Dnia 2019-02-13 o godz. 12:12 ~boss napisał(a): > Uważać żeby was nie powiesili na haku przy 50gr. Atakują wszystkich co mówią prawde żeby tylko zachęcić do kupna
kolego boss taki jestes mocny a nic innego jak od 3 sesji wszystich wzywasz do sprzedazy kazdy sam podejmuje decyzje a nie na podstawie pseudo analityka co 20postow dziennie zaklada i informuje na forum jak to kurs bedzie lecial jestescie z src siebie warci na tym forum,moze zrobisz analize i nam wkleisz na forum odwagi boss
Dnia 2019-02-13 o godz. 12:21 ~src napisał(a): > Oj ale bolą te wpisy. Skąd ta nerwowość. Spółka jest przecież na wspaniałym drodze rozwoju i za kilka tygodni mamy tu złotówki
a co ma mnie bolec clounie src ja gram za zarobione na termo na kolkach 14-28 i 19-20 s 72 i odkupione 39 i czekam jeszcze jak pisalem 50 i 49 mozesz kolego znawco dalej tluc posty src w tym jestes dobry,i jeszcze masz kolege boss
Do 40 to nie ma komu sypać... A po raporcie bedzie mocna luka w dół i wtedy mozna kupić Ale tylko na chwilę bo potem okres zamkniety się skończy i kosiński wywali myślę do 30gr
Panie boss, skoro Pan tak duzo wie, i chetnie tu dzieli sie wiedza analityczna to prosze o rade Pana co mam teraz zrobic z moimi akcja? Sprzedac? Za ile? Prosze o pomoc Panie boss.
Dnia 2019-02-13 o godz. 12:35 ~beton napisał(a): > Panie boss, skoro Pan tak duzo wie, i chetnie tu dzieli sie wiedza analityczna to prosze o rade Pana co mam teraz zrobic z moimi akcja? > Sprzedac? Za ile? Prosze o pomoc Panie boss.
o takich doradcow jak boss i src to chyba jp morgany sie bija;))
Dnia 2019-02-13 o godz. 12:46 ~mcsielu napisał(a): > A jak dojdzie do 15 gr, to momentalnie poleci na 0,01 gr. A jak dojdzie do 10 zł, to momentalnie poleci na 150 zł, Ca za głupoty...
co jeden to lepszy na tym forum mscicielu,normalnie smiech mnie ogarnia jak takie bzdury mozna pisac
Kocham tą ich logikę, jak ktoś pisze neutralnie lub dobrze nagania, ale jak ktoś pisze źle to jest obiektywny hahahah najlepsze to, że cały dzień piszą jak to źle i marnuj swój czas namawiajac do sprzedaży i to według nich jest normalne i logiczne...
Ja nie namawiam do sprzedaży tylko przestrzegam przed kupnem. Robiłem to też rok temu jak latalo koło złotówki. Myślę że są ludzie którzy mogli mnie wtedy posłuchać i są wdzięczni. Zamiast brać po 90gr czy 1 zl mogli niedawno kupić poniżej 20gr. Skoro już tak chcieli być posiadaczami perły. Teraz ostrzegam ale zaznaczam co jakiś czas że sam kupię jak będą podstawy ale ich póki co brak