Dnia 2019-02-14 o godz. 10:06 ~mroczneśredniowiecz napisał(a): > Ale oceny krótkoterminowej nie zmieniam. >
Krępująca sytuacja niezasłużonego uznania wymaga natychmiastowego sprostowania. Po napisaniu pierwszego postu, który został oceniony negatywnie, odebrałem telefon, który zmusił mnie do wyjścia i zaprzestania oczekiwania na odpowiedź DobrzePoinformowanego. Taka sytuacja rodziła spory dyskomfort, ponieważ DobrzePoinformowany objaśnia uczestnikom forum znaczenie skomplikowanych tekstów za pomocą prostych obrazków. Nie chciałem aby forum zbyt dlugo przebywało w stanie deprywacji poznawczej, więc podszyłem się pod DobrzePoinformowanego i jako NajlepiejPoinformowany napisałem co forum ma mysleć. Uff. Dostałem nawet kilka lajków i czuję sie z tym źle.
Ale ulokowalem 20 % kasy tu sami u cioci bez kasy albo specjalne teksty żeby potencjalnych kupujących odstraszyć. Nie piszcie nic jutro a w poniedziałek w nagrodę dla Posiadaczy do 11.00 kupię 1000 akcji . Będę Was obdarowywal bo wiem że golasy jesteście i tylko pisanie wam zostało
Dnia 2019-02-14 o godz. 19:04 ~Darek napisał(a): > Ale ulokowalem 20 % kasy tu sami u cioci bez kasy albo specjalne teksty żeby potencjalnych kupujących odstraszyć. Nie piszcie nic jutro a w poniedziałek w nagrodę dla Posiadaczy do 11.00 kupię 1000 akcji . Będę Was obdarowywal bo wiem że golasy jesteście i tylko pisanie wam zostało
To chyba język obliczony na miejscowe społeczeństwo. "kupywałem i ja kupywacie i wy"
@mroczneśreniowecz miałem Ci nigdy nie odpisywać bo wiem, że tylko karmie twoje ego, ale jak można być aż tak zadufanym w sobie narcyzem? prawie każdy twój post przypomina akt autoerotyzmu. Czytanie ich przyprawia mnie o mdłości przez co muszę z automatu go zminusować i to na każdym urządzeniu i adresie ip jakie mam.
Kogo obchodzi zdanie mrocznejkupy który tu pisze w przerwach od psychiatryka. Wypuszczą go z wariatkowa to od razu wariuje, nie za tydzień czy miesiąc ale od razu.
Faktycznie trochę lepszy niż poprzednie, ale czy to wystarczy zeby utrzymać kurs na poziomie 200zl? Pamiętajmy, że na wynik składa się zdarzenie zbycia akcji oraz juz część kasy za produkt który jest dopiero tworzony.