zawarcia takiej umowy. O szczególy nie pytałem bo i tak by nie napisali.
O konwersji nie wspominaj bo to śmiech na sali. Na co takie cudowanie z wymianą akcji? Wycenili sobie sami na 1.5 a na forum już ludzie kasę liczą hahah t2p nic póki co nie osiągnęła i wymienia się akcjami z gnv które też nic nie osiągnęło bo to wehikuł posiadający w portfelu spółki takie jak t2p. Policzcie ile razem są warte. I z czego ta wycena wynika? Póki co z ilości akcji które sobie nadrukowali i ich ceny która sobie ustalili. A może jakieś fundamenty? Raczej brak.
Będzie umowa na konkretne urządzenie to kupię. Akcji nie zabraknie bo dziki Kosińskiemu FF jest spory

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
COREY -2,11% 0,37 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.