• Informacja dla drobnych Autor: ~boss [31.0.43.*]
    Uważać żeby was nie powiesili na haku przy 50gr. Atakują wszystkich co mówią prawde żeby tylko zachęcić do kupna
  • Re: Informacja dla drobnych Autor: ~Paweł [188.146.224.*]
    Ja nikogo nie zachęca wręcz przeciwnie ty to ja nie chcę żebyś kupował :)
  • Re: Informacja dla drobnych Autor: ~bolek [37.47.227.*]
    Dnia 2019-02-13 o godz. 12:12 ~boss napisał(a):
    > Uważać żeby was nie powiesili na haku przy 50gr. Atakują wszystkich co mówią prawde żeby tylko zachęcić do kupna

kolego boss taki jestes mocny a nic innego jak od 3 sesji wszystich wzywasz do sprzedazy kazdy sam podejmuje decyzje a nie na podstawie pseudo analityka co 20postow dziennie zaklada i informuje na forum jak to kurs bedzie lecial jestescie z src siebie warci na tym forum,moze zrobisz analize i nam wkleisz na forum odwagi boss
  • Re: Informacja dla drobnych Autor: ~src [88.156.133.*]
    Oj ale bolą te wpisy. Skąd ta nerwowość. Spółka jest przecież na wspaniałym drodze rozwoju i za kilka tygodni mamy tu złotówki
    Dnia 2019-02-13 o godz. 12:21 ~src napisał(a):
    > Oj ale bolą te wpisy. Skąd ta nerwowość. Spółka jest przecież na wspaniałym drodze rozwoju i za kilka tygodni mamy tu złotówki

a co ma mnie bolec clounie src ja gram za zarobione na termo na kolkach 14-28 i 19-20 s 72 i odkupione 39 i czekam jeszcze jak pisalem 50 i 49 mozesz kolego znawco dalej tluc posty src w tym jestes dobry,i jeszcze masz kolege boss
  • Re: Informacja dla drobnych Autor: ~obserwator [78.11.180.*]
    boss ,czyli co spekulacyjnie po 040 warto ?
  • Re: Informacja dla drobnych Autor: ~boss [31.0.43.*]
    Do 40 to nie ma komu sypać... A po raporcie bedzie mocna luka w dół i wtedy mozna kupić Ale tylko na chwilę bo potem okres zamkniety się skończy i kosiński wywali myślę do 30gr
  • Re: Informacja dla drobnych Autor: ~beton [194.114.104.*]
    Panie boss, skoro Pan tak duzo wie, i chetnie tu dzieli sie wiedza analityczna to prosze o rade Pana co mam teraz zrobic z moimi akcja?
    Sprzedac? Za ile? Prosze o pomoc Panie boss.
    Dnia 2019-02-13 o godz. 12:35 ~beton napisał(a):
    > Panie boss, skoro Pan tak duzo wie, i chetnie tu dzieli sie wiedza analityczna to prosze o rade Pana co mam teraz zrobic z moimi akcja?
    > Sprzedac? Za ile? Prosze o pomoc Panie boss.

o takich doradcow jak boss i src to chyba jp morgany sie bija;))
  • Re: Informacja dla drobnych Autor: ~mcsielu [83.22.29.*]
    Taka drobnostka: Kosiński nie jest we władzach spółki, więc okres zamknięty go nie dotyczy. Doczytaj, zanim będziesz wypisywać niedorzeczności.
  • Re: Informacja dla drobnych Autor: ~student [62.44.138.*]
    ip jakieś znajome, kolego możesz przypomnieć pod jakimi nickami wystepowałeś juz na bankierze?
  • Re: Informacja dla drobnych Autor: ~Probe [5.173.8.*]
    Jak dojdzie do 30 gr to momentalnie poleci na 15gr
    Jak dojdzie heh
  • Re: Informacja dla drobnych Autor: ~mcsielu [83.22.29.*]
    A jak dojdzie do 15 gr, to momentalnie poleci na 0,01 gr. A jak dojdzie do 10 zł, to momentalnie poleci na 150 zł, Ca za głupoty...
    Dnia 2019-02-13 o godz. 12:46 ~mcsielu napisał(a):
    > A jak dojdzie do 15 gr, to momentalnie poleci na 0,01 gr. A jak dojdzie do 10 zł, to momentalnie poleci na 150 zł, Ca za głupoty...

co jeden to lepszy na tym forum mscicielu,normalnie smiech mnie ogarnia jak takie bzdury mozna pisac
  • Re: Informacja dla drobnych Autor: ~Gordon [46.134.117.*]
    Kocham tą ich logikę, jak ktoś pisze neutralnie lub dobrze nagania, ale jak ktoś pisze źle to jest obiektywny hahahah najlepsze to, że cały dzień piszą jak to źle i marnuj swój czas namawiajac do sprzedaży i to według nich jest normalne i logiczne...
  • Re: Informacja dla drobnych Autor: ~src [37.47.115.*]
    Ja nie namawiam do sprzedaży tylko przestrzegam przed kupnem. Robiłem to też rok temu jak latalo koło złotówki. Myślę że są ludzie którzy mogli mnie wtedy posłuchać i są wdzięczni. Zamiast brać po 90gr czy 1 zl mogli niedawno kupić poniżej 20gr. Skoro już tak chcieli być posiadaczami perły. Teraz ostrzegam ale zaznaczam co jakiś czas że sam kupię jak będą podstawy ale ich póki co brak
  • Re: Informacja dla drobnych Autor: ~Gordon [46.134.117.*]
    Na kazdej spółce tak ostrzegasz i do tego z kłamstwami? Na softblue też ostrzegasz? Bo tam chyba ekipa do wałów przednia i kurs jakoś jest słaby...
[x]
COREY 13,17% 0,42 2026-05-08 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.