Spojrzałbym prosto w twarz tej men.... . Wielu niedoświadczonych inwestorów pewnie teraz patrzy na kurs i życzy mu wszystkiego najgorszego. , mam nadzieję że los odpłaci mu z nawiązką ,Kupiłem swój pakiet po 32 zł. i trzymam do dziś , prawie 2 lata temu pewnie i od niego bo od tego momentu zaczął hejtować . I co mroczny - szczena na podłodze. Napewno obserwuje kurs
Dnia 2019-02-13 o godz. 18:53 ~mroczneśredniowiecz napisał(a): > double touch w grze > następna poważna dyskusja przy 25 PLN. > > Co musi się stać, aby kurs tam doszedł, to wystarczy przeczytać ostatnie enuncjacje babienki i je zanegować. > Proste? > Proste. > > Ale niepojęte > Do czasu
Dnia 2023-09-20 o godz. 20:35 ~pik napisał(a): > double touch w grze > następna poważna dyskusja przy 25 PLN. > > troche slabo jak na powazna dyskusje
poważną? widocznie czekasz na takie właśnie, bo odpowiadasz, znaczy znajdujesz miejsce do włączenia się. gdy pisałem o niemożliwości skupu akcji wynikającym z przepisów o informacji poufnej to milczałeś.
Dnia 2023-09-21 o godz. 03:31 ~mroczneśredniowiecz napisał(a): > Dnia 2023-09-20 o godz. 20:35 ~pik napisał(a): > > double touch w grze > > następna poważna dyskusja przy 25 PLN. > > > > troche slabo jak na powazna dyskusje > > poważną? > widocznie czekasz na takie właśnie, bo odpowiadasz, znaczy znajdujesz miejsce do włączenia się. > gdy pisałem o niemożliwości skupu akcji wynikającym z przepisów o informacji poufnej to milczałeś. >