• w mojej biedronce Bakalland wyparł Helio Autor: ~abc [31.0.125.*]
    wszędzie tylko wyroby o nazwie bakal, to już ma odbicie w przychodach i zyskach, czy będzie jak z Atlantą? utrata tego odbiorcy to tragedia.
  • Re: w mojej biedronce Bakalland wyparł Helio Autor: ~Ajax [81.29.19.*]
    Odbicie w przychodach i zyskach? Co to za spekulacje? Tak samo moglbym powiedziec: a w mojej biedronce helio sprzedaje wiecej bakalii niz w roku ubieglym.
  • Re: w mojej biedronce Bakalland wyparł Helio Autor: ~abc [31.0.123.*]
    oczywiście już mnie podejrzewasz o chęć odebrania ci drogocennych akcji ale ja tylko stwierdziłem fakt, w mieście Łask, 25 km od Łodzi w biedronce do której chodzę czasem na zakupy jeszcze rok temu królował Helio, teraz go nie widzę, są za to specjalne stanowiska dla wyrobów Bakal i one wiodą prym, rok temu i wcześniej obserwowałem bo myślałem, że wypatrzę powrót Atlanty na półki i kupię jej przecenione akcje, jeżeli chodzi o przychody i zyski to porównałem 2 i 3 kwartał 2018 z 2 i 3 roku 2017, przychody spadły o ok 10% natomiast zyski dużo mocniej bo w jednym przypadku o 50% a w drugim jeszcze bardziej, być może w innych częściach Polski nadal Helio jest na pierwszym miejscu, jak masz akcje to idź i sam zobacz, ja przymierzałem się do zakupu ale pamiętam co się stało z Atlantą jak jej Helio odebrał rynek i z tego powodu na razie będę obserwował zaglądając tu co jakiś czas czekając na rozwój wypadków
[x]
HELIO 0,36% 27,80 2025-10-24 15:29:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.