Nie kumasz że termika na swojej stronie zaprasza do współpracy? Zgłaszasz się jako firma, rozmawiacie o potencjalnym biznesie i już puszczają komunikat a współpracy. Bez szczegółów, bez realnego działania. Wiem że pgnig to gigant ale to jednak nie spółka matka tylko "malutka" termika :) dziwne że do teraz mi nie odpisali na maila, w którym prosiłem tylko o potwierdzenie zawarcia takiej umowy. O szczególy nie pytałem bo i tak by nie napisali.
O konwersji nie wspominaj bo to śmiech na sali. Na co takie cudowanie z wymianą akcji? Wycenili sobie sami na 1.5 a na forum już ludzie kasę liczą hahah t2p nic póki co nie osiągnęła i wymienia się akcjami z gnv które też nic nie osiągnęło bo to wehikuł posiadający w portfelu spółki takie jak t2p. Policzcie ile razem są warte. I z czego ta wycena wynika? Póki co z ilości akcji które sobie nadrukowali i ich ceny która sobie ustalili. A może jakieś fundamenty? Raczej brak.
Będzie umowa na konkretne urządzenie to kupię. Akcji nie zabraknie bo dziki Kosińskiemu FF jest spory