Dobrze kolega zauważył, miałem wtedy coś odpisywać, ale w sumie po co? Dzisiaj znowu zaczęli się pojawiać kupujący. I ten dziwny wzrost po słabych wynikach. Uznałem to za pomyłkę, ale może ktoś celowo wybrał moment? Pytanie dlaczego teraz jest zasadne, ale zawsze może być jakiś powód o którym nie wiemy.
Dnia 2019-02-15 o godz. 17:09 ~Qaq napisał(a): > Dobrze kolega zauważył, miałem wtedy coś odpisywać, ale w sumie po co? Dzisiaj znowu zaczęli się pojawiać kupujący. I ten dziwny wzrost po słabych wynikach. Uznałem to za pomyłkę, ale może ktoś celowo wybrał moment? Pytanie dlaczego teraz jest zasadne, ale zawsze może być jakiś powód o którym nie wiemy.
Tak ,wyniki sa bardzo slabe ,sa porazajaco slabe .Jak Ci tu kolego odpisac nie nazywajac Cie po imieniu .Tutaj nie ma zadnej korelacji pomiedzy kursem a wynikami. Pytanie jakie musi sobie zadac inwestor to czy obecnie jest czas na sprzedaz , czy tez zakupy.Pzdr.
Nie do końca cię rozumiem, serio. Jeżeli chcesz napisz co sądzisz wprost, nawet nazywając mnie po imieniu (coś czuję, że niezbyt przychylnie ;-)) Na prawdę chętnie podyskutuję, bo sam do końca nie wiem, co jest grane :-)