Dnia 2019-02-13 o godz. 14:04 ~fixx napisał(a): > wisicie na hakach i w gaciach macie że jutro zjazd się zaczyna ale co się dziwić jaka spółka tacy gracze
Buahahaha
Skąd ty się urwałeś gościu:) hehe
Naprawdę myślisz ze jak jakiś śmieszny fixx napisze coś takiego na forum to się wszyscy rzuca i zaczną sprzedawać?:)
Kompromitacja leszcza:) byahahaha
Paru wspaniałych napisało, że ma spadać i wszyscy mają sprzedawać. A src już do klepi po plecach jaki to wspaniały i obiektywny hahaha normalnie cyr jak w sejmie :) pewnie kumple src bo też się lubią kompromitowac :) src już wiesz po co jest giełda czy dalej nie? Narobiles lekcje, że kosa już nie pracuje w termo, a za niego jest dwóch młodych naukowców z dwóch czołowych uczelni? Nadrobiles lekcje, że kosa nie jest ze spółki tak więc nikt ze spółki nie sypie? Czy dalej będziesz pisał kłamstwa i szydzil z innych, a wiedzę masz zerowa? :)
Czytając wasze wypociny myślę że większość zrozumiała że leszcz trafił w dziesiątkę z prognozą . Większość geniuszy na forum zrozumiała że siedzę z ręką w nocniku nie dopuszczając myśli że to koniec mitu o szybkim wystrzale. Ja też myślę że jutro początek zwały i to grubej
Dnia 2019-02-13 o godz. 17:48 ~lit napisał(a): > Czytając wasze wypociny myślę że większość zrozumiała że leszcz trafił w dziesiątkę z prognozą . Większość geniuszy na forum zrozumiała że siedzę z ręką w nocniku nie dopuszczając myśli że to koniec mitu o szybkim wystrzale. Ja też myślę że jutro początek zwały i to grubej
skoro tak myslisz to mysl sobie swoje a rynek pokaze swoje wiec czekamy:))kto ma racje