• gdzie armagedon ? Autor: ~jah [188.147.41.*]
    jak widać na załączonym obrazku - wieszczonego armagedonu - BRAK...

jakieś ciekawe komentarze ?...
  • Re: gdzie armagedon ? Autor: ~znawcaNC [31.179.87.*]
    tu nie chodzi o armagedon tylko o to ze w grudniu kurs bedzie dalej kolo 20zl. po jaki wooj tu trwac?
  • Re: gdzie armagedon ? Autor: ~tu [87.207.165.*]
    A po co to kupować jak następna emisja za pół roku 30% taniej.
    10 mln to jest jakieś 7 miesięcy istnienia tej spółki.
  • Re: gdzie armagedon ? Autor: nibab [94.75.103.*]
    Będą musieli ograniczyć tempo wydawania kasy. Ale może debiut na głównym będzie nowym otwarciem.
  • Re: gdzie armagedon ? Autor: ~znawcaNC [31.179.87.*]
    podstepny armagedon nagle wyskoczyl zza krzaka :D
    17,5 dolne ograniczenie kanalu spadkowego
  • Re: gdzie armagedon ? Autor: ~groszowa [89.238.186.*]
    Kierunek to raczej 10 groszy, na tym czy innym parkiecie - prawdziwy armagedon ten spółki. Sprzedałam co miałam. Po następne bajki wybiorę się na warszawa czyta dzieciom, bo czytanie komunikatów o pozyskaniu kolejnych klientów za grosze, dalszemu rozwadnianiu tracącej na wszystkim spółki przestaje kojarzyć mi się dobrze. A groszy w portfelu coraz mniej.

Ograniczyć tempo wydawania kasy? Jak? Chcąc sprzedawać chociażby lemoniadę na ulicy w stanach trzeba się liczyć z kosztami, ludzie, stragan, zezwolenia, cytryny.. to nie będą grosze!

Zbieram moje grosiki do pudełka i uciekam. Dzyń dzyń dzyń.
  • Re: gdzie armagedon ? Autor: ~QtoQ [84.253.38.*]
    Jak zwykle przesada w jedna i druga strone.Fakt ,ze watek ma pewnie zminusowanych fanow ,ktorzy zycza innym takiego samego losu a spolce potopu widac od zawsze.Stali dyskutanci wylewaja zal odkad znam watek.Nic nowego.
    Widac golym okiem ,ze teraz toczy sie gierka..ustawianie straszakow..jezeli ktos sie chce zaopatrzyc to bedzie robil to teraz(fundy)
    Ulica nie odgrywa kompletnie  zadnej roli. Jasne ,ze trzeba miec twarde orzechy ,zeby sie w to pakowac.Ulica juz takich orzechow nie ma .
    Dla fundow to pestka i beda sobie grac,kto kogo.Rownie latwo byloby po przejsciu na glowny wrzucic pompe.I tego tez nie wykluczam.
    Faktem jest,ze "niedostepem " do wiarygodnych  informacji ufac nikt z ulicznych im juz nie bedzie .
    Tylko pod co ma toczyć się ta gierka jak spółka nic nie ma.
    Nie ma produktu i nie ma kasy.
    Gdyby produkt był to ktoś by go kupił i zapłacił sensowne pieniądze.
    Producent winrara kosi większe pieniądze niż ci "innowatorzy".
    Jeden koleś na youtube potrafi zarobić większe pieniądze przy niższych nakładach.

Powtarzam to od lat ta spółka nic nie ma.
    Nic na czym mogła by zarobić pieniądze.
  • Re: gdzie armagedon ? Autor: ~QtoQ [84.253.38.*]
    wiesz...tu bredzic to ty bredzisz i to na tym watku od lat...
    przynudzasz...
    przylepiles sie do infantylnych pomyslow spolka musi zarabiac..nic nie musi..sa tysiace nie zarabiajacych i bo taka jest czesto droga
    do sukcesu i kazy lepek to wie.Specyfika branzy i firmy .
    Inna sprawa jest wiarygodnosc...siepali sie od rogu do rogu i widac ,ze nie mieli koncepcji dzie szukac zastosowania.
    Zdecydowali sie na usa..i mysleli,ze polandowsku tez usa ,wszyscy zaczna cmokac i beda sypac forsa bo maja  amerykanska mentalnosc..teraz sa uczciwi i wylozyli kawe na lawe..droga dluuuga ,zarabianie  dlugo niemozliwe bo koszty ale wartosc ma rosnac
    tyle, ta cala postawa: dawac szmal i nie gadac bo my sa fachowce..i mamy amerryke w przenno buraczanej polskiej rzeczywistosci nie chwyta...ktos kto sprawdza monete (mentalnie) na wartosc zlota w dalszym ciagu chce ja flagowy przedstawiciel tej "ekonomii"
    "tu" widziec pieniadze..tak jakby to byla sprzedaz i produkcja sliwek.
    I ta sama mentalnosc maja panowie ,ktorzy ud...pili w pl. grafen (o czym pisze RZ) ,ktory beda teraz robili Chinole.
    Bo przeciez w pl. stawia sie na wegiel hehe..dofinansowuje  kupe zlomu...a  ze taki DataWalk nie dostal ze 20 mil. od "panstwa mecenasa " nie miesci sie w pale.Chociaz..hola hola..miesci sie  moze jednak sa naprawde dobrzy i nie poszli z laurkami do jakiegos pseudoprofesora nominata zasiadajacego w gremiach rozparcelowujacych dotacje ? Moze sa za butni,za niezalezni. Zadnych ciotek,wojkow gdzie nalezy...no to pech..radzcie sobie sami
    tu oszczec tylko tych infantylizmow..zarabiac,nie ma produktu itp. siedzisz dlubiesz paluchem w nosie i pewnie w zyciu nie zarobiles zlotowki na swoim..zaloz firme i im wszystkim pokaz...dajesz czadu tu jak jakis mapet dla gospodyn wiejskich
  • Re: gdzie armagedon ? Autor: ~jah [188.147.41.*]
    :-))))))

mapet dla gospodyń...

:-)))))
    Cały błąd w twoim rozumowaniu jest taki, że wydać, utopić miliardy potrafi każdy.
    Co to za sukces zatrudnić ludzi, wynająć biurowiec, płacić ludziom kasę.
    Daj mi 4 mln zł na kwartał zrobię to samo.

Każdy na tym forum potrafił by tak prowadzić firmę.

• Re: gdzie armagedon ? Autor: ~QtoQ [146.4.5.*]
    serio tu?
    a masz jakis logarytmik do opchniecia?
    a poza tym..to nie biurowiec : jeden z najladniejszych budynkow z przelomu wiekow przy wroclwskiej starowce . Ja pracuje w o wiele brzydszym
    a jak bys Ty (tu) zrobil gdybys mial taki program ..opchnal bys "masowo" w pl?
    przeciez w pl. nikogo nie interesuje ,zeby obnizyc koszty wylapujac przekrety w ubezpieczeniach ..podnosi sie skladki i po ptokach.
    Przyjdzie taki gosciu od DataWalk mowiac ,mam tu taki program zaoszczedzicie forse..i..wywoluje poploch..no bo trzeba kogos wyznaczyc do nauczenia sie czegos nowego, zamet, wysilek..i jeszcze za to placic? no to mowia ok jak nam to dacie za darmo..
    jak bede sie mogl wykazac u szefa ,ze zaoszczedzilismy to moze rzucimy okiem..Stany maja juz raczej tradycje w urabywaniu cwaniakow,sledzeniu itp. i instytucje z budzetami..tyle ,ze tez najpierw ,zeby wziac to do reki chca rok na frico. To nie odkurzacz ,ktory kazdemu wcisniesz..Taki koloryt

Skoro nikt nie chce produktu to od początku firma skazana jest na upadek.

• Re: gdzie armagedon ? Autor: ~kuna [24.12.147.*]
    Dnia 2019-02-06 o godz. 09:54 ~jah napisał(a):
    > jak widać na załączonym obrazku - wieszczonego armagedonu - BRAK...
    >
    > jakieś ciekawe komentarze ?...

Widze ze jesteś zadowolony z sytuacji, to w tym zadowoleniu trwaj
    co Ty chcesz udowodnić tym komentarzem? ze czarne jest białe?
    Ciesz się ze jest tak dobrze, ale mnie do tej radości nie wywołuj
    ciesz się w swoim gronie.

• Re: gdzie armagedon ? Autor: ~kuna [24.12.147.*]
    Otwarcie z luka, prawie 20% na minus w stosunku do poprzedniego dnia w czasie sesji
    ,a Ty takie tematy zakładasz, szkoda czasu na dyskusje.
    ,,Armagedonu BRAK'' , co miała Ci jeszcze cegła na głowę spaść żeby uznać ze jest?
    chociaż piszesz tak jakby spadła.

• Re: gdzie armagedon ? Autor: ~jah [188.146.49.*]
    teraz najważniejsze to przejście na główny...
    i nowe otwarcie spółki od strony giełdowej...

pożyjemy, zobaczymy...

i nerwy na wodzy trzymać...
    bo widzę, że nerwowo coś się robi...
    (aczkolwiek patrząc na zachowanie kursu przy wszystkich okolicznościach - tak Kuna - jestem zadowolony, spodziewałem się gorszego scenariusza)

;-)
[x]
DATAWALK 2,52% 130,00 2026-05-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.