W stresie jaki wywołuje posiadanie akcji Fluid-a, zdesperowany akcjonariusz potrafi szukać ulgi i odprężenia na wiele sposobów - jedni wyglądają wzrostów bo pingwiny miesiączkują, inni sięgają po sprawdzone metody (np. swojak i jego hobby osuszania butelek), a niektórzy posuwają się do tak niekonwencjonalnych pomysłów jak onanizowanie się słowa prezesa Jana, lub taplanie się labrygą na słonecznym zboczu Koziej Górki.
Dnia 2019-02-06 o godz. 13:50 ~Apacz napisał(a): > W stresie jaki wywołuje posiadanie akcji Fluid-a, zdesperowany akcjonariusz potrafi szukać ulgi i odprężenia na wiele sposobów - jedni wyglądają wzrostów bo pingwiny miesiączkują, inni sięgają po sprawdzone metody (np. swojak i jego hobby osuszania butelek), a niektórzy posuwają się do tak niekonwencjonalnych pomysłów jak onanizowanie się słowa prezesa Jana, lub taplanie się labrygą na słonecznym zboczu Koziej Górki.
Wp. Moja Żona jest Zołzą Tutaj znajdziesz lekarstwo.he he
Ktoś dzisiaj próbował rozbujać to badziewie, ale wisielcy zaraz zaczęli zrzuty. Zbyt dużo ludzi zorientowali się, że wdepnęli w łajno i to krówskie, by można było tu zorganizować spekulacyjną podbitke o osiem groszy.
Dnia 2019-02-13 o godz. 10:35 mk-gda napisał(a): > Ja mam dobrą radę dla tutejszych wisielców - idźcie po prostu na relaksacyjną sesję do latryny i tam przeanalizujcie komunikaty Jankowe :)
Ty się jeszcze nie zapiłeś? Kupowałes to łajno po 2,40 zł pod Jankowe kłamstwa. Pamiętam, jak chwaliłeś się tym publicznie, że trafiła ci się okazja, hehe. Kabaret normalnie.
Stres nie jest dobry dla naszego organizmu. Dlatego na początku trzeba zminimalizować stres do minimum a potem zadbać o zdrowe jelita i zacznij brać Narum Fast Caps. Najmocniejszy i najszybciej działający produkt do stosowania we wszystkich nagłych i silnych dysfunkcjach jelitowych, zakażeniach wirusowych czy bakteryjnych. Suplement diety Narum Fast w kapsułkach służy do utrzymania składu i aktywności biologicznej normalnej mikroflory jelitowej u dzieci i dorosłych.