ktoś sobie przełożył z lewej do prawej kieszeni :) wywołując całkiem niezły ruch :) miejsce idealne podwójne dno z 2014 roku ważne co zamierza dalej najbliższe sesje pokarzą ale obrót na wykresie jest kosmos ..:) :) :)
Dnia 2019-02-06 o godz. 17:22 ghost-man napisał(a): > ktoś sobie przełożył z lewej do prawej kieszeni :) wywołując całkiem niezły ruch :) > miejsce idealne podwójne dno z 2014 roku > ważne co zamierza dalej najbliższe sesje pokarzą ale obrót na wykresie jest kosmos ..:) :) :)
mocne konkretne odbicie poparte mega wolumenem jak na tą spółkę technicznie i fundamentalnie ok nie mówiąc o wycenie wskaźnikowej czy wartości księgowej spokojnie tutaj można sobie "wypoczywać" i czekać na rozsądną wycenę papieru
volumen kosmos to fakt zrobili dziś dwumiesięczny :) :) dzieżko coś na kreskach wyrysować dla tej spółki za duże skoki na świecach pewnie przez luki w arkuszu zleceń jakis sensowny opór pojawia mi sie w okolicy 23 zł wiec to fiuuufiuufiuu ponad 50% :) :) :)
Dnia 2019-02-06 o godz. 19:19 ghost-man napisał(a): > volumen kosmos to fakt zrobili dziś dwumiesięczny :) :) > dzieżko coś na kreskach wyrysować dla tej spółki za duże skoki na świecach pewnie przez luki w arkuszu zleceń > jakis sensowny opór pojawia mi sie w okolicy 23 zł wiec to fiuuufiuufiuu ponad 50% :) :) :)
luki jak w serze szwajcarskim to wszystko co stoi na S :)
też zerkałem .. nie wziąłem tego tysiącami wiec jakoś może sie uda oddać na razie posiedzę popatrzę co sie wykluje z tego "kukułczego jaja" :) :) a nóż widelec do tych 23 zł dojedzie :) :)
Dnia 2019-02-07 o godz. 21:47 ghost-man napisał(a): > też zerkałem .. nie wziąłem tego tysiącami wiec jakoś może sie uda oddać na razie posiedzę popatrzę co sie wykluje z tego "kukułczego jaja" :) :) a nóż widelec do tych 23 zł dojedzie :) :)
Czy ja wiem czy to kukułcze jajo? chcesz oddać to poczekaj do końca miesiąca a najlepiej do końca jakiegoś kwartału zarządzający funduszami lubią w tym czasie "pochwalić się" wynikami a jest tu ich aż nadto :)
Dnia 2019-02-08 o godz. 10:57 ~branie napisał(a): > Dnia 2019-02-07 o godz. 21:47 ghost-man napisał(a): > > też zerkałem .. nie wziąłem tego tysiącami wiec jakoś może sie uda oddać na razie posiedzę popatrzę co sie wykluje z tego "kukułczego jaja" :) :) a nóż widelec do tych 23 zł dojedzie :) :) > > Czy ja wiem czy to kukułcze jajo? > chcesz oddać to poczekaj do końca miesiąca a najlepiej do końca jakiegoś kwartału zarządzający funduszami lubią w tym czasie "pochwalić się" wynikami a jest tu ich aż nadto :) > > https://www.biznesradar.pl/akcjonariat/PANOVA
Po wczorajszym infie poczekałbym jednak chociaż do tego momentu: "Strony ustaliły, że przyrzeczone umowy sprzedaży zostaną zawarte do dnia 30.06.2019 r."
czyli teraz wiadomo pod co był ten gigantyczny jak na te spółkę obrót .. ktoś kto wiedział kupował od kogoś kto nie wiedział :) :) zobaczymy jaki będzie efekt w przyszłym tygodniu ale z obserwacji tych akcji tu sie kupuje po tyle po ile ktoś chce sprzedać bo czekanie na dolnej półce aż ktoś wywali nie przynosi żadnego rezultatu - można tak se czekać całą sesje :) :) zero chętnych do oddania poniżej kursu
a co to się stanęło że to opadło tak drastycznie do poziomu gdzie kupowałem piątego lutego ..?? jakieś info było ? i obrót spory ..dawno tego nie obserwowałem