• NIE ODPOWIEM..... Autor: ~ŚREDNIAK [46.215.38.*]
    NIE ODPOWIEM NA WEZWANIE.CHCĄ KUPIĆ PO 1,30 zł ZA AKCJĘ,KTÓRA WARTA JEST 2,06 zł.
    ZOBACZCIE CENA/WK -0,62.TO BEZCZELNOŚĆ MIEĆ DROBNYCH I ŚREDNICH INWESTORÓW
    ZA IDIOTÓW.KONIEC Z CWANIACTWEM NA ABCDATA.NIE DAJMY SIĘ.TRZYMAJCIE AKCJE

• Re: NIE ODPOWIEM..... Autor: ~AnalitykBPH [31.0.41.*]
    Ja sprzedam swoje 200k chętnie....po 1,30pln...
  • Re: NIE ODPOWIEM..... Autor: ~Adam [37.249.109.*]
    Powodzenia.Będziesz mógł te 260000 zł ponownie "korzystnie" zainwestować.
  • Re: NIE ODPOWIEM..... Autor: ~karpiu106 [89.204.139.*]
    Również nie mam zamiaru sprzedawać i mam nadzieję że PZU również nie odpowie na wezwanie.
  • Re: NIE ODPOWIEM..... Autor: ~Picardo [46.134.152.*]
    PZU nie zezwoliło na sprzedaż aktywów. Przedstawiciel kazał umieścić swój głos sprzeciwu w raporcie z wezwania, oczywiście we wszystkich komentarzach zabrakło informacji o tym że zarząd zezwolił na wezwanie przy sprzeciwie Funduszy.
  • Re: NIE ODPOWIEM..... Autor: ~jędrek [95.40.230.*]
    przeczytajcie nowy statut abcdata.Głownemu akcjonariuszowi marzą się duże pieniądze.Ja taeeż chcę mieć swój
    udział w interesie i dlatego też nie odpowiem na wewanie.

• Re: NIE ODPOWIEM..... Autor: andy100 [78.8.125.*]
    Tak trzymać ! Cena minimalna to przedział 1,60-2,00zł.
  • Re: NIE ODPOWIEM..... Autor: ~abcd [212.180.223.*]
    Panowie, a ktoś wie dlaczego czekają do ostatniej chwili z wypełnieniem obowiązku z art. 80 ust. 1 i 2 ustawy o ofercie publicznej? Chodzi o stanowisko zarządu. Moim zdaniem nie było publikowane, chyba że coś pominąłem.
  • Re: NIE ODPOWIEM..... Autor: ~Grusza [31.1.184.*]
    Pozbyli się kuli u nogi /spółki zależnej w Pradze/ to i wartość ABCDATA wzrosła.Teraz to i ja na pewno
    nie odpowiem na wezwanie.

• Re: NIE ODPOWIEM..... Autor: ~wykres [78.28.33.*]
    wzrosła?!

to dlaczego zarząd tym się nie chwali, tylko uprzedza, iż

Transakcja może mieć negatywny wpływ na jednostkowy wynik finansowy ABC Data S.A. oraz skonsolidowany wynik finansowy Grupy Kapitałowej ABC Data za 2018 rok w wysokości odpowiednio około 14,8 mln złotych oraz około 17,3 mln złotych; co wynika z ewentualnej konieczności dokonania odpisu wartości udziałów w sprawozdaniu jednostkowym oraz odpisu z tytułu utraty wartości firmy w skonsolidowanym sprawozdaniu finansowym.

http://biznes.pap.pl/espi/pl/reports/view/2,407312
  • Re: NIE ODPOWIEM..... Autor: ~Grusza [31.1.184.*]
    Jak byś zacytował całość to byłoby jasne,że tylko na papierze a nie w pieniądzu.
  • Re: NIE ODPOWIEM..... Autor: ~wykres [78.28.33.*]
    Dnia 2019-02-12 o godz. 20:43 ~Grusza napisał(a):
    > Jak byś zacytował całość to byłoby jasne,że tylko na papierze a nie w pieniądzu.

nie muszę cytować - podałem link do całości
    tu już na papierze bywało niby OK, a potem okazywało się, że coś w pieniądzu należy się np. fiskusowi

możesz mieć swą opinię o faktach, a nie masz swoich faktów
  • Re: NIE ODPOWIEM..... Autor: ~abcd [212.180.223.*]
    O k... to niezłe cuda się tu będą jeszcze działy. Investment Gear 2 Sp. z o.o. - spółka zarejestrowana w KRS 10 grudnia 2018 r. Kapitał 5.000 zł. Jeden członek zarządu w wieku 35 lat (pesel zaczynjący się od 831230(...)). I taki koleżka kupuje sobie spółkę wartą 15 mln zł za 150 tysięcy złotych. Takie cuda tylko w Polsce i na GPW.
  • Re: NIE ODPOWIEM.....NIKT NIE POWINIEN Autor: ~figiel [89.76.153.*]
    i jeszcze dogadana na życzenie opinia mFinance, żeby mieć dupokryjke rynkową że niby dobrą cene zaproponowali.
    Gdzie KNF CBS CBA i inni?
    W biały dzień...

No ale pytanie najważniejsze czy dogadali sie z PZU, że ci im odpowiedzą na wezwanie co byłoby idiotyzmem. Ale jak zarządzający fundem się na lunchu tak umówił ze sterującym MCI to tego nie przeskoczymy. Można zaskarżać tylko.

Sami kiedyś i jedni i drudzy mówili, że 4zł to mało na tę firmę. Ale lepiej jest teraz zagarnąć wszystkie akcje po 1,30 i potem dopiero sprzedać całość za 4. Cwaniaki.

• Re: NIE ODPOWIEM.....NIKT NIE POWINIEN Autor: ~Zbyszek [46.215.37.*]
    Kto nie odpowie na wezwanie proszę proszę tutaj zdeklarować się
  • Re: NIE ODPOWIEM.....NIKT NIE POWINIEN Autor: ~muł_roboczy [159.205.207.*]
    Szczerze wygląda na to, że mogą uciekać przed fiskusem robiąc sprzedaże na różne spółki (sposób znany od lat - sama data się na tym przejechała wcześniej). Niestety wiąże się to z faktem, że data jako taka zostanie wydmuszką a kasa tymczasowo będzie zupełnie gdzie indziej :(
[x]
ABCDATA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.